Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Mar 30, 2010 6:28 pm

Marfa wrote:Ти внимавай с тоз Табекс все пак. Една приятелка такава тахикардия получи от него... :?
Ако се взима правилно абсолютно нищо му няма на препарата. Аз го взимам вече 13 дни и си е тип-топ всичко.

bsb
Paragon

Post by bsb » Tue Mar 30, 2010 6:58 pm

Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини.
.......
И това ми била 22 годишната младеж. Те ли са бъдещето? Какво бъдеще могат да имат такива хора? Нищо друго освен злоба и още злоба. Гадни садисти, копелдаци! И как може толкова много хора да се смеят на такава злоба и страдание? Защо се смеят? Кое му е смешното?
........
Ами сори, това е положението. Погледни го от добрата му страна - поне още сега знаеш каква е същността на тези хора и знаеш колко можеш да разчиташ на тях.
Честно казано, не предполагах, че нещата са толкова зле, но изобщо не се учудвам, за съжаление.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 30, 2010 7:06 pm

Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини. Аз бях вцепенен през цялото време. Разказваха в подробности(аз няма да навлизам в подробности) и се забавляваха от това. А слушащите се забавляваха на изобретателните им начини за гавра и убиване на животинките. Останах с впечатлението, че тези няколко човека почти няма животинка, която да не са убивали. Даже се подхилкваха и ми викаха, че за кучета и котки пък изобщо не искали да почват. Все едно е нещо нормално. Все едно всеки човек трябва да е трепал кучета и котки. :(

И това ми била 22 годишната младеж. Те ли са бъдещето? Какво бъдеще могат да имат такива хора? Нищо друго освен злоба и още злоба. Гадни садисти, копелдаци! И как може толкова много хора да се смеят на такава злоба и страдание? Защо се смеят? Кое му е смешното?

МАМКА ИМ ВЕ! :cry: Ах някой да посмее да направи нещо на котетата ми. :twisted:

Това серизоно ли е !?!?!?!!!!!!?!!?!!
И това за таралежите?!

в смисъл... да убиваш насекоми, макар и по някакъв начин нередно, мога да си представя. Особено за хлебарки примерно. Да убиваш охлюви, жаби и гущери, макар и гнусновато - все пак всички тия са някакъв вид вредители, охлюви и аз съм трепал с известно нежелание. Но все пак не разбирам как може човек с всичкия си да убие куче котка или таралеж >< При това по жесток начин?!
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Mar 30, 2010 7:27 pm

Хлебарки и мухи трепя като стой та гледай. Не с удоволствие, а с мрачната целеустременост на терминатор. Мразя ги. Към хлебарките пък бях развил и сериозна фобия, след като преди десетина години тропическите зверове на някой от съседите плъзнаха из целия вход. Пет сантиметра хлебарка, не знам дали си представяте... Качи се на тавана и изведнъж ти падне като бомба на главата. Доста неприятно беше, докато се отървем от тях. Сега, съжалявам за това...
Все пак да убиеш с удоволствие бозайник, особено пък котка или таралеж... Е*ати психарят трябва да си, честно.

Както и да е, за друго отворих темата. Да кажа. Преди време се опитах да изсвиря "Mediterranean Sundance" на Ал ди Меола. Доста жалък опит, завършил със съответния провал. :( Нищо, де, след двайсетина години пак. :evil: Въпросът е, че се вдъхнових. Ето го резултата:
http://www.sendspace.com/file/iwvw4r
Не ми се смейте.
Това би трябвало да са две класически китари, само че не си личи много, ама така е, като ги свири компютър. Сега, между двете произведения няма практически нищо общо - моето е три пъти по-кратко и много по-елементарно, но поне стана слушаемо, струва ми се. Дано не ви издразни много.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 30, 2010 7:28 pm

Като каза китара, се сетих за едно клипче

http://www.youtube.com/watch?v=5eOyD9wanUg

Иска ми се да се въведе нещо подобно и тука ама по драстично за паркиралите нагло.

http://auto.fishki.net/comment.php?id=1256 :twisted:
Last edited by Xellos on Tue Mar 30, 2010 7:44 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Mar 30, 2010 7:31 pm

Moridin wrote:
Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини. Аз бях вцепенен през цялото време. Разказваха в подробности(аз няма да навлизам в подробности) и се забавляваха от това. А слушащите се забавляваха на изобретателните им начини за гавра и убиване на животинките. Останах с впечатлението, че тези няколко човека почти няма животинка, която да не са убивали. Даже се подхилкваха и ми викаха, че за кучета и котки пък изобщо не искали да почват. Все едно е нещо нормално. Все едно всеки човек трябва да е трепал кучета и котки. :(

МАМКА ИМ ВЕ! :cry: Ах някой да посмее да направи нещо на котетата ми. :twisted:

Това серизоно ли е !?!?!?!!!!!!?!!?!!
И това за таралежите?!

в смисъл... да убиваш насекоми, макар и по някакъв начин нередно, мога да си представя. Особено за хлебарки примерно. Да убиваш охлюви, жаби и гущери, макар и гнусновато - все пак всички тия са някакъв вид вредители, охлюви и аз съм трепал с известно нежелание. Но все пак не разбирам как може човек с всичкия си да убие куче котка или таралеж >< При това по жесток начин?!
На тия котките и кучетата са им норматива явно... Ама те явно взаимно се съредноваваха кой е бил по изобретателен. Единият разказва как
Spoiler: show
хванал някаква мишка и я потопил в катран, после я запалил и я пуснал, а тя хукнала да бяга. Аз тук вече започвах да се гърча от яд на стола. После разказва как преди много години така се запалил Ахтопол. Някой се гаврил с мишка по същия начин, тя влязла в някаква конюшна(!) и Ахтопол пламнал. Питах го дали е изгорял целия. Каза ми, че не бил. "Жалко" - викам му аз вече нервен.
Другия пък разказва как
намерили една сляпа гугутка, която явно трудно ходела в един парк и се блъскала в дърветата. Хванали я, залепили пиратка за нея, отишли на някакъв кей, запалили пиратката и хвърлили птицата. Даже взе да обяснява как внимавали къде ще я хвърлят щото нали била сляпа и не се знаело на къде ще полети!!!!!! :evil: Е тя полетяла макар и сляпа, и последвал гръм... Аз тук вече съм готов да се разцивря, а някакво момиче се обажда, че предпочитала да я изяде.
Изгледах я със много злоба. :(

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 30, 2010 7:38 pm

Много близко до моя идеал ;р
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 30, 2010 7:41 pm

Култово :mrgreen:

тия хората на Амикае са някви нереални, аз просто не мога да повярвам, че това са истински хора. Да вържеш пиратка на СЛЯПА ГУГУТКА?!
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 30, 2010 7:59 pm

Moridin wrote:Култово :mrgreen:

тия хората на Амикае са някви нереални, аз просто не мога да повярвам, че това са истински хора. Да вържеш пиратка на СЛЯПА ГУГУТКА?!
По-добре ли щеше да е ако вижда?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Mar 30, 2010 8:15 pm

Нямаше да могат да я хванат тогава сигурно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 30, 2010 8:29 pm

Нда. Вероятно има някаква причина за това, че съм абсолютно обезвластена. Оставахме двайсетина хиляди човека на Земята като стой та гледай, стига само да ми падне. Ако желаете, започвайте да попълвате молби. Току-виж съм ги разгледала преди някой да ми тикне Човекоунищожителя™ в ръцете.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Tue Mar 30, 2010 8:41 pm

И аз като малък с още едно дете затворих една оса под капак от дезодорант и я гледах как умира - тогава ми беше невероятно забавно, но сега... не е. Просто в някакъв момент човек схваща, че някои неща не са съвсем правилни, ама явно за някои е по-късно.

На Кселос картинката разбива :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 30, 2010 8:57 pm

Какви са тези хора, бе?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 30, 2010 9:18 pm

Morwen wrote:Какви са тези хора, бе?
Съдейки по историята на човечеството бих казал нормални.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 30, 2010 9:25 pm

Понякога се доближаваш опасно до тролене. А съдейки по историята на серийните убийства вероятно дори са добрички...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either