Междо другото, в някъде около седмия път, в който фейлна да разбереш, какво казвам с мой пост, не изгуби ли правото да ми нареждаш да спра да пиша?
Moderator: Moridin
Моля?dellusion wrote:Извинявай, че нараних чувствата ти.
Междо другото, в някъде около седмия път, в който фейлна да разбереш, какво казвам с мой пост, не изгуби ли правото да ми нареждаш да спра да пиша?
А тия, дето сме недоучили математици и самоуки неумели музиканти, какво правим?raylight wrote:Аз съм се срещал и с двата типа метъли. Трябва да кажа, че интелигентните не са малък процент, много от които са музиканти, математици и други кибици.
За първата част на поста - кенефният хумор го има леко завоалиран в самите текстове на чалгите, та какво остава за сред феновете. За второто - мога само да ти кажа съболезнования за вкуса. Щото далеч не всички метълки са това, което описваш(виж всичките постове отгоре), но повечето чалгарки са един тип. Кърт е Кобейн, бтв, не ще да си бил твърде фен.dellusion wrote:А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
И по повод това, дето го наговориха жените - аз пък 100 пъти предпочитам да правя секс с някоя чалга тупалка, отколкото с някоя метълка с пиърсинг на езика, носа и сеш се кво още, която може да ме бие на канадска борба и ако ме изрита с няколко тонната си обувка, ме мързи да мисля, какво ше ми се случи.
Са... и аз като бях тийн, се носех с малко по-дълга коса, ама това беше за кратко и защото бях решил, че Нирвана са най-якото нещо, случвало се на човечеството и само Кърт Кубейн ме разбира.
Сериозно ли?Morwen wrote:Щото далеч не всички метълки са това, което описваш
Doh.Morwen wrote:Кърт е Кобейн, бтв, не ще да си бил твърде фен.
Не съм казал никъде такова нещо.ifadriana wrote:Честно, не мисля, че това каква музика слушаш определя ексклузивно външния ти вид, освен в тийн възрастта. Сериозно те съветвам да не си вадиш изводи за типа човек само от фауната, съставляваща част от публиката на рок-концертите.
Защото очевидно не си много наясно какво, на кого и как пишеш.dellusion wrote:Както и да е, не знам защо се палите толкова много.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests