специално за жоро
https://9gag.com/gag/aYoLPWN

Хиляда пъти обяснявам
Още тука си в грешка.Dr. Horrible wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 10:36 pm1. Ако беше дошъл оригиналният актьор от Age of Ultron, то тогава всичко щеше да изглежда наред - Уонда е съживила Пиетро, чудо голямо, те марвелските герои никога не остават мъртви.
Пуснах си епизода да проверя, наистина е така. Но if anything, това само демонстрира, че те искат да е ясно кой е това, не да объркват зрителите допълнително.Dr. Horrible wrote: ↑Tue Feb 09, 2021 10:36 pmНякой писа из нета, че ако пуснеш епизода с аудио дискрипшън в Дисни+, се чува описанието "когато Уонда отваря вратата, вижда Пиетро от Х-мен филмите". Това е толкова яко!
И теб лично успя ли да те убеди Уонда? Според мен точно този момент е там за да покаже колко лицемерна е станала тя - в една сцена краде мъртвото тяло на мъжа си, за да го съживи в магически град, а в следващата обяснява на децата си "Sorry, deal with it, кучето ви умря, не мога да го върна." Тоест иска децата ѝ да прояват емоционалната зрялост, на която самата тя не е способна. И това е тъжно и красиво, защото иска да станат по-добри и по-мъдри от нея.Целият епизод е посветен на бягството от загубата и има ДИРЕКТНА сцена, в която Уанда в прав текст обяснява, че не е способна да върне мъртвите към живот.
Ъъъ, да, убеди ме всъщност. И от наративно-структурна гледна точка това връзва много повече смисъл отколкото твоите хаотични теории. И не че не смятам, че е възможно да си прав, но мисля, че това ще е по-слабо произведение, ако си.Dr. Horrible wrote: ↑Wed Feb 10, 2021 8:36 pmАз анализирам сериала от гледна точка на заигравка със зрителските очаквания и манипулация на зрителските реакции, ти ми казваш "в грешка си" и обясняваш някаква in-universe логика. Която логика дори не е вярна. Естествено, че ако пожелаят, сценаристите могат да намерят хиляда начини да съживят някой герой или да го върнат като робот, телепатична илюзия, астрална проекция и т.н. Особено пък в омагьосан град, където хората през двайсет минути прескачат в ново десетилетие.![]()
И теб лично успя ли да те убеди Уонда? Според мен точно този момент е там за да покаже колко лицемерна е станала тя - в една сцена краде мъртвото тяло на мъжа си, за да го съживи в магически град, а в следващата обяснява на децата си "Sorry, deal with it, кучето ви умря, не мога да го върна." Тоест иска децата ѝ да прояват емоционалната зрялост, на която самата тя не е способна. И това е тъжно и красиво, защото иска да станат по-добри и по-мъдри от нея.Целият епизод е посветен на бягството от загубата и има ДИРЕКТНА сцена, в която Уанда в прав текст обяснява, че не е способна да върне мъртвите към живот.
Виж сцената отново. Виж му лицето точно след като тя казва "Пиетро?" Буквално прави кисела физиономия за момент преди да я прегърне и не казва нищо. За нейното лице не коментирам в момента.Dr. Horrible wrote: ↑Wed Feb 10, 2021 8:36 pmА моята интерпретация на лицето му съвсем не съвпада с твоята. Уонда е шокирана и объркана, не знае какво се случва, а той се усмихва чаровно, съвсем готов да се включи в играта, напълно осъзнаващ какво се случва, владеещ положението. Всички негови вербални и невербални сигнали говорят за увереност. Джерадин беше много объркана, особено преди Уонда да я докосне.
Ще очаквам извинението ти в тази тема в близките седмици.фльонгата от "ня ня ня ня ня" трикове към зрителите, които ти си представяш
Много малко хора забелязаха, че при все, че музиката и шрифтът са от Малкълм, стилът е от Алф.lightning peregrine wrote: ↑Fri Feb 12, 2021 7:12 pmПародията на Малкъм в началото на 6ти много ми харесва, слушам я поне двадесет пъти и още не ми е омръзнала.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests