Подкрепям с щръкнал за набутване...интелект.Morwen wrote: Майната им на тъпите мтел, слон да им го набуха неритмично дано в монополисткия задник...

Moderator: Moridin
Подкрепям с щръкнал за набутване...интелект.Morwen wrote: Майната им на тъпите мтел, слон да им го набуха неритмично дано в монополисткия задник...
За съжаление тва е реалността - и пак за съжаление в Глобул са същите тъпанари и правят абсолютно същите номера. Преди две седмици и аз бях в същия филм. За Виваком не знам, но се съмнявам да има разлика.Morwen wrote:Ми идиотите ми обясниха, че не мога да спра или прехвърля на прима номер, който от фирмен става на мой. Трябва да си го плащам още 12 месеца (въпреки че фирменият е за по-малко) и да го спра точно след тях.Нищо, че не ми трябва и ще позлвам друг. Ако аз не подпиша с тях договор те автоматично ще ми го сложат на най-мизерния и така. Прехвърлен бил вече, нищо, че не бил подписан договор. И като е прехвърлен аз съм длъжна да си го дундуркам 12 месеца на абонамент.
да ама знаеш ли колко трудно се намира авокадо, което да става за яденеMarfa wrote:Споделям с вас, че ако смесите зелена салата, малко царевица, половин консерва риба тон, десетина обезкостени маслини, домашно приготвени чеснови крутони и едно авокадо и овкусите със сол, лимон и зехтин, се получава мегаяка салата!
Users browsing this forum: No registered users and 36 guests