Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

bsb
Paragon

Post by bsb » Wed Mar 24, 2010 5:01 pm

Преди време някои хора изявиха желание за цирк.
Специално за тях съобщавам, че на площадката в "Зона Б-5" е издигнала шатра трупа "Балкански". Май все още не работи, но утре-вдругиден сигурно ще започне.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Mar 24, 2010 5:02 pm

bsb wrote:Преди време някои хора изявиха желание за цирк.
Специално за тях съобщавам, че на площадката в "Зона Б-5" е издигнала шатра трупа "Балкански". Май все още не работи, но утре-вдругиден сигурно ще започне.
:yay:

Мерси за инфото!
VMITW!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 24, 2010 5:04 pm

Тва до мола ли беше, към руски паметник?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

bsb
Paragon

Post by bsb » Wed Mar 24, 2010 5:07 pm

Да, на пресечката на "Позитано" и "Опълченска" - или в отсечката между "Мол ъф София" и "Руски паметник".

neEd'Le
Sorcerer

Post by neEd'Le » Wed Mar 24, 2010 5:41 pm

днес е просто one of those days,цял ден съм бясен като псе,ебатиImage
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Mar 25, 2010 8:03 pm

След 3 часа игра на тенис на маса + преяждане съм съкрушен! :neutral:

Edit: Днес по радиото водещия също се кефеше на мацката от Chica Bomb. :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Mar 26, 2010 3:12 am

Те са 4 и сите са бесни :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 26, 2010 7:00 am

Moridin wrote:Те са 4 и сите са бесни :mrgreen:
Тва е новата скрита реклама на Евтерпа бееее :P :P :P

Уф най-сетне петък...
Плановете дет съм си намислил за довечера и уикенда стават все по нереалистични предвид натресени ангажименти. А искам да си се затворя с кофа латекс и mp3-ката в ушите и да си боядисвам тук там кротичко новото жилище утре... Ама не, пак некой некъде си е обозил компа и няма как да откажа... :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Mar 26, 2010 10:31 am

Изключваш gsm-а бе, Ники. :) Пък нека те намерят... Ако могат. :ninja:

А пък аз пипнах някъв вирус. Сега отлежавам вкъщи, ама поне днеска съм значително по-добре от вчера. Напук на враговете явно, че ще живея. :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Mar 26, 2010 1:13 pm

Marfa wrote:Изключваш gsm-а бе, Ники. :) Пък нека те намерят... Ако могат. :ninja:
Или си изключваш звука :) Аз неделя сутринта пратих един мейл, че ако искат да бачкам е добре да ме оставят един ден поне да си почина, след което отпраших към Мальовица.

На върха видях, че са ми звъняли. Еми да се таковат, ама ха
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 26, 2010 1:54 pm

Че аз съм печало известен с това че не си вдигам уикенда гсм-а редовно :mrgreen: Въпроса е в тегавите семейни задачи (трее преинстална компа на един приятел на майката утре) от които няма скатаване. Поне другата седмица ми е последна работа откъм седене в офис/мазе. После фриленс колко да не умра от глад ;)

Марфе оправяй се бързо!

Коце, евала ;)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Mar 28, 2010 2:56 pm

Уф... Бях на фризьорски салон до преди малко. Аз принципно съм много лесен с подстрижките. Тоя път исках само да си оставя по дълга косата отзаде, че след 2 месеца растеж се беше получила приятна опашчица. Специално 2 месеца всъщност си я оставих да расте. Един приятел ми беше казал, че много яко се получавала, като ми е дълга и днес ми беше много любопитно как ще се получи.

Та какво не вдяна тая жена, какво не успя да разбере идея нямам. Остави ми една лентичка отзаде... А видях, че в началото добре се получи преминаването от къса в дълга коса. И изведнъж люс с машинката отзад и всичко свърши. 2 месеца чакане за нищо. И направо и казах да го вземе и останалия израстък там. Много се ядосах. Аз принципно съм свикнал под стрес да комуникирам с хората(все пак с имоти се занимавам), но в този момент ми беше непосилно. Идеше ми да я питам дали е тъпа или нещо от този сорт. Нетипично за мен. На нея явно мълчанието ми хич не и хареса, щото взе да заеква и да се извинява, но все тая. Нов опит след 2 месеца. :evil:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Mar 28, 2010 2:59 pm

Аз затова съм си оставил коса до кръста и по фризьори не ходя. А ако бях на твое място, нямаше да й платя на тая.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Vex
Farmer

Post by Vex » Sun Mar 28, 2010 8:59 pm

Amikae wrote:Уф... Бях на фризьорски салон до преди малко... Нов опит след 2 месеца. :evil:
Поне накрая даде ли ти Фанта?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 29, 2010 1:04 am

хахаххахаха :)

Мдаа и аз трябва тия дни да си доизчистя злополучната боя от хелоуина ;).