Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 4:10 pm

Всичко след това изречение?
Че ги има позьорите е вярно, само че те са една много малка част от хората, които слушат тази музика. Сериозно ти говоря.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 19, 2010 4:13 pm

Офф, виж какво съм написал
dellusion wrote:Или пък от ония метъли
естествено че не са всичките така.
Look at the darkness...
...around me.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 4:43 pm

А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари".
Има достаъчно чалгари, които си завъртат не само лайфстайла, а и вътрешните убеждения около тази музика.
Примерно някой рапър, дето ходи с огромни и шарени дрехи и нон стоп подражава на хора, намиращи се на другия край на света. Или пък от ония метъли, дето се обличат по абсолютно еднакъв начин, носят 3 кила метAл по тях и прекарват голяма част от времето си, в обсъждането на еди-коя си група. Същите тия хора, дето прекарват по 1 час сутрин да се накичат като коледна елха с тежки аксесоари, да си срешат 3-метровата коса, да си завържат 15-та реда на връзките на обувките и не на последно място, да се вдянат в тесните си кожени панталони, та същите тия хора, лепят наляво-надясно етикета "поузър"(poser), което е супер нелепо и смешно, почти колкото тях самите. </hate>
Бе, аз доста метъли съм срещала, но и така не съм попадала отблизо на тази подгрупа. Иначе не виждам каква е разликата с чалга мацките, на които им отива един час да си сложат екстеншъните, един да се нагримират, на всеки 3 минути трябва да си придърпват поличките и спестяват от ядене, за да си сложат двойно на сегашния размер силикон. :D
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 4:43 pm

"Ония" са трицифрен брой в цяла България, струва ми се. Говоря за тези над двайсет години, които целогодишно се носят в кожи и пирамидки. Лично аз такива почти не познавам, да не казвам съвсем...
Иначе дългокосите сме много, ама това не е до "метълизъм", а до състояние на духа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 5:08 pm

Правилно, примерно аз си падам по дългокоси мъже :lol: Член съм на фейсбук групата "Истинските мъже са с дълга коса" 8-) Макар че и там прекаленото не е на хубаво...
I don't wanna die

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Nov 19, 2010 5:14 pm

Ахахаха, не, ще умра просто :rofl: Що за абсурден разговор е това :lol:
Само да споделя, че и аз харесвам дълги коси, дори моят благоверен като се запознахме беше дългокос, ама скоропостижно се пострига, мръсник, при това без да ме предупреди :x

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 6:18 pm

Ах, каква притворна гад :shock: :shock: :shock: :lol:
Петък вечерта е, прости ми, влече ме към такива разговори...
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Nov 19, 2010 7:24 pm

Определено да на дългите коси при мъжете (и метъла, който върви с тях) :bigtongue:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 19, 2010 7:42 pm

Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...

Аз кви яки метали познавам дето са кубета, ех... :drool:

Иначе, за всяко нещо - според боди тайпа. С моят задник въртенето на гюбеци ще включва неудобно много инерчен момент - ще колайдна сама със себе си. :lol:

При куфеенето го няма този проблем, а и все за нещо трябва да я ползвам тая коса, дето я отглеждам тука и аз не знам що и я пускам от милинката, която си държа на главата само когато я къпя и на метал концерт иначе ми се завира навсякъде и ми лази по нервите. Плюс това, Жеко каза, че така мога да си отщипя защипаните нерви. Не ги отщипах, щото и не куфях кой знае колко - местната спряла публика не позволяваше такива изпълнения. В къщи трябва да повторя начи. :lol:

Клоунадата сред металите е доста нелепа, факт, ама поне не е толкова масова и не продължава цял живот. На мен всички униформи, показващи принадлежност към дадено музикално течение са ми смешни и излишни. Сега. Като бях на 15 не ми бяха смешни и излишни и се носех с униформичка и аз. Иначе металът променя светоусещането - на мен доста ми е повлиял. Затова сега се кефя на разни по-мачо неща - бой, кървища, секс, кенефен хумор и т.н. Агресийка трябва да има. Туй щото тая музика не предразполага към манталитет на крехка пустинна роза...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Nov 19, 2010 8:37 pm

Amelia wrote:Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...
Дълбоко невярно твърдение.
Културната антропология доказва, че от момента на неговото пълнолетие до дълбоката му старост, мъжът трябва да пази косата си, както и ноктите на ръцете и краката си нерязани, за да не се наруши целостта на Вселената.
Дори това да му струва известно усилие в движението напред.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 20, 2010 12:13 am

Старичко, но все пак ЯКО.

People are Awesome!
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Sat Nov 20, 2010 5:49 pm

Interpreter wrote:
Amelia wrote:Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...
Дълбоко невярно твърдение.
Културната антропология доказва, че от момента на неговото пълнолетие до дълбоката му старост, мъжът трябва да пази косата си, както и ноктите на ръцете и краката си нерязани, за да не се наруши целостта на Вселената.
Дори това да му струва известно усилие в движението напред.
Оттам и митът за Самсон и Далила :lol:
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sat Nov 20, 2010 8:30 pm

А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
И по повод това, дето го наговориха жените - аз пък 100 пъти предпочитам да правя секс с някоя чалга тупалка, отколкото с някоя метълка с пиърсинг на езика, носа и сеш се кво още, която може да ме бие на канадска борба и ако ме изрита с няколко тонната си обувка, ме мързи да мисля, какво ше ми се случи.
Са... и аз като бях тийн, се носех с малко по-дълга коса, ама това беше за кратко и защото бях решил, че Нирвана са най-якото нещо, случвало се на човечеството и само Кърт Кубейн ме разбира.
Look at the darkness...
...around me.

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Sat Nov 20, 2010 8:39 pm

dellusion wrote:А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
И по повод това, дето го наговориха жените - аз пък 100 пъти предпочитам да правя секс с някоя чалга тупалка, отколкото с някоя метълка с пиърсинг на езика, носа и сеш се кво още, която може да ме бие на канадска борба и ако ме изрита с няколко тонната си обувка, ме мързи да мисля, какво ше ми се случи.
Са... и аз като бях тийн, се носех с малко по-дълга коса, ама това беше за кратко и защото бях решил, че Нирвана са най-якото нещо, случвало се на човечеството и само Кърт Кубейн ме разбира.
Сред метълите също има социални слоеве
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Nov 20, 2010 8:48 pm

dellusion wrote:А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
К`во?
Пич, не знам как съумяваш да съчетаеш тролщина, липса на каквито и да е познания и грандиозно самочувствие, ама просто...
Уважавам те, ще знаеш.
Пак ти казвам, сериозен метъл не си срещал през живота си. По-добре спри да пишеш простотии, понеже вече е обидно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting