Споделете пак
Moderator: Moridin
Като каза спам, аз редовно получвам от самия себе си. Ма тва през goto. Май ще местя медицинето някъде дето има поддръжка, че в момента им пращал сам outlooka спам на партньорите ни на кило.
. А и хрома нещо пищи за опасен сайт. Пък аз съм го правил с 5 html-a преди 2 години. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ако има какво да се отвее още,щото на Гърците не им ли фалира умрялата държава?thunder wrote:то май и без да искаш пак ще ги отвее, спокоThe Dragon wrote:Как искам гърците да ги отвее една хубава икономическа криза ....
Последно чух за ненам-си-ква-ужасна-цифра в милиарди бюджетен дефицт по новините.

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Това е доста безобиден начин за досаждане. Щом още не е започнал да ти звъни или да те следи по улицитеАми от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ако изреченията не са свързани едно с друго, а и особено ако и самите изречения са съставени от несвързани части, това все пак най-вероятно е спам. Такава порода спам се появи още преди поне 3-4 години, когато започнаха да стават все по-разпространени филтрите, които ловяха отделни думи и често срещани комбинации от думи в "обикновените" спам-съобщения - по този начин, с "истински" изречения и фрази, взети от съвсем легитимни текстове, спамерите заобикалят тези филтри и съобщението стига до теб... а някъде из него може и да има я връзка, я картинка, я нещо друго, с което да те убедят да им направиш нещо хубаво.
Добавено: А понякога няма нито връзка, нито картинка, нито нищо, а разчитат на това, че като прочетеш странните изречения, ще се излъжеш да им драснеш едно "абе какво, аджеба, се опитваш да кажеш? Нищо не ти се разбира!", с което хем да установят по-истински контакт с теб, отколкото иначе, хем да потвърдят, че адресът, на който са пратили това, е съвсем истински и го чете съвсем истински човек... и после се започва със "стандартния" спам.
Добавено: А понякога няма нито връзка, нито картинка, нито нищо, а разчитат на това, че като прочетеш странните изречения, ще се излъжеш да им драснеш едно "абе какво, аджеба, се опитваш да кажеш? Нищо не ти се разбира!", с което хем да установят по-истински контакт с теб, отколкото иначе, хем да потвърдят, че адресът, на който са пратили това, е съвсем истински и го чете съвсем истински човек... и после се започва със "стандартния" спам.
Last edited by Roamer on Wed Feb 17, 2010 10:45 pm, edited 1 time in total.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Тц, пак си е спам, и аз получавам такива от сума ти време. Не е нищо лично или лично написано, спокойно.Vivian wrote:Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Спам е, не се шашкай. Ползват веригата на Марков за да генерират полусмислени и разнообразни съобщения, та евентуално да решиш че си имаш работа с хора.Vivian wrote:Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
@ всички, които ми взехте спам-проблема присърце - мерси за утехата, че всъщност е спам.
Дано да сте и прави де... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon