Споделете пак
Moderator: Moridin
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Шанс 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Aз пък да отговоря на поста на Дракона, който беше по темата "споделете"
Еее, ебахти късметлията дето си ти! Но все пак не мога да повярвам, че съществува толкова голяма нърска, която и да е привлекателна.
Pics or it didn't happen!
The Dragon wrote:Уви всички кредити за заварката отиват при момата. Аз нямам вина. Тук мяркащия се от време на време Маледиктус ака Попа може да потвърди че е истина, защото всичко е като в тъпа романтична комедия.Claymore47_Fen wrote:Teach me, master!The Dragon wrote:Споделям страхотното чувство когато гледаш приятелката ти как убива всякакви древногръцки гнусотии в God Of War и те е оставила на мира за да си играеш Скайрим.
Гледай сега с мадамата - решавам да отида на гости на Alexis в пловдив и е късно(това предвеликденско) и понеже е лудница за автобус решавам да пътувам с влак. На гарата виждам някакво момиче което ми е суперпознато от някъде. и тъкмо да я питам - моме знаем ли се от някъде - и тя идва при мен и вика - абе откъде те познавам. За бъзик оказа се че наистина не се познаваме отникъде.
И тя носеше някакви тежки багажи и беше доста хубава. Внасям нещата и вътре и и помагам да си метне багажа и сядаме и се заговаряме. Първата и реплика беше как я болял кръста от местенето на сървъри днес. И със всяка следваща реплика която казваше просто ми отмяташе по една точка от перфектната жена.
1. Тогава работеше като администраторка на една хостинг компания.
2. Спортистка, пада си по бокс и фитнес
3. Чете много фентъзи и фантастика + пратчет.
4. Умна
5. Смее се на всяка шега която казвам.
6. Маниачка на тема компютърни игри.
Приближаваме Пазарджик - тя е оттам и аз разбирам какво има в тежките и неща - а именно носи си новия компютър на части да си го сглобява в тяхИ на другия ден отиваше на LARP в пловдив. Е паднах сериозно -следващите месеци от време на време някакъв чат и сега като мина през софия за малко повече се засичаме виждаме се и докато се усетя се
целуваме. След това напусна онази рода при която беше отседнала, аз пуснах отпуск по спешност до края на седмицата и следващите дни бяха забавни. И така ... живота е хубав
@Амикае - доста по просто обяснение е че жените всъщност доста обичат да играят игри. и се справят не зле.
Еее, ебахти късметлията дето си ти! Но все пак не мога да повярвам, че съществува толкова голяма нърска, която и да е привлекателна.
Pics or it didn't happen!

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- The Dragon
- Elder God
@Dante -с нейно позволение
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Уоу!!! Завидях!!!The Dragon wrote:@Dante -с нейно позволение
- Spoiler: show