Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun Aug 14, 2011 1:42 pm

Your Highness - (puke)(puke) Like a dick joke, but without the joke. Кой е дал пари за тоя ... . Толкова е зле, че даже Jack Black не участва в него. Целия филм има само три highlight-а. Музиката е доста приятна, а котлето на онуй голямото бебе и произтеклите от това котле awesomeness-и,както и коката на злия маг са право в десетката. Показателно за качеството на сценария и това, че една от малкото шеги, които бих определил като такива е тази с заигравката с думата gay. Да пукне тоя, дето е похарчил толкова бюджет за тази подигравка с всеки, който не се чувства подигран от филма.
4/10
Warrior's Way - стилен, красив, тук таме CGI-то прозира, а драмата е правена като по учебник за некадърен writing и режисура. Одобрявам и зарада Slow-mo-то, на което съм фен, стига да не се прекалява(а аз нося на slow-mo)
8/10
Burn Notice: The Fall of Sam Axe - то това си е като по-дълъг епизод, но си е добре направен.
7/10 - оценката е за TV продукция
Slut(извинявам се, Salt) - нелош, навързан сценарии, небъкащ от deus-ex и тъпотия, но филмът за мен е ненужен.
7/10
The Hebrew Hammer - ех, ако имаше актьори, режисьор, бюджет и малко по-сериозно отношение
6/10
There are no rules! I'm gonna get you!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 22, 2011 5:27 am

Cowboys and Aliens

Доста приятен, ако и леко незапомнящ се филм. Форд и Крейг са жестоки, Оливия Уайлд носи най-грозната рокля на света и прическата й ми докарва колики, но иначе кефи, извънземните са яки, екшънът радва и музиката кърти. Plus, it's COWBOYS and ALIENS! What's not to like?
And you can't dance with a devil on your back...

Trip
Moderator

Post by Trip » Mon Aug 22, 2011 9:21 am

Аз си го оспойлих чудовищно, когато преведох книгата, но съм 100% сигурен, че е бил по-як на кино. Може да го тестувам.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Aug 22, 2011 2:36 pm

И на мен ми допадна. Приятен беше, приятна игра, приятни диалози, приятни природни картини... И Оливия Уайлд си беше яка, когато се показа за първи път на екрана, в залата се чуха няколко мъжки възгласа на одобрение. :D
But goddamn,
you got me in love again

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Aug 24, 2011 10:57 am

Изгледах Doom. Филмчето беше долнопробно, но ме изкефи доста всъщност. Беше фрашкано с готин фенсървис, приятен екшън и имаше сравнително любопитна врътка в края. От по-добрите адаптации на игри е.
6.5/10

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Aug 26, 2011 1:47 am

Roland wrote:Cowboys and Aliens

Доста приятен, ако и леко незапомнящ се филм. Форд и Крейг са жестоки, Оливия Уайлд носи най-грозната рокля на света и прическата й ми докарва колики, но иначе кефи, извънземните са яки, екшънът радва и музиката кърти. Plus, it's COWBOYS and ALIENS! What's not to like?
МООООЛЯ?

Как по дяволите този чутовно всепомитащ по безкрайно тъжен начин брейн демидж си го намерил за "доста приятен"? Честно? Не съм гледал по-тъп и откровено безидеен филм от третата Мумия насам. Като се прероди героинята на Уайлд (ако някой ме накара да сложа спойлер таг за тази боза ще го наплюя в окото като се видим, заклевам се) ми идеше да правя две неща: да се смея тихо в шепа или просто да се разплача, но от прекаления ступор не можах да правя и двете и просто тактически фейспалмнах в очакване на останалите безумия и лоша актьорска игра, които не закъсняха и с 10 секунди естествено...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Aug 26, 2011 2:17 am

Майтап пълен... таман реша най-накрая да пиша колко съм учуден от положителните мнения за Cowboys and Aliens... и Никола ме изпреварил :) Мдам, искрено учуден съм - и, да, ясно ми е, че някой може би е мислел, че този филм е за подрастващи деца и почти хора, та може да си позволи да направи няколко компромиса със сценария - ма поне малко сценарий да беше оставил бе... и поне малко актьорска игра след това! То бива, то може, ама да вземеш всичките клишета на най-идиотския жанр от научната фантастика, да ги съчетаеш с всичките клишета на уестърните и накрая *да не успееш* да направиш гледаем филм... ми то талант си се иска бе!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Trip
Moderator

Post by Trip » Fri Aug 26, 2011 8:24 am

А ся си представете как се превежда 370 страници роман по сценария на тоа филм!!!!!!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Aug 26, 2011 9:12 am

Ми не знам, мен ми беше супер забавен по стандартния безмозъчен начин. Има си хероизъм и всичко там...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Aug 26, 2011 10:39 am

Въх Конан бил ужасен да му се не види...Така ми се гледаше

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Aug 26, 2011 8:33 pm

Eeeе, верно ли бе?! ;_;

matsi
Merchant

Post by matsi » Wed Aug 31, 2011 1:20 pm

Прочети това ревю:http://cinemascrotum.wordpress.com/
Обаче определено след като го прочетеш няма да отидеш да гледаш филма:)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 31, 2011 5:40 pm

Мерси, не му чета блога на тоя долнопробник :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Sep 01, 2011 10:33 am

Изгледах Your Highness за втори път (този път вкъщи на Blu-Ray) и ме изкефи също колкото първия. Идея си нямам какво не му харесвате. Много сладка дебилийка е (като за разлика от Конан, примерно, знае много добре, че е такава). Лезар рути със сексуално фрустрираните си диалози ("If your vagina is anything like my hand, there will be no problem."). Джеймс Франко просто е роден да е декламиращ друсан принц (или друсан какъвто и да е всъщност). Макбрайд не е кой знае какво като актьор, но си пасва идеално на ролята. Портман... абе по-добре е отколкото в Тор, ебати.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 01, 2011 1:52 pm

Като каза Портман ей тва не е лошо филмче ;)
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”