Споделете пак
Moderator: Moridin
Като каза спам, аз редовно получвам от самия себе си. Ма тва през goto. Май ще местя медицинето някъде дето има поддръжка, че в момента им пращал сам outlooka спам на партньорите ни на кило.
. А и хрома нещо пищи за опасен сайт. Пък аз съм го правил с 5 html-a преди 2 години. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ако има какво да се отвее още,щото на Гърците не им ли фалира умрялата държава?thunder wrote:то май и без да искаш пак ще ги отвее, спокоThe Dragon wrote:Как искам гърците да ги отвее една хубава икономическа криза ....
Последно чух за ненам-си-ква-ужасна-цифра в милиарди бюджетен дефицт по новините.

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Това е доста безобиден начин за досаждане. Щом още не е започнал да ти звъни или да те следи по улицитеАми от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ако изреченията не са свързани едно с друго, а и особено ако и самите изречения са съставени от несвързани части, това все пак най-вероятно е спам. Такава порода спам се появи още преди поне 3-4 години, когато започнаха да стават все по-разпространени филтрите, които ловяха отделни думи и често срещани комбинации от думи в "обикновените" спам-съобщения - по този начин, с "истински" изречения и фрази, взети от съвсем легитимни текстове, спамерите заобикалят тези филтри и съобщението стига до теб... а някъде из него може и да има я връзка, я картинка, я нещо друго, с което да те убедят да им направиш нещо хубаво.
Добавено: А понякога няма нито връзка, нито картинка, нито нищо, а разчитат на това, че като прочетеш странните изречения, ще се излъжеш да им драснеш едно "абе какво, аджеба, се опитваш да кажеш? Нищо не ти се разбира!", с което хем да установят по-истински контакт с теб, отколкото иначе, хем да потвърдят, че адресът, на който са пратили това, е съвсем истински и го чете съвсем истински човек... и после се започва със "стандартния" спам.
Добавено: А понякога няма нито връзка, нито картинка, нито нищо, а разчитат на това, че като прочетеш странните изречения, ще се излъжеш да им драснеш едно "абе какво, аджеба, се опитваш да кажеш? Нищо не ти се разбира!", с което хем да установят по-истински контакт с теб, отколкото иначе, хем да потвърдят, че адресът, на който са пратили това, е съвсем истински и го чете съвсем истински човек... и после се започва със "стандартния" спам.
Last edited by Roamer on Wed Feb 17, 2010 10:45 pm, edited 1 time in total.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Тц, пак си е спам, и аз получавам такива от сума ти време. Не е нищо лично или лично написано, спокойно.Vivian wrote:Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Спам е, не се шашкай. Ползват веригата на Марков за да генерират полусмислени и разнообразни съобщения, та евентуално да решиш че си имаш работа с хора.Vivian wrote:Ами от няколко дена получавам легитимни имейли (сиреч не-спам, а съдържащи странни изрчения нормален текст) от различни мейл акаунти из yahoo, gmail, hotmail, etc. Та това ме кара да смятам, че все пак един и същи човек си е направил няколко акаунта и изглежда намира, че е забавно да се бъзика така с мен...Amikae wrote:Какво имаш предвид? Щото това прозвуча много creepy.Vivian wrote:Никак не ми харесва да получавам настойчиво анонимни имейли...
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
@ всички, които ми взехте спам-проблема присърце - мерси за утехата, че всъщност е спам.
Дано да сте и прави де... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon