Ама защо се палиш толкова, спокойно, това е само някаква допълнителна интерпретация.
Както казах - за мен аргументите хич не са
силно убедителни. "Червеният сок е етъра, щото е червен, пък часовника е камъкът на времето, щото е часовникът, пък тостерът е mind stone, щото Вижън е тостер." Ако сценаристите по някакъв смислен начин покажат, че има връзка и значение, тогава ще се изкефя, че е имало такива кукички, които не съм забелязал. Ама ако рекламират разклонител и някои фенове интерпретират това като символ на "power stone", тогава спокойно ще го игнонирам. But by all means, ако тази теория ти обогатява гледането и го прави по-ценно, нямам против съществуването ѝ.
Иначе според мен "
камъните са супер важни за историята на Уанда и Вижън от начало до край" е доста преувеличено твърдение. Най-малкото в комиксите такава връзка изобщо не съществува. Във филмите
един конкретен камък има много ключово значение и за двамата и това е много важно за арката им в един от филмите - Infinity War. Много ми хареса идеята, че Уонда може да унищожи камъка, защото и нейните сили идват от същия камък. Ако в края на сериала се окаже, че Уонда може не просто да унищожи такъв камък, но и да го
създаде, би било много яко

Но голяма част от другите камъни Уонда и Вижън не са ги виждали дори отдалече. В Infinity War Банър и Шури вярваха, че могат да обработят така информацията от камъка, че дори самият камък да го няма, Вижън пак да си е жив. В интернет пък се подмята от много време теорията, че камъкът не е дал силите на Уонда и Пиетро, а само ги е отключил - разкрил е неща, които са били латентни в тях, затова те са оцелели, а всички други доброволци са умрели. Мисля, че сериалът ще адресира това (в трейлъра сме виждали сцена, която изглежда като флашбек към ерата на експериментите върху Уонда) и нямам търпение да разбера какво ще се окаже