Така трябва.Dante wrote:Всъщност съм дори откровено щастлив, че това се случи. Дори отдавна си го исках. Сега ще мога да продължа напред с развитието си
Споделете пак
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- RRSunknown
- Elder God
Данте, честито!!!Dante wrote:Вчера ме уволниха и въпреки че в началото се ядосах и ми стана супер тъпо, че 23-годишен пич професия син милионер ме уволни, мислейки се за най-големия шеф, в момента се чувствам много по-добре и много по-спокойно. Всъщност съм дори откровено щастлив, че това се случи. Дори отдавна си го исках. Сега ще мога да продължа напред с развитието си
Винаги е хубаво, когато такива пишман-шефчета ти се разкарат от главата!!!
Пали газта и право напред в нова посока

Да, точно там, за "писането" на статии. И отдавна чаках това да се случиMorwen wrote:Само един въпрос - от онова място с писането на статии ли?
Принципно май сам си стигнал до извода, че вероятно ще е за добро, така че трябва да те поздравя:)

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
В двора под тентата, точно над беседката ни, са си направили гнездо семейство лястовички. През деня 4-те малки седят наредени в гнездото и ни се пъчат гордо. Вечер мама и тате ги скриват и спят с дупе към нас.
Сега се учат да летят. Летят от гнездото до телефонната жица точно над колата ми и акат на нея. Много са сладки. 

Хех, тамън влизам да споделя как един малък прилеп ми се настани цял ден на тавана на балкона и почти не мръдна до преди малко от там. Пълен непукизъм. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Обичам прилепчетаааааааа
Сладурите на кака... иначе, откъм април насам наблюдавах в продължение на 3 месеца порастването на три белоглави орлета през интернет - явно някаква природозащитна организация им беше инсталирала над гнездото камера с картина (вкл. нощна) и звук, и предаваше нон-стоп чак до края на юни, когато излетяха от гнездото
. Много яко беше да ги гледам малките как в началото чакаха мама/тати да им сложи мъъънички мръвчици в човката, че да не се задавят, после по-големите мръвки, накрая и полуживи гризачи, че и наставаше бой на негри в тъмна нощ за мръвката... въобще адски вдъхновяващо беше. Линка някой го беше пуснал тук, бтв 

Сладурите на кака... иначе, откъм април насам наблюдавах в продължение на 3 месеца порастването на три белоглави орлета през интернет - явно някаква природозащитна организация им беше инсталирала над гнездото камера с картина (вкл. нощна) и звук, и предаваше нон-стоп чак до края на юни, когато излетяха от гнездото

- The Dragon
- Elder God
А при нас прилепи колкото щеш. Ама ние сме големи карикатури с животинките. Вчера цял ден в единия край на терасата взел да мързелува някакъв огромен щурец и никой не припарва до него, сакън да не му развалят слакването. Направо издевателства над нас.Morwen wrote:Амикае, на това му викам позитивизъм:)
Ние веднъж си намерихме малко прилепче зад шкафа в хола...

Докато сте на темата - преди два дни намерих бебе врабче пред входа, явно е паднало от гнездото (което не видях къде е), добре е, не е съвсем бебе, има си доста перца вече, но съм ужасена - как и с какво да го храня, как ще се учи да лети... Някой, ако има опит с малки птички да сподели.
Засега яде само мокри трошици хляб, мисля днес да взема бели червеи, пък да видим дали ще ги яде и тях.
Засега яде само мокри трошици хляб, мисля днес да взема бели червеи, пък да видим дали ще ги яде и тях.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.