Кой какво чете, part IV
Moderator: Moridin
Анджей Сапковски е обявил че от януари започва да пише продължение на Вещера!Дано само да си е запазил формата и да не се окомерсиализира.А може ли някой да даде мнение за The Year of Our War на Стив Суейнстън?Чел съм ревюто,обаче искам и друго мнение,за да знам дали да кажа на братовчедка ми в Лондон да ми я купи преди да се върне в България за празниците.Ако може да се каже и дали използва прекалено сложни думи или поетичен език.Нивото ми на английски е добро,но да дам пример-на едно две места в Пътят се затрудних на някои думи.
- ninja_senso
- Scholar
Да, макар че Хиперион ми е любимата фантастика, първите две книги се четат сравнително трудно, на мен ми трябваше около месец. Ендимион обаче се чете в пъти по-лесно и според мен е още по-добра и от първите части.
Аз съм на последният том от Вещерът. Каква е тая гавра, СВЕТЛО розово. Не е истина колко грозно седят книгите на стелажа ми... Освен това малко съм разочарован от "Господарката на езерото" том 1-ви.
Аз съм на последният том от Вещерът. Каква е тая гавра, СВЕТЛО розово. Не е истина колко грозно седят книгите на стелажа ми... Освен това малко съм разочарован от "Господарката на езерото" том 1-ви.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз я имам вкъщи, но ще не съм стигнал до нея, дочитам Тад Уилямс. Като стигна, ще споделя впечатленияJaimeLannister wrote:Започнах да чета поредицата на Иън Ървайн за трите свята и ми е много странна първата книга, някой да сподели опит?
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
Всички ги бъзикахме, ама напълно не приемайки, че наистина са способни да го направят, че последния том ще бъде розов. А те НАИСТИНА го направиха розов.Claymore47_Fen wrote:Що бе Данте?Мен първият том ме изкефи.И въпреки че са го срязали на две за повече пари поне са го срязали на подходящото място,един вид клифхенгър.
Не мога...
Това е най-грозната книга, която имам. Честно.
Ти имаш ли я книгата на живо или само от картинката в сайта се водиш?
- ninja_senso
- Scholar
[quote="Dante"]Да, макар че Хиперион ми е любимата фантастика, първите две книги се четат сравнително трудно, на мен ми трябваше около месец. Ендимион обаче се чете в пъти по-лесно и според мен е още по-добра и от първите части. [quote]
Беше ме хванал и някакъв вирус, пък учих за изпити, но файнали се справих
Беше ме хванал и някакъв вирус, пък учих за изпити, но файнали се справих

Почнах да чета "Let The Right One In" и до този момент съм напълно съгласна с един от потребителите в Goodreads:
- Spoiler: show
''За мен това малко момченце, застанало пред бронзовия кораб на пустинята , постепенно започва да се превръща в символ на човека, изправен пред монголоидните очи на вечността. Зад тях, безнадевдна и безкрайна, се сивееше вълнообразната пустиня. Възможно е и ние с вас да сме там някъде!...Не настоявам!''
Ми аз напредвам бавно, но сигурно с Хиперион. След първоначалните лоши впечатления, натам книжката ме грабна. Първата история е много добра, въпреки мудните моменти и абсолютно ненужното детайлно описание на абсолютно ненужни детайлни детайли от пътеписите на попа. Пейсинга куца здраво.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- RRSunknown
- Elder God