SleepwalkerzzzZZZZZZzzzzzzz

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 27, 2013 9:38 pm

Некъф Инсепшън...

Иначе аз бях сънувала, че убивам човек веднъж по особено садистичен начин. Не знам защо грозният ми мозък е решил да ми снесе нещо такова, ама беше много ужасно и много истинско преживяване. Събудих се разтреперана и после половин ден не знаех на кой свят съм. Но онова абсолютно помитащо облекчение като разбрах, че това всичкото е било просто сън, все още си го спомням.

По принцип сънувам много рядко, но когато благоволя най-сетне да сънувам нещо и да си го спомня после, в 30% от случаите то е гаден кошмар. Изравяла съм приятелски трупове насън, хапали са ме змии, преследвали са ме (на няколко пъти), ей онуй горе с убийството... И като се събудиш от нещо такова, то остава с теб известно време. Там където ме ухапа змията ръката ми още гореше като се събудих. А оня ден сънувах, че добър мой приятел е болен от рак и умира мъчително и после го търсих из целия интернет да го проверя дали е добре.

Мечтая си за сайбър брейн имплант, който може да ме направи да заспивам по команда и да изключва мозъка ми напълно (освен онази част дето регулира физиологичните процеси).
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Nov 27, 2013 11:04 pm

Аз пък напоследък, когато си спомням какво сънувам, са абсолютни глупости и то по - интересно - с познати хора. Преди рядко сънувах познати, но сега всичикте ми сънища са пълни с тях - застрелях приятелка на сестра ми с лък в гора, някакаъв приятел ме гонеше за 10 лв, а мен ме беше много страх... :roll: Пълни простотии. Онзи ден пък сънувах, че са ме полазили паяци и ме е гъдел и ми е смешно.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Nov 27, 2013 11:25 pm

Докато не си почнал със садо мазо сънища всичко е под контрол :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Nov 28, 2013 1:21 am

Предимно сънувам някакви епик неща аз. Не знам защо се получава така. Последният сън, който си спомням беше sci fi survival horror, в който открадвам някакъв ховъркрафт с автопилот, който ме откарва през епична снежна буря, до огромен ужасяващ храм построен високо на някаква планина. Дори нещата ги виждам, като на филм. Машината лети все по-високо, появяват се постройките, сякаш някой е изсякал това място в планината. Жалко, че не мога да рисувам.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Nov 28, 2013 2:56 pm

И аз тръгна ли да сънувам, все клоня към фентъзи :)
Пък иначе предимно фантастика чета, да се чудиш откъде ми идват на акъла древни богове и ритуални убийства и на мен... е, поне се успокоих, че не съм сама де - явно Амелито и Амикае ми правят компания, като нищо може да сме заформили някоя и друга банда насън, на принципа на случайния синхрон :lol:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Nov 29, 2013 10:39 am

tigermaster wrote:От тогава не съм се събуждал така, но кой знае... Може би все още сънувам...
Този разказ ме впечатли и притесни едновременно. Наистина не си е работа.

На мен обикновено ми се случват филмови сънища, но са твърде накъсани и не ги помня добре. Сюжетите най-често са връх на абсурда. От време на време има някой повтарящ се сюжет, за щастие не са кошмари.

Най-странното, което ми се е случвало, се оказа не толкова необичайно - чувала съм, че често се случва, но при мен беше само веднъж. Затворих очи в леглото и когато ги отворих, беше сутрин. Само мигнах, нямах никакво усещане за изминало време, унасяне в сън или разбуждане. Един път имах и частична амнезия, много беше яко - знаех коя съм и къде съм, но нямах представа кой ден е и с какво се очаква да се занимавам през този ден. Лежах си, гледах тавана и се чувствах свободна.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Nov 29, 2013 10:57 am

Аз веднъж сънувах че ходя на изпит лятото , преди това пихме в общежитието, след изпита пак ходихме да пием - накрая се събуждам - то зима а аз не съм студент от 10 години :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 29, 2013 11:13 am

Хахаха, Гибли, това и на мен ми се е случвало. Бях забравила на колко години съм и трябваше да смятам...

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 29, 2013 1:57 pm

Бля точно нощеска беше убер досаден сън, и знам че сънувам и изпитвам много яко желание да се събудя и беснея и блъскам с юмруци по някакво бюро... ама не стана деа... и Жоро се беше изрусил... говорете ми после за втф безумия... искам шибан тотален блекаут за разнообразие вече, а не да ставам в 6 сутрин и да сънувам безумие след безумие за да се събудя изморен!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Dec 03, 2013 9:06 am

Темичка за сънища. Ама моите напоследък са забележително безинтересни. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Mr. Nobody
Misting

Post by Mr. Nobody » Tue Dec 03, 2013 11:16 am

Аз пък се уверявам все повече и повече как страховете на човек му се прожектират (и, естествено, преекспонират) в сънищата. Не знам за кой пореден път сънувах снощи как съм застанал пред огледалото в банята и откривам, че съм оплешивял :? Това животно хубав сън, от който да ти е кеф да се събудиш, ми е непознато. Кефът произтича единствено от откритието, че не е истина.
'Poetry first, sausage - later!'

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Dec 05, 2013 9:47 am

Реших, че е редно и законосъобразно да споделя последната простотия, която сънувах.

Намираме се в нещо средно между Ла Коруня и Барселона. По едно време се качихме на покрив, започнахме да трупаме парцали върху една капандура и да пеем с цяло гърло БААРЕКООВ ПРЕМИЕЕЕР, БАААРЕКОВ - ПРЕМИЕЕЕР! с мелодията на финалните акорди на американския химн.

И после се забихме в някакво английско графство, в което имаше девически манастир, където монахините се размножаваха чрез утробни репликатори и спермата на някакъв Чарлс. Момичетата стояха на едно дърво и ги пазеше Бриен Тартска. Успях да подразбера, че имало и аналогичен мъжки манастир.

Не знам обаче какво става след това. :(

Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Dec 05, 2013 10:03 am

Марфе, шти спра талавизията, радиото и интернеда и шсе опраиш. Вестници на хартия нали не четеш? То остана ли човек роден след 1975-а, с интернет, който да чете хартиени вестници всъщност????

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Dec 05, 2013 10:39 am

Не чета!!!

Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Dec 06, 2013 7:30 pm

Аз снощи преди да си легна гледах доста клипчета на котки, рисове и сервали. След което сънувах котки и беше толкова релаксиращ сън!