Споделете пак
Moderator: Moridin
Грр очаквах избирането на висящи щори да е нещо много елементарно, просто си харесвам цвят и тралала. Ма тия щори много тънки ми се видят и светло си минава през тях. Направо имам чувството, че цялата стая ще е светла, а то е противно на идеята за една щора. Май ще се плаща дъбъл пак, един път си ги купуваш и слгаш, за да видиш, че е твърде светло и втория за да сложиш друг тип щори. 

Еми въпросната рекламна екскурзия е малко на късмет с кой ще се паднеш. Организира ги фирма С рекламна цел, да не се бърка с туроператор. Ето това е офертата, направо си е без пари.
http://www.beckreisen.bg/reklamni_eksku ... opadi.html
офертират /основно на пенсионерите/ ето такива неща http://www.mercator-g.com/index.php?categoryID=1, но е направено много умело, като изключим, че има презентация час и нещо за зарибяване по горните, ако не бяха безумно скъпи тия магнитни шитове може и да се върже човек повече ама едно магнито одеалце да си земе една от бабаите за 500 кинта и е платила курса
. Иначе програмата беше ок, има и обяд приличен включен цената - скара със зелева салатка, хляб и някакава белезникаво бяла течност която се опитваше да се пробута за таратор, ама са ядивни. Особено като си станал в 6 и не си ял. Имах късмет да уцеля яко ново бусче, и готини шофер и момичето дето водеше беше голяма сладурана със забавното име Ашли. От Пловдив, което сигурно го обяснява.
. Иначе програмата е от 7;30 до 9 до Ябланица, презентация и обяд и щъкане, има як локум и халва из района и масивно количесто мангали на площадчето. Към 12 до 3 път до Крушуна, която е завряна на кучи гъз. Осъмнеса на водопадите за час два и аре кръгом към София, като по пътя от Ловеч и натам ни пра най-брутална градушка докато се движим с 40 по селски път дето адвам се разминават две коли, едра като лешници, нищо се не види щото мъглата се дигна след жегите за секунди, вътре се запоти, паднали клони по пътяи изобщо евала на шофера, тотален сайлънт хилл беше в един момент. И така...
Пещерата не беше в програмата
http://www.beckreisen.bg/reklamni_eksku ... opadi.html
офертират /основно на пенсионерите/ ето такива неща http://www.mercator-g.com/index.php?categoryID=1, но е направено много умело, като изключим, че има презентация час и нещо за зарибяване по горните, ако не бяха безумно скъпи тия магнитни шитове може и да се върже човек повече ама едно магнито одеалце да си земе една от бабаите за 500 кинта и е платила курса

Пещерата не беше в програмата

Е то ти си имаш собствен превоз няма и смисъл
Аз както и да го въртя за 18 кинта е ок, не бих рискувал с офертите им за чужбина де
. Мене ме изкефи пича дето презентираше колко добре го правеше, като фокусник беше. Но определено ако мога пак ще ги посетя водопадите. Пъти по яко ще е с компания с кола де, ще се организираме се, така и не видях Деветашката пещера, а е близо уж. Ама ако щъкате с Пенчев с новата придобивка силно ги препоръчваме, оунват сума ти от 100те обекта. Жоро ако днеска са ходили натам ще потвърди 
Баси и отработния ден е днеска, няма кой Мяу да ти каже по улиците.

Баси и отработния ден е днеска, няма кой Мяу да ти каже по улиците.
Мангалите колко нагла раса са не е реално. Влиза в магазина и пита дали можем да му оправим телефона, ние с телефони не се занимаваме и го опътвам към сервиз за телефони, на 2 крачки от нас. Хвърля едно око на лаптопите и пита, може ли на изплащане - може. Айде да пробваме. В смисъл, просто ей така, ако мине номера.
На договор ли си? Ми не, аз в Германия работя. (?) Колко ти е заплатата? 700 лева. (?) Пускал ли си кредит? Не съм. Хоп вкарвам му данните в Jet и воала има го в системата. Оказва се, че бил пускал преди 2 години един път. Отказаха го, разбира се.
И всичките са така. Не виждам никаква перспектива за тая раса.

На договор ли си? Ми не, аз в Германия работя. (?) Колко ти е заплатата? 700 лева. (?) Пускал ли си кредит? Не съм. Хоп вкарвам му данните в Jet и воала има го в системата. Оказва се, че бил пускал преди 2 години един път. Отказаха го, разбира се.
И всичките са така. Не виждам никаква перспектива за тая раса.
- JaimeLannister
- Forsaken
И за негрите са говорели така, нали знаеш. Проблемът при циганите не е в генетиката им, а в изкривения морал на техните общности. Ако ти ги виждаш като друга генетично увредена раса, "така ми се вижда" просто не е аргументация.
Честно казано, точно случката, която си разказал не е нещо потресаващо или което и определени българи не биха направили. Опитали са се да измамят кредитна компания. Доста чисти българи го правят, някои и с гордост, при това.
Честно казано, точно случката, която си разказал не е нещо потресаващо или което и определени българи не биха направили. Опитали са се да измамят кредитна компания. Доста чисти българи го правят, някои и с гордост, при това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either