SleepwalkerzzzZZZZZZzzzzzzz
Moderator: Moridin
Некъф Инсепшън...
Иначе аз бях сънувала, че убивам човек веднъж по особено садистичен начин. Не знам защо грозният ми мозък е решил да ми снесе нещо такова, ама беше много ужасно и много истинско преживяване. Събудих се разтреперана и после половин ден не знаех на кой свят съм. Но онова абсолютно помитащо облекчение като разбрах, че това всичкото е било просто сън, все още си го спомням.
По принцип сънувам много рядко, но когато благоволя най-сетне да сънувам нещо и да си го спомня после, в 30% от случаите то е гаден кошмар. Изравяла съм приятелски трупове насън, хапали са ме змии, преследвали са ме (на няколко пъти), ей онуй горе с убийството... И като се събудиш от нещо такова, то остава с теб известно време. Там където ме ухапа змията ръката ми още гореше като се събудих. А оня ден сънувах, че добър мой приятел е болен от рак и умира мъчително и после го търсих из целия интернет да го проверя дали е добре.
Мечтая си за сайбър брейн имплант, който може да ме направи да заспивам по команда и да изключва мозъка ми напълно (освен онази част дето регулира физиологичните процеси).
Иначе аз бях сънувала, че убивам човек веднъж по особено садистичен начин. Не знам защо грозният ми мозък е решил да ми снесе нещо такова, ама беше много ужасно и много истинско преживяване. Събудих се разтреперана и после половин ден не знаех на кой свят съм. Но онова абсолютно помитащо облекчение като разбрах, че това всичкото е било просто сън, все още си го спомням.
По принцип сънувам много рядко, но когато благоволя най-сетне да сънувам нещо и да си го спомня после, в 30% от случаите то е гаден кошмар. Изравяла съм приятелски трупове насън, хапали са ме змии, преследвали са ме (на няколко пъти), ей онуй горе с убийството... И като се събудиш от нещо такова, то остава с теб известно време. Там където ме ухапа змията ръката ми още гореше като се събудих. А оня ден сънувах, че добър мой приятел е болен от рак и умира мъчително и после го търсих из целия интернет да го проверя дали е добре.
Мечтая си за сайбър брейн имплант, който може да ме направи да заспивам по команда и да изключва мозъка ми напълно (освен онази част дето регулира физиологичните процеси).
Аз пък напоследък, когато си спомням какво сънувам, са абсолютни глупости и то по - интересно - с познати хора. Преди рядко сънувах познати, но сега всичикте ми сънища са пълни с тях - застрелях приятелка на сестра ми с лък в гора, някакаъв приятел ме гонеше за 10 лв, а мен ме беше много страх...
Пълни простотии. Онзи ден пък сънувах, че са ме полазили паяци и ме е гъдел и ми е смешно.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- RRSunknown
- Elder God
Предимно сънувам някакви епик неща аз. Не знам защо се получава така. Последният сън, който си спомням беше sci fi survival horror, в който открадвам някакъв ховъркрафт с автопилот, който ме откарва през епична снежна буря, до огромен ужасяващ храм построен високо на някаква планина. Дори нещата ги виждам, като на филм. Машината лети все по-високо, появяват се постройките, сякаш някой е изсякал това място в планината. Жалко, че не мога да рисувам.
И аз тръгна ли да сънувам, все клоня към фентъзи 
Пък иначе предимно фантастика чета, да се чудиш откъде ми идват на акъла древни богове и ритуални убийства и на мен... е, поне се успокоих, че не съм сама де - явно Амелито и Амикае ми правят компания, като нищо може да сме заформили някоя и друга банда насън, на принципа на случайния синхрон

Пък иначе предимно фантастика чета, да се чудиш откъде ми идват на акъла древни богове и ритуални убийства и на мен... е, поне се успокоих, че не съм сама де - явно Амелито и Амикае ми правят компания, като нищо може да сме заформили някоя и друга банда насън, на принципа на случайния синхрон

Този разказ ме впечатли и притесни едновременно. Наистина не си е работа.tigermaster wrote:От тогава не съм се събуждал така, но кой знае... Може би все още сънувам...
На мен обикновено ми се случват филмови сънища, но са твърде накъсани и не ги помня добре. Сюжетите най-често са връх на абсурда. От време на време има някой повтарящ се сюжет, за щастие не са кошмари.
Най-странното, което ми се е случвало, се оказа не толкова необичайно - чувала съм, че често се случва, но при мен беше само веднъж. Затворих очи в леглото и когато ги отворих, беше сутрин. Само мигнах, нямах никакво усещане за изминало време, унасяне в сън или разбуждане. Един път имах и частична амнезия, много беше яко - знаех коя съм и къде съм, но нямах представа кой ден е и с какво се очаква да се занимавам през този ден. Лежах си, гледах тавана и се чувствах свободна.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- RRSunknown
- Elder God
Бля точно нощеска беше убер досаден сън, и знам че сънувам и изпитвам много яко желание да се събудя и беснея и блъскам с юмруци по някакво бюро... ама не стана деа... и Жоро се беше изрусил... говорете ми после за втф безумия... искам шибан тотален блекаут за разнообразие вече, а не да ставам в 6 сутрин и да сънувам безумие след безумие за да се събудя изморен!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Mr. Nobody
- Misting
Аз пък се уверявам все повече и повече как страховете на човек му се прожектират (и, естествено, преекспонират) в сънищата. Не знам за кой пореден път сънувах снощи как съм застанал пред огледалото в банята и откривам, че съм оплешивял
Това животно хубав сън, от който да ти е кеф да се събудиш, ми е непознато. Кефът произтича единствено от откритието, че не е истина.

'Poetry first, sausage - later!'
Реших, че е редно и законосъобразно да споделя последната простотия, която сънувах.
Намираме се в нещо средно между Ла Коруня и Барселона. По едно време се качихме на покрив, започнахме да трупаме парцали върху една капандура и да пеем с цяло гърло БААРЕКООВ ПРЕМИЕЕЕР, БАААРЕКОВ - ПРЕМИЕЕЕР! с мелодията на финалните акорди на американския химн.
И после се забихме в някакво английско графство, в което имаше девически манастир, където монахините се размножаваха чрез утробни репликатори и спермата на някакъв Чарлс. Момичетата стояха на едно дърво и ги пазеше Бриен Тартска. Успях да подразбера, че имало и аналогичен мъжки манастир.
Не знам обаче какво става след това.
Намираме се в нещо средно между Ла Коруня и Барселона. По едно време се качихме на покрив, започнахме да трупаме парцали върху една капандура и да пеем с цяло гърло БААРЕКООВ ПРЕМИЕЕЕР, БАААРЕКОВ - ПРЕМИЕЕЕР! с мелодията на финалните акорди на американския химн.
И после се забихме в някакво английско графство, в което имаше девически манастир, където монахините се размножаваха чрез утробни репликатори и спермата на някакъв Чарлс. Момичетата стояха на едно дърво и ги пазеше Бриен Тартска. Успях да подразбера, че имало и аналогичен мъжки манастир.
Не знам обаче какво става след това.