Добре де, откъде се взимат тия хора, които а) не знаят какво точно искат, б) искат го СЕГА и ВЕДНАГА, и в) са сигурни, напълно, абсолютно убедени, че когато имат някакъв проблем, най-правилният начин да го решат е да се накрещят на някого достатъчно, че да го докарат или до сълзи, или до ярост, и да направят така, че той да реши проблема вместо тях?!
Току-що ми се обадиха едни... а де... да ги нарека "хора" - не върви, нали все пак някаква базова интелигентност и социални умения се очаква да имат хората, за да са хора?! Да кажем "клиенти", май доста добре пасва

Свързали са се с друга фирма, която се опитва да прехвърли домейн от нас към себе си, не успява, иска от клиентите да им дадат кодове, които би трябвало клиентът да е получил на e-mail адреса си (да, клиентът, който ни се обажда) - и клиентът иска тези кодове *от нас*. И така от три дни, три дни се обаждат, попадат на трима различни души при нас, успяват да докарат и трима ни до това да им повишим глас по телефона - при опит за самозащита, не друго... успяват да докарат и трима ни до бяло светене, ама така и не могат да разберат, че ключът би трябвало да е у тях самите. Накрая нещата останаха така, че аз помолих (какво ти помолих, едва успях да я накарам да не ме изяде по телефона и колежката едва успя да ме удържи да не я изям аз по телефона) да предадат на другата фирма да се обади тук, да ме потърсят и да се разберем като техничари... Още не са се обадили. Чудя се дали това значи, че другата фирма им е обяснила, че няма нужда да се обаждат на нас. Ще видим. Чакам. И си ръмжа тихичко.
Добре поне, че малко след това колежката се сети да ме пита дали съм виждал днес главната страница на
The Pirate Bay насред всичките им дела и заплахи и сваляния на сайтове и какво ли не още, че поне малко да ми оправи настроението.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.