Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jul 25, 2012 10:34 pm

Dante wrote:Всъщност съм дори откровено щастлив, че това се случи. Дори отдавна си го исках. Сега ще мога да продължа напред с развитието си :)
Така трябва.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jul 25, 2012 11:11 pm

Нали си купи вече компа - кво ти пука. :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 26, 2012 9:22 am

Само един въпрос - от онова място с писането на статии ли?
Принципно май сам си стигнал до извода, че вероятно ще е за добро, така че трябва да те поздравя:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Thu Jul 26, 2012 10:03 am

Dante wrote:Вчера ме уволниха и въпреки че в началото се ядосах и ми стана супер тъпо, че 23-годишен пич професия син милионер ме уволни, мислейки се за най-големия шеф, в момента се чувствам много по-добре и много по-спокойно. Всъщност съм дори откровено щастлив, че това се случи. Дори отдавна си го исках. Сега ще мога да продължа напред с развитието си :)
Данте, честито!!!
Винаги е хубаво, когато такива пишман-шефчета ти се разкарат от главата!!!

Пали газта и право напред в нова посока :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Jul 28, 2012 12:06 pm

Тази сутрин имаше крясъци и заплахи как ще ми режат гумите на колата, че и гръкляна ми. :lol: Некви изроди слагат кошове и туби да си пазят парко места, които не са никак техни.

Така де, обикновен ден в Булгаристан. Аз нещо нямах желание да се преместя и довечера след работа ще видя какво става.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Jul 28, 2012 3:53 pm

Morwen wrote:Само един въпрос - от онова място с писането на статии ли?
Принципно май сам си стигнал до извода, че вероятно ще е за добро, така че трябва да те поздравя:)
Да, точно там, за "писането" на статии. И отдавна чаках това да се случи :)
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Jul 29, 2012 9:41 pm

В двора под тентата, точно над беседката ни, са си направили гнездо семейство лястовички. През деня 4-те малки седят наредени в гнездото и ни се пъчат гордо. Вечер мама и тате ги скриват и спят с дупе към нас. :lol: Сега се учат да летят. Летят от гнездото до телефонната жица точно над колата ми и акат на нея. Много са сладки. :mrgreen:

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sun Jul 29, 2012 10:13 pm

Ей супер, много обичам да наблюдавам животни отблизо. Да наблюдаваш как живеят и какво ежедневие имат. Аз за съжалени се утешавам само с гълъби наоколо.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 29, 2012 10:17 pm

Хех, тамън влизам да споделя как един малък прилеп ми се настани цял ден на тавана на балкона и почти не мръдна до преди малко от там. Пълен непукизъм. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jul 30, 2012 9:21 am

Амикае, на това му викам позитивизъм:)
Ние веднъж си намерихме малко прилепче зад шкафа в хола...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Mon Jul 30, 2012 9:31 am

Обичам прилепчетаааааааа :drool:
Сладурите на кака... иначе, откъм април насам наблюдавах в продължение на 3 месеца порастването на три белоглави орлета през интернет - явно някаква природозащитна организация им беше инсталирала над гнездото камера с картина (вкл. нощна) и звук, и предаваше нон-стоп чак до края на юни, когато излетяха от гнездото :). Много яко беше да ги гледам малките как в началото чакаха мама/тати да им сложи мъъънички мръвчици в човката, че да не се задавят, после по-големите мръвки, накрая и полуживи гризачи, че и наставаше бой на негри в тъмна нощ за мръвката... въобще адски вдъхновяващо беше. Линка някой го беше пуснал тук, бтв :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Jul 30, 2012 9:36 am

That awesome feeling когато банкомата ти пусне една двайсетачка отгоре, особено когато е в момента от животата ти когато наистина си почти на нулата финансово :)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Mon Jul 30, 2012 10:31 am

The Dragon wrote:That awesome feeling когато банкомата ти пусне една двайсетачка отгоре, особено когато е в момента от животата ти когато наистина си почти на нулата финансово :)
Завиждам... :oops:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Jul 30, 2012 12:24 pm

Morwen wrote:Амикае, на това му викам позитивизъм:)
Ние веднъж си намерихме малко прилепче зад шкафа в хола...
А при нас прилепи колкото щеш. Ама ние сме големи карикатури с животинките. Вчера цял ден в единия край на терасата взел да мързелува някакъв огромен щурец и никой не припарва до него, сакън да не му развалят слакването. Направо издевателства над нас. :lol:

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Mon Jul 30, 2012 1:49 pm

Докато сте на темата - преди два дни намерих бебе врабче пред входа, явно е паднало от гнездото (което не видях къде е), добре е, не е съвсем бебе, има си доста перца вече, но съм ужасена - как и с какво да го храня, как ще се учи да лети... Някой, ако има опит с малки птички да сподели.
Засега яде само мокри трошици хляб, мисля днес да взема бели червеи, пък да видим дали ще ги яде и тях.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.