Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed May 19, 2010 4:23 pm

Добре де, откъде се взимат тия хора, които а) не знаят какво точно искат, б) искат го СЕГА и ВЕДНАГА, и в) са сигурни, напълно, абсолютно убедени, че когато имат някакъв проблем, най-правилният начин да го решат е да се накрещят на някого достатъчно, че да го докарат или до сълзи, или до ярост, и да направят така, че той да реши проблема вместо тях?!

Току-що ми се обадиха едни... а де... да ги нарека "хора" - не върви, нали все пак някаква базова интелигентност и социални умения се очаква да имат хората, за да са хора?! Да кажем "клиенти", май доста добре пасва :twisted: :plez: Свързали са се с друга фирма, която се опитва да прехвърли домейн от нас към себе си, не успява, иска от клиентите да им дадат кодове, които би трябвало клиентът да е получил на e-mail адреса си (да, клиентът, който ни се обажда) - и клиентът иска тези кодове *от нас*. И така от три дни, три дни се обаждат, попадат на трима различни души при нас, успяват да докарат и трима ни до това да им повишим глас по телефона - при опит за самозащита, не друго... успяват да докарат и трима ни до бяло светене, ама така и не могат да разберат, че ключът би трябвало да е у тях самите. Накрая нещата останаха така, че аз помолих (какво ти помолих, едва успях да я накарам да не ме изяде по телефона и колежката едва успя да ме удържи да не я изям аз по телефона) да предадат на другата фирма да се обади тук, да ме потърсят и да се разберем като техничари... Още не са се обадили. Чудя се дали това значи, че другата фирма им е обяснила, че няма нужда да се обаждат на нас. Ще видим. Чакам. И си ръмжа тихичко.

Добре поне, че малко след това колежката се сети да ме пита дали съм виждал днес главната страница на The Pirate Bay насред всичките им дела и заплахи и сваляния на сайтове и какво ли не още, че поне малко да ми оправи настроението.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed May 19, 2010 4:33 pm

Roamer wrote:Добре поне, че малко след това колежката се сети да ме пита дали съм виждал днес главната страница на The Pirate Bay насред всичките им дела и заплахи и сваляния на сайтове и какво ли не още, че поне малко да ми оправи настроението.
А блога им чете ли го:
http://thepiratebay.org/blog

Клиентите не са хора, имам едни същите такива...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Wed May 19, 2010 9:58 pm

Искам студът да се свие в мрачна малка дупка и да умре злощастен! :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed May 19, 2010 11:09 pm

Vivian wrote:Искам студът да се свие в мрачна малка дупка и да умре злощастен! :neutral:
И аз.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed May 19, 2010 11:23 pm

Тоест искате диво слънце и жега? Не мерси. Харесвам си облаците.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed May 19, 2010 11:25 pm

Не, искам просто да не ми се налага да ходя навлечен като ескимос на риболов, за да не умра от студ.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu May 20, 2010 12:00 am

Искам сняг.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu May 20, 2010 9:14 am

Оди си у Северниот полюс! Ама ха!
Май е и би трябвало да е слънце и поне умерено топло. И е научно доказано, че облачното време предизвиква депресия.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu May 20, 2010 9:28 am

Cruelty wrote:Искам сняг.
и аз, и аз!

ама другите не разбират :(

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu May 20, 2010 10:22 am

Добре де, наистина ли трябва всеки път да повтаряме нещата за снега по планините и снега в София, който се изражда в нещо, което дори не прилича на сняг?

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu May 20, 2010 10:40 am

Морви, хайде да не ме пращаш на изтъняващо парче замръзнал океан, ако обичаш. Бих се метнала до Южния полюс обаче :). Но за да е обитаемо ми трябва читав интернет и ВиК. Иначе не мърдам :P. Само ще мрънкам по форумите, че е прекалено горещо.
Тънди, вечно сме неразбрани. Ама като удари жегата поне всички ще ми пригласят на мрънкането против нечовешките температури :). И пак няма да са навити за сняг...
Пенчев, снега в София си беше идеален. Особено в парка, през който минавам на път за работа. Само трябваше да се избягват жълтите маркировки :). И поне веднъж - пропусни да подчертаваш очевадните неща. Няма да боли :).
И по темата за мрънкането - спи ми се :(.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu May 20, 2010 10:41 am

Снегът в София се изражда главно в опашка пред ортопедията и задръствания.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu May 20, 2010 10:52 am

Morwen wrote:Снегът в София се изражда главно в опашка пред ортопедията и задръствания.
Стига с този негативизъм ;)

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Thu May 20, 2010 11:38 am

Уф, айде всички стига наистина :) Снегът по планините е много хубаво нещо, когато го търсиш. Снегът в парковете в София също е хубав; "снегът" извън парковете в София - а трябва да признаем, че по-голямата част от София е извън паркове - не е толкова хубав, даже хич. Ледът по тротоарите и "снегът" по улиците на София е причина за повече нерви, яд и ярост, отколкото дори клиентите от писанията ми в началото на страницата :plez:

Има си време и място за всичко... и София не е най-доброто място за сняг. Common sense и отворени очи, не негативизъм :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu May 20, 2010 12:06 pm

Всичко написано е абсолютно вярно и абсолютно очевидно, ние си го знаехме и преди, мерси. Даже Петя ти написа че може да пропуснеш да ни споменаваш очевидните неща ;)

Обаче нас снега ни кефи, което тотално няма нищо общо със common sense, е т'ва е :twisted: Вас пък не ви кефи - шанс дет се вика. Може да не разбираш защо е така, но не всичко може да бъде разбрано и обобщено, някои неща просто са.