Споделете пак
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Извинявма се за нападката, просто ми се ще по-скоро да видя новия брой.Yan wrote:Две неща:
1. В Анимания участват 5 души от Shadowdance. А SD е доста повече от 5 души![]()
2. Забавянето няма общо с Анимания. Просто и ние сме хора и се случиха разни неща от личен и здравословен харектер, които наложиха забавянето. И на нас не ни е приятно, но да чукаме на дърво нещата ще се нормализират. Броят е на финалната права или поне много близо до нея. Просто моля за още малко търпение и разбиране.

Ваканцията свърши - не съм ходил в училище от един месец и започвам да се депресирам, знаейки какво ни чака...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
А моят почва след два часа, та до утре 08:00. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Абе аз моя не знам кога свършва, адаша ти е на мач и кат се върне продължаваме, пък и печатницата са нощна смяна. Та мое си пишеме ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Така. След ебаси и ужасния ден, който имах, седнах да си успокоя нервите с фармвила. *Ехиден смях*. Разширих си фермата. Обрах слънчогледа. Пренаредих я. Ама здраво. Дръвче по дръвче и прасе по прасе, слон по слон и бала сено по бала сена. Междувременно спечелих три кафеви кокошки, от които двете изчезнаха в небитието. Затва пък ми се падна яка дива пуйка. И накрая, тоест два часа, след като свърших тая работа, наминах да видя как върви всичко, за да открия, че се е върнала в положението точно след разширяването. Цялото пренареждане, всичко, ама всичко, заедно с третото кафяво пиле и яката дива пуйка, всичко си беше заминало. А съм толкова скапана, че дори не ме е яд. Окосих си пак слънчогледа и заебавам всичко до понеделник например или докато не се постабилизира.
--------------
Ма ме е яд! Толкова яка стана фермата...
--------------
Ма ме е яд! Толкова яка стана фермата...

Де се врете като виждате че ъпдейтват и прекъсва тая вечер се питам само ;р Стани утре в 7 и ше върви по мед и масло ;р неам пари за 22х22 ся 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Добре де немога да ви разбера, как така всички са се зарибили по тоя фармвил?!
Половината клас ми опяваше 1 седмица кой какво сял и какво жънел и за колко часа и т.н. по едно време викам да пробвам и аз и влизам в на едно момче ъкаунта и като видях
то трябва да кликнеш на 20х20=400 квадратчета! Аз лично немога да го понеса, а пък колегата от горния пост иска да прави фермата 22х22. Просто ми е безинересна тая игра. Обяснете ми вие какво виждате в нея