Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Feb 07, 2011 4:13 pm

Morwen wrote: Майната им на тъпите мтел, слон да им го набуха неритмично дано в монополисткия задник...
Подкрепям с щръкнал за набутване...интелект. :evil: Не, сериозно големи са мизерници. По месец и нещо (понякога по два), бавят фактура за сметка и после имам сметки от порядъка на 30 лева и майка ми ми триеше сол в началото но после разбра че те са виновни.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Feb 07, 2011 4:24 pm

30 лева не е много. 500 вече е доста по- притеснително особено като почнат да натрупват лихви по някакви неведоми пътища.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Feb 07, 2011 5:00 pm

ВТФ?! Това истински случай? :shock:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 07, 2011 5:37 pm

Ми идиотите ми обясниха, че не мога да спра или прехвърля на прима номер, който от фирмен става на мой. Трябва да си го плащам още 12 месеца (въпреки че фирменият е за по-малко) и да го спра точно след тях.Нищо, че не ми трябва и ще позлвам друг. Ако аз не подпиша с тях договор те автоматично ще ми го сложат на най-мизерния и така. Прехвърлен бил вече, нищо, че не бил подписан договор. И като е прехвърлен аз съм длъжна да си го дундуркам 12 месеца на абонамент.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Feb 07, 2011 5:43 pm

Всичките оператори заслужават да умрат в кофите, но мтел с тоя цирк с уж падналата им система временно заеха първото място. На мен още не ми е излезнала сметката за ноември.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 07, 2011 5:45 pm

Да, доколкото знам и останалите са все така зле, но все пак...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Feb 07, 2011 5:45 pm

Дам точно за "падналата" им система говоря.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Feb 07, 2011 5:50 pm

Morwen wrote:Ми идиотите ми обясниха, че не мога да спра или прехвърля на прима номер, който от фирмен става на мой. Трябва да си го плащам още 12 месеца (въпреки че фирменият е за по-малко) и да го спра точно след тях.Нищо, че не ми трябва и ще позлвам друг. Ако аз не подпиша с тях договор те автоматично ще ми го сложат на най-мизерния и така. Прехвърлен бил вече, нищо, че не бил подписан договор. И като е прехвърлен аз съм длъжна да си го дундуркам 12 месеца на абонамент.
За съжаление тва е реалността - и пак за съжаление в Глобул са същите тъпанари и правят абсолютно същите номера. Преди две седмици и аз бях в същия филм. За Виваком не знам, но се съмнявам да има разлика.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Feb 07, 2011 5:52 pm

RRSunknown wrote:Дам точно за "падналата" им система говоря.
Аз си мислех че това само на Плевенският клон но явно е на цялата страна.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Feb 07, 2011 6:38 pm

Xellos wrote:Да не би да ти е свършил някаква работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Много ми помогна, да! :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Feb 07, 2011 8:42 pm

Споделям с вас, че ако смесите зелена салата, малко царевица, половин консерва риба тон, десетина обезкостени маслини, домашно приготвени чеснови крутони и едно авокадо и овкусите със сол, лимон и зехтин, се получава мегаяка салата!

Уук.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Feb 07, 2011 8:48 pm

Звучи яко, минус рибата тон. :mrgreen:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Feb 07, 2011 10:00 pm

Marfa wrote:Споделям с вас, че ако смесите зелена салата, малко царевица, половин консерва риба тон, десетина обезкостени маслини, домашно приготвени чеснови крутони и едно авокадо и овкусите със сол, лимон и зехтин, се получава мегаяка салата!
да ама знаеш ли колко трудно се намира авокадо, което да става за ядене :( Всичките са суперзелени

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Feb 07, 2011 10:43 pm

Истина е! Или са гнили! Обаче, минавам аз от работа през Била и що да видя - някакъв мърчандайзингов гений наврял авокадотата и манготата в някаква щайга, нахендрена някъде на майната си зад девет кантара и други щайги та в десетата. В резултат авокадотата останали и необезпокоявани достигнали кулинарна готовност. Така че си забърсах две. Но ми беше трудно. Надигах се на пръсти, лежах върху бананите, чегъртах с нокти, докато докопам съответното авокадо... Едното даже го прободох с показалеца си и всъщност именно него изядох.

Мням-мням-мням!

Уук.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Feb 08, 2011 10:53 am

Ехааа :)

пробвай ако вземеш пак с черен пипер и лимон - режеш на две, сипваш ги вътре и ядеш с лъжичка ;)