Ама вие чувате ли се?Аз верно че съм в добро училище ама в тва до нас дето е за по-малко от убийство едва ли ще ги изключат.И като се има предвид че училището ми е хубаво пак има разни фешъни и тъпаци детосе мислят за безсмъртни щот бащите им са мутри.Един миналата година направи няколко full roundhouse кика на един от нашият клас нищо че той е едър все пак два ритника в глава и един в таза,няма как да не падне.Ипосле още горитаха.И изгониха ли ги?Не!Нито ще направят нещо учителите нито някой друг,аз затова не се навирам между шамарите и не дразня никой.
The Dragon wrote:Лапето само си е виновно. Айде стига акъла не пречи на никой. Хем бях в първо отличника на випуска в 7 клас, хем ме викаха три пъти при директорката да отговарям на въпроси от сорта на "На Вальо защо му пукна главата?".
Respect is earned not given ...
И при мен положението беше подобно в миналте класове тоест 5,6,7.
Morwen wrote:Бе, да ти кажа, аз сега доста си говоря с едно 14-годишно момиче, на което помагам по математика, при тях не са масово сексуално активни на 14,
В грешка си.Аз като всички зубъри от моя клас съм много сексуално активен ако и да не съм толкова залупен. *sarcasm mode*

Вярно е че има много курви(и мъжки и женски),ама поне още толкова има нормални.
Amelia wrote:Изтръгнах му го от ръцете и му играх ебати боя. Така си осигурих респекта на малките психопатчета и спокойствието в даскало. Остана вербалния тормоз, но и той не беше кой знае колко и в общи линии ми послужи като ваксина за непукизъм от това кой кво мисли за мен. Отчитам, сиреч, че станах по-силна от него. Можело начи. Кажи му на онова хлапе да не мрънка, а да се вземе в ръце и да сдобие гръбнак.
R.E.S.P.E.C.T.!!
Иначе аз съм клона на класа и компаният което най-малко привлича негатвино внимане.По-скоро съюзници!