Споделете пак
Moderator: Moridin
Тва до мола ли беше, към руски паметник?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тва е новата скрита реклама на Евтерпа бееееMoridin wrote:Те са 4 и сите са бесни

Уф най-сетне петък...
Плановете дет съм си намислил за довечера и уикенда стават все по нереалистични предвид натресени ангажименти. А искам да си се затворя с кофа латекс и mp3-ката в ушите и да си боядисвам тук там кротичко новото жилище утре... Ама не, пак некой некъде си е обозил компа и няма как да откажа...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Или си изключваш звукаMarfa wrote:Изключваш gsm-а бе, Ники.Пък нека те намерят... Ако могат.
![]()

На върха видях, че са ми звъняли. Еми да се таковат, ама ха
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Че аз съм печало известен с това че не си вдигам уикенда гсм-а редовно
Въпроса е в тегавите семейни задачи (трее преинстална компа на един приятел на майката утре) от които няма скатаване. Поне другата седмица ми е последна работа откъм седене в офис/мазе. После фриленс колко да не умра от глад 
Марфе оправяй се бързо!
Коце, евала

Марфе оправяй се бързо!
Коце, евала

Уф... Бях на фризьорски салон до преди малко. Аз принципно съм много лесен с подстрижките. Тоя път исках само да си оставя по дълга косата отзаде, че след 2 месеца растеж се беше получила приятна опашчица. Специално 2 месеца всъщност си я оставих да расте. Един приятел ми беше казал, че много яко се получавала, като ми е дълга и днес ми беше много любопитно как ще се получи.
Та какво не вдяна тая жена, какво не успя да разбере идея нямам. Остави ми една лентичка отзаде... А видях, че в началото добре се получи преминаването от къса в дълга коса. И изведнъж люс с машинката отзад и всичко свърши. 2 месеца чакане за нищо. И направо и казах да го вземе и останалия израстък там. Много се ядосах. Аз принципно съм свикнал под стрес да комуникирам с хората(все пак с имоти се занимавам), но в този момент ми беше непосилно. Идеше ми да я питам дали е тъпа или нещо от този сорт. Нетипично за мен. На нея явно мълчанието ми хич не и хареса, щото взе да заеква и да се извинява, но все тая. Нов опит след 2 месеца.
Та какво не вдяна тая жена, какво не успя да разбере идея нямам. Остави ми една лентичка отзаде... А видях, че в началото добре се получи преминаването от къса в дълга коса. И изведнъж люс с машинката отзад и всичко свърши. 2 месеца чакане за нищо. И направо и казах да го вземе и останалия израстък там. Много се ядосах. Аз принципно съм свикнал под стрес да комуникирам с хората(все пак с имоти се занимавам), но в този момент ми беше непосилно. Идеше ми да я питам дали е тъпа или нещо от този сорт. Нетипично за мен. На нея явно мълчанието ми хич не и хареса, щото взе да заеква и да се извинява, но все тая. Нов опит след 2 месеца.

- tigermaster
- Elder God
Аз затова съм си оставил коса до кръста и по фризьори не ходя. А ако бях на твое място, нямаше да й платя на тая.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
хахаххахаха 
Мдаа и аз трябва тия дни да си доизчистя злополучната боя от хелоуина
.

Мдаа и аз трябва тия дни да си доизчистя злополучната боя от хелоуина