Споделете пак
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Извинявма се за нападката, просто ми се ще по-скоро да видя новия брой.Yan wrote:Две неща:
1. В Анимания участват 5 души от Shadowdance. А SD е доста повече от 5 души![]()
2. Забавянето няма общо с Анимания. Просто и ние сме хора и се случиха разни неща от личен и здравословен харектер, които наложиха забавянето. И на нас не ни е приятно, но да чукаме на дърво нещата ще се нормализират. Броят е на финалната права или поне много близо до нея. Просто моля за още малко търпение и разбиране.

Ваканцията свърши - не съм ходил в училище от един месец и започвам да се депресирам, знаейки какво ни чака...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Мня, и на мен работния петък още не е приключил.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А моят почва след два часа, та до утре 08:00. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Абе аз моя не знам кога свършва, адаша ти е на мач и кат се върне продължаваме, пък и печатницата са нощна смяна. Та мое си пишеме ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Така. След ебаси и ужасния ден, който имах, седнах да си успокоя нервите с фармвила. *Ехиден смях*. Разширих си фермата. Обрах слънчогледа. Пренаредих я. Ама здраво. Дръвче по дръвче и прасе по прасе, слон по слон и бала сено по бала сена. Междувременно спечелих три кафеви кокошки, от които двете изчезнаха в небитието. Затва пък ми се падна яка дива пуйка. И накрая, тоест два часа, след като свърших тая работа, наминах да видя как върви всичко, за да открия, че се е върнала в положението точно след разширяването. Цялото пренареждане, всичко, ама всичко, заедно с третото кафяво пиле и яката дива пуйка, всичко си беше заминало. А съм толкова скапана, че дори не ме е яд. Окосих си пак слънчогледа и заебавам всичко до понеделник например или докато не се постабилизира.
--------------
Ма ме е яд! Толкова яка стана фермата...
--------------
Ма ме е яд! Толкова яка стана фермата...

Де се врете като виждате че ъпдейтват и прекъсва тая вечер се питам само ;р Стани утре в 7 и ше върви по мед и масло ;р неам пари за 22х22 ся 

Добре де немога да ви разбера, как така всички са се зарибили по тоя фармвил?!
Половината клас ми опяваше 1 седмица кой какво сял и какво жънел и за колко часа и т.н. по едно време викам да пробвам и аз и влизам в на едно момче ъкаунта и като видях
то трябва да кликнеш на 20х20=400 квадратчета! Аз лично немога да го понеса, а пък колегата от горния пост иска да прави фермата 22х22. Просто ми е безинересна тая игра. Обяснете ми вие какво виждате в нея