Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Nov 19, 2010 11:24 am

Защо си живяла?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 2:01 pm

За да се развие в доста над средната норма на интелигентност и емоционалност индивид? За което това е помогнало? Очевидно е! :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 19, 2010 2:17 pm

Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова години :) ЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти :mrgreen:

Което ми напомня за вица за погото. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Nov 19, 2010 2:25 pm

Morwen wrote:За да се развие в доста над средната норма на интелигентност и емоционалност индивид? За което това е помогнало? Очевидно е! :lol:
Както казва Шишо Бакшишо- "щооо?" :mrgreen:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 2:28 pm

Сега искаш и да обяснявам подобни азбучни истини... :mrgreen:
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 19, 2010 2:32 pm

така и така е мъртвило тука ;р давай

в тоя ред на мисли имам некви покани свободни 2 за неделя на тва в ндк на киноманията. Морве?
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 2:34 pm

Xellos wrote:Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова години :) ЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти :mrgreen:
Куфеенето е упражнение за главата - проветрява мозъка и изобщо... Затова...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 19, 2010 2:39 pm

tigermaster wrote:
Xellos wrote:Титанизма в предрасъдъците ти продължава ме да изумява след толкова години :) ЛОЛ, то и куфеенето (по трайбъл от тва здраве му кажи) щото дига IQ-то в пъти :mrgreen:
Куфеенето е упражнение за главата - проветрява мозъка и изобщо... Затова...
копай копай надолу още:)

баси тва колкоооо яко изглежда...
http://www.amazon.com/Cort-Gene-Simmons ... B003H8XAFY

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 19, 2010 2:48 pm

Xellos wrote:така и така е мъртвило тука ;р давай

в тоя ред на мисли имам некви покани свободни 2 за неделя на тва в ндк на киноманията. Морве?
Image
Ми много навита съм на принципно ниво, ама дай някви детайли:)

Иначе предразсъдъците ми са основани на опит. Сори, ама сред феновете на Азис нивото е чувствително по-ниско от това на феновете на Сабат. Не че няма дивни изключения...

Освен това, тръскането на главата стимулира мозъчната дейност, а това на таза, само засилва циркулацията на кръв там, което още класиците са казали, че те кара да не действаш много рационално. Ето, глей, вече имам и медицинско обяснение! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by Morwen on Fri Nov 19, 2010 3:05 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Nov 19, 2010 2:56 pm

Моето скромно мнение е, че не трябва да се прекалява и с двете :lol:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 3:10 pm

Mushu wrote:Моето скромно мнение е, че не трябва да се прекалява и с двете :lol:
Мхм... Оня ден по време на една особено трудна изпровизация с китарата забелязах, че косата ми пълзи към ключовете на грифа. Рекох да я отметна, преди да се е оплела там, с едно рязко движение... Направо си сецнах врата... Беше болезнено...
Поне ми мина бързо.

Бтв, баса на Джийн Симънс мислех, че е доста по-скъп. Той направо евтин бе... На Джоуи от Manowar някои от инструментите струват по двайсет хиляди долара. :shock: Или поне той така разправя. :D
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 19, 2010 3:53 pm

И аз очаквах цени с 4-5 цифри щото в каталога дет се мота тука няма дадени. Иначе има брутални на Cort, акто дизайн де аз не съм барал китара през живота си :(.

Хахха брутално направени клипчета...
http://starwars.tomtom.com/voices/index ... darthvader

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 19, 2010 3:56 pm

Morwen wrote:Освен това, тръскането на главата стимулира мозъчната дейност, а това на таза, само засилва циркулацията на кръв там, което още класиците са казали, че те кара да не действаш много рационално. Ето, глей, вече имам и медицинско обяснение! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
От такива движения с главата май измират доста мозъчни клетки.
А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари". Примерно някой рапър, дето ходи с огромни и шарени дрехи и нон стоп подражава на хора, намиращи се на другия край на света. Или пък от ония метъли, дето се обличат по абсолютно еднакъв начин, носят 3 кила метAл по тях и прекарват голяма част от времето си, в обсъждането на еди-коя си група. Същите тия хора, дето прекарват по 1 час сутрин да се накичат като коледна елха с тежки аксесоари, да си срешат 3-метровата коса, да си завържат 15-та реда на връзките на обувките и не на последно място, да се вдянат в тесните си кожени панталони, та същите тия хора, лепят наляво-надясно етикета "поузър"(poser), което е супер нелепо и смешно, почти колкото тях самите. </hate>
Look at the darkness...
...around me.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Nov 19, 2010 4:03 pm

dellusion wrote: А на мен разни хора, дето си завъртат лайфстайла около определен жанр музика, са ми доста по-смешни от така наречените "чалгари".
Ако беше спрял до тук, щях да се съглася. Ама от останалата част от поста ти става ясно, че си виждал метъл само на картинка. По-добре да не го беше писал.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 19, 2010 4:06 pm

Кое не е вярно?