Способността на жените да се приспособяват към кажи речи почти всичко, винаги ме е изумявала. В сравнение с тях ние мъжете сме егати изостаналата паплач.The Dragon wrote:Споделям страхотното чувство когато гледаш приятелката ти как убива всякакви древногръцки гнусотии в God Of War и те е оставила на мира за да си играеш Скайрим.
Не че е много свързано с твоето, но ми е страшно любопитно последните няколко години, колко бързо мацките се усетиха в коя среда ще виреят много добре, а именно гейминга. Изведнъж сякаш на небосклона се навъдиха една камара красиви геймърки, фенки на Mass Effect, нърдове и те такива сладурани, дето набират фенове, събскрайбъри и следователи с невероятна скорост.

В момента в глобалното гейм community камара мацки се боготворят буквално и получават ужасно много внимание. Нещата направо излизат от контрол. Явно геймърите сме много проста паплач, щото всички им се връзват в стил - "Marry me!", "The perfect woman!", "Thank god girls like you exist!"

Реално нито една от тези сладурани не цъка игри наистина, щото това и се прави. В цялото ютюб има само един женски гейм канал, за който мога да твърдя, че е легитимен, но е неактивен от половин година. В Twitter е дори още по-страшно положението - хубаво момиче фенка била на Мass Effect - 30 000 Followers.

Луда работа.

Раздуй малко де.Devoted of Slaanesh wrote:Преди два месеца се случи неизбежното - преместих се в чужбина. Стартовата ми заплата е 3 пъти по голяма от тази, която получавах ... И стига за нормален живот ...