Определено да ми е жега. Макар че на мен жега не ми става на под 30. На студа буквално посинявам, а за да облека толкова дрехи, че да не ми е студено трябва да заприличам на космонавт. Също така имам разни здравословни проблеми, които при студ се изявяват остро. А и с едни елементарни щори можеш да си спасиш жилището от това да е фурна, но ако не е изолирано като хората, за да го стоплиш ти трябват доста повече усилия.passer-by wrote: Inb4 - да ви е студено ли предпочитате или да ви е горещо? Аз - първото. Винаги мога да си навлека по-дебели дрехи, ама при жега няма мърдане. А и на студ живвам (умствено и физически), при жега вегетирам. То имаше и теза, че северните народи донякъде и затова били по-напреднали от южните.
Споделете пак
Moderator: Moridin
Last edited by Morwen on Mon Apr 29, 2013 6:16 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
-
- Farmer
Има, да.Arlina wrote:Определено предпочитам да ми е студено. Есен и зима са ми любимите сезони, много хора ми се чудят. Жегата много ме мори, не я обичам, все ми е задушно и това е една от причините да искам да сменя държавата. Ирландия има хубав климат

Life's too short to take it seriously.
Погледни това евентуално - http://www.sisulizer.co.uk/_img/codepag ... rative.jpg
При мен по този начин други програми и приложения отказаха да работят и пак имах проблеми. Иначе ако помага - ползвам VLC player и от там ръчно си задавам от опциите да чете кирилица.
А в текстовите файлове така и не намерих начин да запазя нещо на кирилица.
А в текстовите файлове така и не намерих начин да запазя нещо на кирилица.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
Мерси, помогна, поне по отношение на субтитрите на филмите. БиЕсПлеъра остана на маймуница, но него винаги съм го имала за бъглива програма, тъй че просто го разкарахXellos wrote:Погледни това евентуално - http://www.sisulizer.co.uk/_img/codepag ... rative.jpg

БСПлейъра е коварен да. По принцим малките програмки е по-добре да се инсталират с латиница език, така и така няма кой знае кво като текст всички са еднакви почти за да се избегне. Субтитрите може да им се даде и някакъв друг шрифт в настройките на конкретния плейър ако много се опъват.
Баси няма по яко нещо от това човек да стигне навреме до тоалетната
Баси няма по яко нещо от това човек да стигне навреме до тоалетната

Лесно е да се каже - компа е за майка ми и сестрата, а и двете са зле с английския...Xellos wrote:БСПлейъра е коварен да. По принцим малките програмки е по-добре да се инсталират с латиница език, така и така няма кой знае кво като текст всички са еднакви почти за да се избегне. Субтитрите може да им се даде и някакъв друг шрифт в настройките на конкретния плейър ако много се опъват.