Насилието в училище

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

mamut
Smallfolk

Post by mamut » Fri May 21, 2010 10:11 pm

Morwen wrote:Виж, "Ти жив ли си бе" е популярен израз за "Къде се загуби", и аз го ползах преди два дни към един приятел с внезапно изключен телефон. Няма как да знам с какъв тон го е казала, разбира се.
Ами със злоба го каза.
dellusion wrote:
mamut wrote:Да ви се похваля, че съм по-добре след многото съвети.
Едва ли е от съветите :).
Е, все пак ми дадаха "път" по който да тръгна, един вид.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat May 22, 2010 3:08 am

Ама вие чувате ли се?Аз верно че съм в добро училище ама в тва до нас дето е за по-малко от убийство едва ли ще ги изключат.И като се има предвид че училището ми е хубаво пак има разни фешъни и тъпаци детосе мислят за безсмъртни щот бащите им са мутри.Един миналата година направи няколко full roundhouse кика на един от нашият клас нищо че той е едър все пак два ритника в глава и един в таза,няма как да не падне.Ипосле още горитаха.И изгониха ли ги?Не!Нито ще направят нещо учителите нито някой друг,аз затова не се навирам между шамарите и не дразня никой.
The Dragon wrote:Лапето само си е виновно. Айде стига акъла не пречи на никой. Хем бях в първо отличника на випуска в 7 клас, хем ме викаха три пъти при директорката да отговарям на въпроси от сорта на "На Вальо защо му пукна главата?".

Respect is earned not given ...
И при мен положението беше подобно в миналте класове тоест 5,6,7. :lol:
Morwen wrote:Бе, да ти кажа, аз сега доста си говоря с едно 14-годишно момиче, на което помагам по математика, при тях не са масово сексуално активни на 14,
В грешка си.Аз като всички зубъри от моя клас съм много сексуално активен ако и да не съм толкова залупен. *sarcasm mode* :lol: Вярно е че има много курви(и мъжки и женски),ама поне още толкова има нормални.
Amelia wrote:Изтръгнах му го от ръцете и му играх ебати боя. Така си осигурих респекта на малките психопатчета и спокойствието в даскало. Остана вербалния тормоз, но и той не беше кой знае колко и в общи линии ми послужи като ваксина за непукизъм от това кой кво мисли за мен. Отчитам, сиреч, че станах по-силна от него. Можело начи. Кажи му на онова хлапе да не мрънка, а да се вземе в ръце и да сдобие гръбнак.
R.E.S.P.E.C.T.!!

Иначе аз съм клона на класа и компаният което най-малко привлича негатвино внимане.По-скоро съюзници!
:mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat May 22, 2010 3:35 pm

Morwen wrote:Бе, да ти кажа, аз сега доста си говоря с едно 14-годишно момиче, на което помагам по математика, при тях не са масово сексуално активни на 14,
В грешка си.Аз като всички зубъри от моя клас съм много сексуално активен ако и да не съм толкова залупен. *sarcasm mode* :lol: Вярно е че има много курви(и мъжки и женски),ама поне още толкова има нормални.
Не схванах съвсем докъде е сарказмът и докъде е сериозно:)
При нас пък някога изключиха момче заради пукнатата глава на друго, макар да беше наполовина инцидент (т.е. онзи го беше блъснал, но не беше искал да нацели перваза с главата му). Според мен така и би трябвало да бъде.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

raylight
Sorcerer

Post by raylight » Fri Sep 03, 2010 8:30 pm

Големите престъпления се случват, защото се позволяват малките престъпления. Има пукнати глави, защото гаврите не се пресичат навреме. Учителите отговарят за реда в стаите си, каквото и да разправят. Баба ми винаги е успявала да задържи вниманието на учениците в час, така че да няма проблеми и е внушавала респект, независимо от добродушието си. Преподавала е на гимназисти, т.е. на най - трудния материал.
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Sep 04, 2010 12:13 am

Ми това с баба ти е много хубаво, всъщност и майка ми беше така, но просто не е задължително. Учителят е там да учи децата, а не да се справя с военно положение. А и повечето неща не стават в стаите, а извън тях или по време на почивка.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Sep 04, 2010 8:06 am

raylight wrote:Големите престъпления се случват, защото се позволяват малките престъпления. Има пукнати глави, защото гаврите не се пресичат навреме. Учителите отговарят за реда в стаите си, каквото и да разправят. Баба ми винаги е успявала да задържи вниманието на учениците в час, така че да няма проблеми и е внушавала респект, независимо от добродушието си. Преподавала е на гимназисти, т.е. на най - трудния материал.
Мисля, че зададох този въпрос и по-назад в темата, но да се повторя. Какво се очаква да направи една нормална учителка, когато види сбиване между две подивели от хормони двуметрови стокилограмови шестнайсетгодишни говеда? Подобно нещо никога не е било рядкост. Какво може да направи? Да се намеси, та да отнесе и тя шамарите? Да пише забележчици и да вдига скандали, след като нечия глава вече е била разбита? Или...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Sep 04, 2010 9:10 am

Аз пък да повторя че зависи на кого си учител защото има различни училища.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 04, 2010 6:39 pm

^Agree.