Споделете пак
Moderator: Moridin
Абе Радо кога успя да направиш 5к мнения? :Д
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Тази сутрин с невероятен късмет и изключително стечение на обстоятелствата, успях да спася дядо си.
Тръгвах за работа и реших вместо да обърна пред къщи, просто да направя едно алонче 100 метра надолу до пътя за морето. Отивам аз и докато си обръщам, някакъв човек бута мотор и ми маха. Стигна до мен и ми вика, че дядо ми припаднал по-надолу.
С мръсна газ стигнах до там и за мой късмет двама спасители го бяха видяли по пътя към плажа и му помагаха. Лежеше, като труп на земята. Направо се шокирах. Колелото му на една страна... Направо всичката ми мисловна дейност умря при тая гледка. Оказа се в съзнание и успяхме да го качим в колата. После бързо до вкъщи да забера майка и баба, и газ до спешното в Поморие.
Там имаше някаква откачена 80 годишна лекарка, в спешното.
Кълна се, че видях лудост в очите и!!! В крайна сметка колко да е била от полза, поне кардиограма му направи и се оказа, че не е от сърцето. Просто кръвното му не е било високо и сутринта е пил хапче за сваляне на кръвно, и е тръгнал за морето разтреперан. Не знам какво щеше да стане, ако не бях направил това алонче... Докато се намери някой с кола да го вземе, щеше да лежи на пътя, на слънцето. Той изобщо не можеше да ходи.
Тръгвах за работа и реших вместо да обърна пред къщи, просто да направя едно алонче 100 метра надолу до пътя за морето. Отивам аз и докато си обръщам, някакъв човек бута мотор и ми маха. Стигна до мен и ми вика, че дядо ми припаднал по-надолу.

Там имаше някаква откачена 80 годишна лекарка, в спешното.

Мани мани 
И аз днеска тва ше праим (развозване на рода по мед причини) макар и не животоспасяващо чак де. Ама глеам няколко кадъра напред кво ме чака и не е весело.

И аз днеска тва ше праим (развозване на рода по мед причини) макар и не животоспасяващо чак де. Ама глеам няколко кадъра напред кво ме чака и не е весело.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Поредната гадна бъбречна криза започнала от 04:36 и продължила до преди малко. Едва се довлякох до Торакс да ми бият болкоуспокояващо, добре че Гибли беше с мен. Равносметката в момента е 6 милиметра комбо камък с остър връх. Мразя 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- The Dragon
- Elder God
Шефе дръж сеYan wrote:Поредната гадна бъбречна криза започнала от 04:36 и продължила до преди малко. Едва се довлякох до Торакс да ми бият болкоуспокояващо, добре че Гибли беше с мен. Равносметката в момента е 6 милиметра комбо камък с остър връх. Мразя

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Чудя се как големи хора могат да са толкова глупави и елементарни. Ся гледам някой ми е ударил шофьорското странично огледало на колата. Ама вътре самото огледало, а там от кола не може да бъде ударено. Ся мен ми е пределно ясно, че е някой от хората на чичо ми, но просто ми е чудно как може да са толкова малоумни... Посрани копеленца. Аз огледалото ще го сменя, ама на тях простотията им кога ще свърши? Може ли хората да водят толкова изпростял и елементарен начин на живот... Това никога няма да спре да ме дразни.
Тъпи, малоумни създания. Колко жалко, че не мога на 100% да разбера кой от кретеноидите го е направил.
Тъпи, малоумни създания. Колко жалко, че не мога на 100% да разбера кой от кретеноидите го е направил.
Хорското нахалство не спира да ме удивлява, честноGhibli wrote:Марфе, жалко е как пишеш глупости само и само да е на твоето. Жегата у нас не е сахарска и те уверявам, че водата и сянката много добре пазят от слънчев, топлинен и всякакъв подобен удар.
Статистика ако намериш, хубаво, пусни я тука.

And you can't dance with a devil on your back...