Ако се взима правилно абсолютно нищо му няма на препарата. Аз го взимам вече 13 дни и си е тип-топ всичко.Marfa wrote:Ти внимавай с тоз Табекс все пак. Една приятелка такава тахикардия получи от него...
Споделете пак
Moderator: Moridin
Ами сори, това е положението. Погледни го от добрата му страна - поне още сега знаеш каква е същността на тези хора и знаеш колко можеш да разчиташ на тях.Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини.
.......
И това ми била 22 годишната младеж. Те ли са бъдещето? Какво бъдеще могат да имат такива хора? Нищо друго освен злоба и още злоба. Гадни садисти, копелдаци! И как може толкова много хора да се смеят на такава злоба и страдание? Защо се смеят? Кое му е смешното?
........
Честно казано, не предполагах, че нещата са толкова зле, но изобщо не се учудвам, за съжаление.
- Moridin
- Global Moderator
Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини. Аз бях вцепенен през цялото време. Разказваха в подробности(аз няма да навлизам в подробности) и се забавляваха от това. А слушащите се забавляваха на изобретателните им начини за гавра и убиване на животинките. Останах с впечатлението, че тези няколко човека почти няма животинка, която да не са убивали. Даже се подхилкваха и ми викаха, че за кучета и котки пък изобщо не искали да почват. Все едно е нещо нормално. Все едно всеки човек трябва да е трепал кучета и котки.
И това ми била 22 годишната младеж. Те ли са бъдещето? Какво бъдеще могат да имат такива хора? Нищо друго освен злоба и още злоба. Гадни садисти, копелдаци! И как може толкова много хора да се смеят на такава злоба и страдание? Защо се смеят? Кое му е смешното?
МАМКА ИМ ВЕ!Ах някой да посмее да направи нещо на котетата ми.
Това серизоно ли е !?!?!?!!!!!!?!!?!!
И това за таралежите?!
в смисъл... да убиваш насекоми, макар и по някакъв начин нередно, мога да си представя. Особено за хлебарки примерно. Да убиваш охлюви, жаби и гущери, макар и гнусновато - все пак всички тия са някакъв вид вредители, охлюви и аз съм трепал с известно нежелание. Но все пак не разбирам как може човек с всичкия си да убие куче котка или таралеж >< При това по жесток начин?!
This is it. Ground zero.
- tigermaster
- Elder God
Хлебарки и мухи трепя като стой та гледай. Не с удоволствие, а с мрачната целеустременост на терминатор. Мразя ги. Към хлебарките пък бях развил и сериозна фобия, след като преди десетина години тропическите зверове на някой от съседите плъзнаха из целия вход. Пет сантиметра хлебарка, не знам дали си представяте... Качи се на тавана и изведнъж ти падне като бомба на главата. Доста неприятно беше, докато се отървем от тях. Сега, съжалявам за това...
Все пак да убиеш с удоволствие бозайник, особено пък котка или таралеж... Е*ати психарят трябва да си, честно.
Както и да е, за друго отворих темата. Да кажа. Преди време се опитах да изсвиря "Mediterranean Sundance" на Ал ди Меола. Доста жалък опит, завършил със съответния провал.
Нищо, де, след двайсетина години пак.
Въпросът е, че се вдъхнових. Ето го резултата:
http://www.sendspace.com/file/iwvw4r
Не ми се смейте.
Това би трябвало да са две класически китари, само че не си личи много, ама така е, като ги свири компютър. Сега, между двете произведения няма практически нищо общо - моето е три пъти по-кратко и много по-елементарно, но поне стана слушаемо, струва ми се. Дано не ви издразни много.
Все пак да убиеш с удоволствие бозайник, особено пък котка или таралеж... Е*ати психарят трябва да си, честно.
Както и да е, за друго отворих темата. Да кажа. Преди време се опитах да изсвиря "Mediterranean Sundance" на Ал ди Меола. Доста жалък опит, завършил със съответния провал.

http://www.sendspace.com/file/iwvw4r
Не ми се смейте.
Това би трябвало да са две класически китари, само че не си личи много, ама така е, като ги свири компютър. Сега, между двете произведения няма практически нищо общо - моето е три пъти по-кратко и много по-елементарно, но поне стана слушаемо, струва ми се. Дано не ви издразни много.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Като каза китара, се сетих за едно клипче
http://www.youtube.com/watch?v=5eOyD9wanUg
Иска ми се да се въведе нещо подобно и тука ама по драстично за паркиралите нагло.
http://auto.fishki.net/comment.php?id=1256
http://www.youtube.com/watch?v=5eOyD9wanUg
Иска ми се да се въведе нещо подобно и тука ама по драстично за паркиралите нагло.
http://auto.fishki.net/comment.php?id=1256

Last edited by Xellos on Tue Mar 30, 2010 7:44 pm, edited 2 times in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На тия котките и кучетата са им норматива явно... Ама те явно взаимно се съредноваваха кой е бил по изобретателен. Единият разказва какMoridin wrote:Amikae wrote:Днес в Унито бях зверски шокиран от колегите. Все съм си мисли, че зли хора има, но чак пък толкова. Не знам как се стигна до там, но взеха да разправят как са убивали най-различни животинки, по всякакви жестоки и разнообразни начини. Аз бях вцепенен през цялото време. Разказваха в подробности(аз няма да навлизам в подробности) и се забавляваха от това. А слушащите се забавляваха на изобретателните им начини за гавра и убиване на животинките. Останах с впечатлението, че тези няколко човека почти няма животинка, която да не са убивали. Даже се подхилкваха и ми викаха, че за кучета и котки пък изобщо не искали да почват. Все едно е нещо нормално. Все едно всеки човек трябва да е трепал кучета и котки.
МАМКА ИМ ВЕ!Ах някой да посмее да направи нещо на котетата ми.
Това серизоно ли е !?!?!?!!!!!!?!!?!!
И това за таралежите?!
в смисъл... да убиваш насекоми, макар и по някакъв начин нередно, мога да си представя. Особено за хлебарки примерно. Да убиваш охлюви, жаби и гущери, макар и гнусновато - все пак всички тия са някакъв вид вредители, охлюви и аз съм трепал с известно нежелание. Но все пак не разбирам как може човек с всичкия си да убие куче котка или таралеж >< При това по жесток начин?!
- Spoiler: show

Много близко до моя идеал ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Нямаше да могат да я хванат тогава сигурно.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог