Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 4:10 pm

Всичко след това изречение?
Че ги има позьорите е вярно, само че те са една много малка част от хората, които слушат тази музика. Сериозно ти говоря.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 19, 2010 4:13 pm

Офф, виж какво съм написал
dellusion wrote:Или пък от ония метъли
естествено че не са всичките така.
Look at the darkness...
...around me.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 4:43 pm

А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари".
Има достаъчно чалгари, които си завъртат не само лайфстайла, а и вътрешните убеждения около тази музика.
Примерно някой рапър, дето ходи с огромни и шарени дрехи и нон стоп подражава на хора, намиращи се на другия край на света. Или пък от ония метъли, дето се обличат по абсолютно еднакъв начин, носят 3 кила метAл по тях и прекарват голяма част от времето си, в обсъждането на еди-коя си група. Същите тия хора, дето прекарват по 1 час сутрин да се накичат като коледна елха с тежки аксесоари, да си срешат 3-метровата коса, да си завържат 15-та реда на връзките на обувките и не на последно място, да се вдянат в тесните си кожени панталони, та същите тия хора, лепят наляво-надясно етикета "поузър"(poser), което е супер нелепо и смешно, почти колкото тях самите. </hate>
Бе, аз доста метъли съм срещала, но и така не съм попадала отблизо на тази подгрупа. Иначе не виждам каква е разликата с чалга мацките, на които им отива един час да си сложат екстеншъните, един да се нагримират, на всеки 3 минути трябва да си придърпват поличките и спестяват от ядене, за да си сложат двойно на сегашния размер силикон. :D
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 4:43 pm

"Ония" са трицифрен брой в цяла България, струва ми се. Говоря за тези над двайсет години, които целогодишно се носят в кожи и пирамидки. Лично аз такива почти не познавам, да не казвам съвсем...
Иначе дългокосите сме много, ама това не е до "метълизъм", а до състояние на духа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 5:08 pm

Правилно, примерно аз си падам по дългокоси мъже :lol: Член съм на фейсбук групата "Истинските мъже са с дълга коса" 8-) Макар че и там прекаленото не е на хубаво...
I don't wanna die

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Nov 19, 2010 5:14 pm

Ахахаха, не, ще умра просто :rofl: Що за абсурден разговор е това :lol:
Само да споделя, че и аз харесвам дълги коси, дори моят благоверен като се запознахме беше дългокос, ама скоропостижно се пострига, мръсник, при това без да ме предупреди :x

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 6:18 pm

Ах, каква притворна гад :shock: :shock: :shock: :lol:
Петък вечерта е, прости ми, влече ме към такива разговори...
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Nov 19, 2010 7:24 pm

Определено да на дългите коси при мъжете (и метъла, който върви с тях) :bigtongue:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 19, 2010 7:42 pm

Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...

Аз кви яки метали познавам дето са кубета, ех... :drool:

Иначе, за всяко нещо - според боди тайпа. С моят задник въртенето на гюбеци ще включва неудобно много инерчен момент - ще колайдна сама със себе си. :lol:

При куфеенето го няма този проблем, а и все за нещо трябва да я ползвам тая коса, дето я отглеждам тука и аз не знам що и я пускам от милинката, която си държа на главата само когато я къпя и на метал концерт иначе ми се завира навсякъде и ми лази по нервите. Плюс това, Жеко каза, че така мога да си отщипя защипаните нерви. Не ги отщипах, щото и не куфях кой знае колко - местната спряла публика не позволяваше такива изпълнения. В къщи трябва да повторя начи. :lol:

Клоунадата сред металите е доста нелепа, факт, ама поне не е толкова масова и не продължава цял живот. На мен всички униформи, показващи принадлежност към дадено музикално течение са ми смешни и излишни. Сега. Като бях на 15 не ми бяха смешни и излишни и се носех с униформичка и аз. Иначе металът променя светоусещането - на мен доста ми е повлиял. Затова сега се кефя на разни по-мачо неща - бой, кървища, секс, кенефен хумор и т.н. Агресийка трябва да има. Туй щото тая музика не предразполага към манталитет на крехка пустинна роза...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Nov 19, 2010 8:37 pm

Amelia wrote:Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...
Дълбоко невярно твърдение.
Културната антропология доказва, че от момента на неговото пълнолетие до дълбоката му старост, мъжът трябва да пази косата си, както и ноктите на ръцете и краката си нерязани, за да не се наруши целостта на Вселената.
Дори това да му струва известно усилие в движението напред.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 20, 2010 12:13 am

Старичко, но все пак ЯКО.

People are Awesome!
http://www.youtube.com/watch?v=Vo0Cazxj_yc
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Sat Nov 20, 2010 5:49 pm

Interpreter wrote:
Amelia wrote:Мъжът требва да е мъж. Дали ще е с дълга, къса или без коса са някви детайли...
Дълбоко невярно твърдение.
Културната антропология доказва, че от момента на неговото пълнолетие до дълбоката му старост, мъжът трябва да пази косата си, както и ноктите на ръцете и краката си нерязани, за да не се наруши целостта на Вселената.
Дори това да му струва известно усилие в движението напред.
Оттам и митът за Самсон и Далила :lol:
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sat Nov 20, 2010 8:30 pm

А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
И по повод това, дето го наговориха жените - аз пък 100 пъти предпочитам да правя секс с някоя чалга тупалка, отколкото с някоя метълка с пиърсинг на езика, носа и сеш се кво още, която може да ме бие на канадска борба и ако ме изрита с няколко тонната си обувка, ме мързи да мисля, какво ше ми се случи.
Са... и аз като бях тийн, се носех с малко по-дълга коса, ама това беше за кратко и защото бях решил, че Нирвана са най-якото нещо, случвало се на човечеството и само Кърт Кубейн ме разбира.
Look at the darkness...
...around me.

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Sat Nov 20, 2010 8:39 pm

dellusion wrote:А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
И по повод това, дето го наговориха жените - аз пък 100 пъти предпочитам да правя секс с някоя чалга тупалка, отколкото с някоя метълка с пиърсинг на езика, носа и сеш се кво още, която може да ме бие на канадска борба и ако ме изрита с няколко тонната си обувка, ме мързи да мисля, какво ше ми се случи.
Са... и аз като бях тийн, се носех с малко по-дълга коса, ама това беше за кратко и защото бях решил, че Нирвана са най-якото нещо, случвало се на човечеството и само Кърт Кубейн ме разбира.
Сред метълите също има социални слоеве
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Nov 20, 2010 8:48 pm

dellusion wrote:А, да, за "кенефния хумор" забравих да нахраня. По един или друг начин, от време на време се оказвам в компания от метъли, и тия хора не намират дадена шега за смешна, освен ако не съдържа множествено думите к**, л****, е****. Вярно е че простотията им е целенасочена, ама това я прави съвсем малко по-противна.
К`во?
Пич, не знам как съумяваш да съчетаеш тролщина, липса на каквито и да е познания и грандиозно самочувствие, ама просто...
Уважавам те, ще знаеш.
Пак ти казвам, сериозен метъл не си срещал през живота си. По-добре спри да пишеш простотии, понеже вече е обидно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting