Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Aug 07, 2010 3:58 pm

Има и други но не се обаждат.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Aug 07, 2010 4:04 pm

Абе Радо кога успя да направиш 5к мнения? :Д
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Veritas
Scholar

Post by Veritas » Sat Aug 07, 2010 10:16 pm

Котакът ми нагъва картофено пюре, ама ушите му плющят.
Да взема да го пробвам на шопска салатка, що ли... :D

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Aug 07, 2010 10:29 pm

Не му давай. За котетата не е полезно да ядат картофи, честно.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Aug 08, 2010 10:38 am

Тази сутрин с невероятен късмет и изключително стечение на обстоятелствата, успях да спася дядо си.

Тръгвах за работа и реших вместо да обърна пред къщи, просто да направя едно алонче 100 метра надолу до пътя за морето. Отивам аз и докато си обръщам, някакъв човек бута мотор и ми маха. Стигна до мен и ми вика, че дядо ми припаднал по-надолу. :shock: С мръсна газ стигнах до там и за мой късмет двама спасители го бяха видяли по пътя към плажа и му помагаха. Лежеше, като труп на земята. Направо се шокирах. Колелото му на една страна... Направо всичката ми мисловна дейност умря при тая гледка. Оказа се в съзнание и успяхме да го качим в колата. После бързо до вкъщи да забера майка и баба, и газ до спешното в Поморие.

Там имаше някаква откачена 80 годишна лекарка, в спешното. :shock: Кълна се, че видях лудост в очите и!!! В крайна сметка колко да е била от полза, поне кардиограма му направи и се оказа, че не е от сърцето. Просто кръвното му не е било високо и сутринта е пил хапче за сваляне на кръвно, и е тръгнал за морето разтреперан. Не знам какво щеше да стане, ако не бях направил това алонче... Докато се намери някой с кола да го вземе, щеше да лежи на пътя, на слънцето. Той изобщо не можеше да ходи.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 08, 2010 10:56 am

Мани мани :(

И аз днеска тва ше праим (развозване на рода по мед причини) макар и не животоспасяващо чак де. Ама глеам няколко кадъра напред кво ме чака и не е весело. :?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Aug 10, 2010 7:19 am

Поредната гадна бъбречна криза започнала от 04:36 и продължила до преди малко. Едва се довлякох до Торакс да ми бият болкоуспокояващо, добре че Гибли беше с мен. Равносметката в момента е 6 милиметра комбо камък с остър връх. Мразя :cry:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 10, 2010 8:30 am

Yan wrote:Поредната гадна бъбречна криза започнала от 04:36 и продължила до преди малко. Едва се довлякох до Торакс да ми бият болкоуспокояващо, добре че Гибли беше с мен. Равносметката в момента е 6 милиметра комбо камък с остър връх. Мразя :cry:
Шефе дръж се :( Това не е камък ... по голямо е от моисеевите скрижали.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 10, 2010 8:37 am

Янски, това твойто е ужасно бе, човеко! :( Няма ли някакъв начин да се предотврати с това.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Aug 10, 2010 3:49 pm

Чудя се как големи хора могат да са толкова глупави и елементарни. Ся гледам някой ми е ударил шофьорското странично огледало на колата. Ама вътре самото огледало, а там от кола не може да бъде ударено. Ся мен ми е пределно ясно, че е някой от хората на чичо ми, но просто ми е чудно как може да са толкова малоумни... Посрани копеленца. Аз огледалото ще го сменя, ама на тях простотията им кога ще свърши? Може ли хората да водят толкова изпростял и елементарен начин на живот... Това никога няма да спре да ме дразни.

Тъпи, малоумни създания. Колко жалко, че не мога на 100% да разбера кой от кретеноидите го е направил.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 11, 2010 10:57 am

Май ше почвам пак работа... чудя се дали е добре или зле това.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Aug 11, 2010 5:15 pm

Я раздуй?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed Aug 11, 2010 6:32 pm

Винаги е добре, когато работата е добра :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 11, 2010 6:42 pm

Има време ;). За са ми звучи интересно и парите са ок, ма да видим наистина.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 11, 2010 8:37 pm

Ghibli wrote:Марфе, жалко е как пишеш глупости само и само да е на твоето. Жегата у нас не е сахарска и те уверявам, че водата и сянката много добре пазят от слънчев, топлинен и всякакъв подобен удар.
Статистика ако намериш, хубаво, пусни я тука.
Хорското нахалство не спира да ме удивлява, честно :shock: Нямам нервите да влизам в полемики (т.е. нямам нервите за ICQ разговорите СЛЕД полемиките), само ще се присъединя към психически нормалната страна в спора (Марфа и Амелия за неразбралите) и ще потвърдя, че да, ЕСТЕСТВЕНО, ГОСПОДИ БОЖЕ МОЙ, че в градското ежедневие от студа имаш 1000 начина да се опазиш, докато от жегата имаш точно един, и той ти разебава здравето тотално заради температурните флуктоации. Водичка и сенчица. Божеее, вие жега виждали ли сте изобщо, или само на картинка, таковата?!
And you can't dance with a devil on your back...