Не и ако са използвани за ходене по курсовеbsb wrote:А честито!
Иначе се надявам все пак да ви плащат неизползваните почивни дни

Moderator: Moridin
Е как с търсачка да намеря "любимото ми изследване..."bsb wrote:Разбирам да нямаше търсачки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_and_ps ... telligence
А според теб може ли да се измери интелигентността? И как се отнасяш към идеята за различни типове интелигентност?JaimeLannister wrote:....
Между другото в момента участвам в провеждане на изследване, което включва и тест за интелигентност, макар че не той е водещ. Ако не ме мързи ще взема да разцъкам данните да ви кажа в България кои са по- интелигентни ;)
Тук ми се ще да се възползвам от репликата на JaimeLannister и да попитам как е доказано.Dante wrote:...... но си е доказано, че българина е природно интелигентен. .....
Мммм... таковата, сигурен ли си, че обърна внимание на това, че Драгън говори за емигранти, а не за имигранти?Dante wrote:Ъ, това, дори да беше иронично, не беше много коментар на мясно. Не съм накакъв патриот, но си е доказано, че българина е природно интелигентен. Това, че има много малоумници, селяндури и прости пачи, е друг въпрос.
Изобщо не съм фен на тая истерия с интелигентността. Ще е клише да кажа, че всичко е относително, но е най- много вярно за интелигентността. Ако се разровим сигурно ще намерим поне десетки теории и методики за измерване на интелигентност, всяка със своите си особености и специфики. Накрая ще се окаже, че някои мерят съвсем различни неща.bsb wrote:А според теб може ли да се измери интелигентността? И как се отнасяш към идеята за различни типове интелигентност?JaimeLannister wrote:....
Между другото в момента участвам в провеждане на изследване, което включва и тест за интелигентност, макар че не той е водещ. Ако не ме мързи ще взема да разцъкам данните да ви кажа в България кои са по- интелигентни
Защото лично мен стандартните тестове за IQ ме дразнят много - насочени са към откриване на закономерности, или поне беше така преди около 20 години, когато май за последно решавах подобен тест (нямам представа доколко е бил научно издържан).
Почти една година имах болки в палеца - в моя случай друг е проблема, но в началото погрешно ме диагностицираха, че имам такава бучка. Точно в основата на палеца, близо до ставата. Не е нищо страшно по принцип. Оставиш ли го много да расте обаче започва да пречи на нормалното движение на пръста, губиш захват с него, и дори може да се стигне до операция, за да го махнат и си възстановиш нормалното движение на пръста.Amikae wrote:Аз малко да се оплача от шибания си палец. Абе от една камара месеци някаква бучка започна да ми расте вътре в палеца. Няма видима издутина, но когато го притисна с показалец в самата основа и мога да усетя нещо, като възел или и аз не знам какво. На нито един друг пръст го нямам такова нещо и сякаш последно време е станало малко по-голямо. И никой не ме ебава. Всички ми казват, че е просто някакъв нерв, ама ебах го, то расте.
Roamer wrote:Мммм... таковата, сигурен ли си, че обърна внимание на това, че Драгън говори за емигранти, а не за имигранти?Dante wrote:Ъ, това, дори да беше иронично, не беше много коментар на мясно. Не съм накакъв патриот, но си е доказано, че българина е природно интелигентен. Това, че има много малоумници, селяндури и прости пачи, е друг въпрос.
Добре са, как да го тълкувам това - като хора, които са от чужбина и живеят в България или като хора, които са българи и са избягали в чужбина?The Dragon wrote:Емигрантите?JaimeLannister wrote: Ако не ме мързи ще взема да разцъкам данните да ви кажа в България кои са по- интелигентни
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests