Споделете пак
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова години
ЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти
Което ми напомня за вица за погото.

Което ми напомня за вица за погото.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
така и така е мъртвило тука ;р давай
в тоя ред на мисли имам некви покани свободни 2 за неделя на тва в ндк на киноманията. Морве?

в тоя ред на мисли имам некви покани свободни 2 за неделя на тва в ндк на киноманията. Морве?

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Куфеенето е упражнение за главата - проветрява мозъка и изобщо... Затова...Xellos wrote:Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова годиниЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти
![]()
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
копай копай надолу още:)tigermaster wrote:Куфеенето е упражнение за главата - проветрява мозъка и изобщо... Затова...Xellos wrote:Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова годиниЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти
![]()
баси тва колкоооо яко изглежда...
http://www.amazon.com/Cort-Gene-Simmons ... B003H8XAFY
Ми много навита съм на принципно ниво, ама дай някви детайли:)Xellos wrote:така и така е мъртвило тука ;р давай
Иначе предразсъдъците ми са основани на опит. Сори, ама сред феновете на Азис нивото е чувствително по-ниско от това на феновете на Сабат. Не че няма дивни изключения...
Освен това, тръскането на главата стимулира мозъчната дейност, а това на таза, само засилва циркулацията на кръв там, което още класиците са казали, че те кара да не действаш много рационално. Ето, глей, вече имам и медицинско обяснение!

Last edited by Morwen on Fri Nov 19, 2010 3:05 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Мхм... Оня ден по време на една особено трудна изпровизация с китарата забелязах, че косата ми пълзи към ключовете на грифа. Рекох да я отметна, преди да се е оплела там, с едно рязко движение... Направо си сецнах врата... Беше болезнено...Mushu wrote:Моето скромно мнение е, че не трябва да се прекалява и с двете
Поне ми мина бързо.
Бтв, баса на Джийн Симънс мислех, че е доста по-скъп. Той направо евтин бе... На Джоуи от Manowar някои от инструментите струват по двайсет хиляди долара.

Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
И аз очаквах цени с 4-5 цифри щото в каталога дет се мота тука няма дадени. Иначе има брутални на Cort, акто дизайн де аз не съм барал китара през живота си
.
Хахха брутално направени клипчета...
http://starwars.tomtom.com/voices/index ... darthvader

Хахха брутално направени клипчета...
http://starwars.tomtom.com/voices/index ... darthvader
От такива движения с главата май измират доста мозъчни клетки.Morwen wrote:Освен това, тръскането на главата стимулира мозъчната дейност, а това на таза, само засилва циркулацията на кръв там, което още класиците са казали, че те кара да не действаш много рационално. Ето, глей, вече имам и медицинско обяснение!![]()
![]()
А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари". Примерно някой рапър, дето ходи с огромни и шарени дрехи и нон стоп подражава на хора, намиращи се на другия край на света. Или пък от ония метъли, дето се обличат по абсолютно еднакъв начин, носят 3 кила метAл по тях и прекарват голяма част от времето си, в обсъждането на еди-коя си група. Същите тия хора, дето прекарват по 1 час сутрин да се накичат като коледна елха с тежки аксесоари, да си срешат 3-метровата коса, да си завържат 15-та реда на връзките на обувките и не на последно място, да се вдянат в тесните си кожени панталони, та същите тия хора, лепят наляво-надясно етикета "поузър"(poser), което е супер нелепо и смешно, почти колкото тях самите. </hate>
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- tigermaster
- Elder God
Ако беше спрял до тук, щях да се съглася. Ама от останалата част от поста ти става ясно, че си виждал метъл само на картинка. По-добре да не го беше писал.dellusion wrote: А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари".
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог