Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Your Highness - (puke)(puke) Like a dick joke, but without the joke. Кой е дал пари за тоя ... . Толкова е зле, че даже Jack Black не участва в него. Целия филм има само три highlight-а. Музиката е доста приятна, а котлето на онуй голямото бебе и произтеклите от това котле awesomeness-и,както и коката на злия маг са право в десетката. Показателно за качеството на сценария и това, че една от малкото шеги, които бих определил като такива е тази с заигравката с думата gay. Да пукне тоя, дето е похарчил толкова бюджет за тази подигравка с всеки, който не се чувства подигран от филма.
4/10
Warrior's Way - стилен, красив, тук таме CGI-то прозира, а драмата е правена като по учебник за некадърен writing и режисура. Одобрявам и зарада Slow-mo-то, на което съм фен, стига да не се прекалява(а аз нося на slow-mo)
8/10
Burn Notice: The Fall of Sam Axe - то това си е като по-дълъг епизод, но си е добре направен.
7/10 - оценката е за TV продукция
Slut(извинявам се, Salt) - нелош, навързан сценарии, небъкащ от deus-ex и тъпотия, но филмът за мен е ненужен.
7/10
The Hebrew Hammer - ех, ако имаше актьори, режисьор, бюджет и малко по-сериозно отношение
6/10
4/10
Warrior's Way - стилен, красив, тук таме CGI-то прозира, а драмата е правена като по учебник за некадърен writing и режисура. Одобрявам и зарада Slow-mo-то, на което съм фен, стига да не се прекалява(а аз нося на slow-mo)
8/10
Burn Notice: The Fall of Sam Axe - то това си е като по-дълъг епизод, но си е добре направен.
7/10 - оценката е за TV продукция
Slut(извинявам се, Salt) - нелош, навързан сценарии, небъкащ от deus-ex и тъпотия, но филмът за мен е ненужен.
7/10
The Hebrew Hammer - ех, ако имаше актьори, режисьор, бюджет и малко по-сериозно отношение
6/10
There are no rules! I'm gonna get you!
Cowboys and Aliens
Доста приятен, ако и леко незапомнящ се филм. Форд и Крейг са жестоки, Оливия Уайлд носи най-грозната рокля на света и прическата й ми докарва колики, но иначе кефи, извънземните са яки, екшънът радва и музиката кърти. Plus, it's COWBOYS and ALIENS! What's not to like?
Доста приятен, ако и леко незапомнящ се филм. Форд и Крейг са жестоки, Оливия Уайлд носи най-грозната рокля на света и прическата й ми докарва колики, но иначе кефи, извънземните са яки, екшънът радва и музиката кърти. Plus, it's COWBOYS and ALIENS! What's not to like?
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
МООООЛЯ?Roland wrote:Cowboys and Aliens
Как по дяволите този чутовно всепомитащ по безкрайно тъжен начин брейн демидж си го намерил за "доста приятен"? Честно? Не съм гледал по-тъп и откровено безидеен филм от третата Мумия насам. Като се прероди героинята на Уайлд (ако някой ме накара да сложа спойлер таг за тази боза ще го наплюя в окото като се видим, заклевам се) ми идеше да правя две неща: да се смея тихо в шепа или просто да се разплача, но от прекаления ступор не можах да правя и двете и просто тактически фейспалмнах в очакване на останалите безумия и лоша актьорска игра, които не закъсняха и с 10 секунди естествено...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Майтап пълен... таман реша най-накрая да пиша колко съм учуден от положителните мнения за Cowboys and Aliens... и Никола ме изпреварил
Мдам, искрено учуден съм - и, да, ясно ми е, че някой може би е мислел, че този филм е за подрастващи деца и почти хора, та може да си позволи да направи няколко компромиса със сценария - ма поне малко сценарий да беше оставил бе... и поне малко актьорска игра след това! То бива, то може, ама да вземеш всичките клишета на най-идиотския жанр от научната фантастика, да ги съчетаеш с всичките клишета на уестърните и накрая *да не успееш* да направиш гледаем филм... ми то талант си се иска бе!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Прочети това ревю:http://cinemascrotum.wordpress.com/
Обаче определено след като го прочетеш няма да отидеш да гледаш филма:)
Обаче определено след като го прочетеш няма да отидеш да гледаш филма:)
Изгледах Your Highness за втори път (този път вкъщи на Blu-Ray) и ме изкефи също колкото първия. Идея си нямам какво не му харесвате. Много сладка дебилийка е (като за разлика от Конан, примерно, знае много добре, че е такава). Лезар рути със сексуално фрустрираните си диалози ("If your vagina is anything like my hand, there will be no problem."). Джеймс Франко просто е роден да е декламиращ друсан принц (или друсан какъвто и да е всъщност). Макбрайд не е кой знае какво като актьор, но си пасва идеално на ролята. Портман... абе по-добре е отколкото в Тор, ебати.
Като каза Портман ей тва не е лошо филмче

- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”