Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Dr. Horrible
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Ми Хадес и Персефона бяха ок, макар и грам общо с оригинала (то там Персефона изцяло отсъства), а Маккид сме го гледали в меко казано по-готини роли 
Не казвам, че са зле, просто ми бяха все тая. Докато главните имаха живец в ролите си. Особено Логан Лерман.

Не казвам, че са зле, просто ми бяха все тая. Докато главните имаха живец в ролите си. Особено Логан Лерман.
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Гледах Das Weisse Band на Sofia Film Fest-a в Благоевград. Мисля, че му разбрах идеята - някакви ужасни неща стават, но в бекграунда и без ясна резолюция, както е в реалния живот уж. Това, което не разбрах е какво ме вълнува мен цялата работа
. Мисля, че това ми беше най-тежкото кино изживяване изобщо...

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
Un prophète вчера в Люмиер. След филма на фона на пляскането ми се въртеше "нищо особено", но лека-полека като си връщам някои моменти започва да ми харесва повече. Иначе като изключим дължината и сцените, съпроводени с песни, в нищо не бих упрекнал. Ама пък от друга страна въпросните сцени ми навяваха асоциации за Скорсезе и La Haine.
Освен ако не разказва за нещо, което се е случило в задния ти двор, въпросът какво те вълнува теб можеш да си го зададеш релевантно за практически всеки филм. Но това едва ли ще измести качествата му в някаква посока.Vash wrote:Гледах Das Weisse Band на Sofia Film Fest-a в Благоевград. Мисля, че му разбрах идеята - някакви ужасни неща стават, но в бекграунда и без ясна резолюция, както е в реалния живот уж. Това, което не разбрах е какво ме вълнува мен цялата работа. Мисля, че това ми беше най-тежкото кино изживяване изобщо...
Корените на злото - по принцип и в австро-германските земи, конкретно - е тема, която сериозно занимава няколко науки. И до ден днешен тежи на два народа. Ханеке прави подобно изследване посвоему, като подхожда неочаквано и оригинално. Отделно от това, филмът е перфектен и на техническо ниво.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Е, освен Пърси другите бяха гола вода, начело с баятата мацка с муцуна на млада биволица.Roland wrote:Мен пък ако питаш приличните актьори бяха баш в главните, а тия в поддържащите маркираха, колкото да не заспят.

Как да е, аз днес изгледах Remember me, или Робърт Патинсън пробва роля различна от гледането тъповато в празното пространство. Хубавото е, че момчето тук се справя доста по-прилично, въпреки че пак си е дърво откъм изобразяване на емоционалност, ма поне не дразни. Лошото е, че косата пак си е същата. Иначе филмът е отегчителен за цинични хора като мен, но не и дразнещ.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Green Zone -истински харесвам режисьора, а съм и от тези, които харесаха колаборацията между него и Мат Деймън в Борновете, но...кому е нужен точно този филм? Това са 100 милиона хвърлени на вятъра, просто ей така...за упражнение като че ли. Meh.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Little Big Soldier - Джеки Чан е във форма
. Много приятно филмче.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”