Бобсън, аз мисля, че идеята на прибирането на парите е по-скоро именно да може да ти ги даде по-късно, ако *ги забравиш*, както, срам, не срам, ми се е случвало. Е, не бяха 400 лева, по-малко бяха, ама... мдам, заспал мррмот, отива до банкомата, пъха картата, казва "100 лева", онова казва "моля, вземете си картата", заспалият мррмот си взима картата и си тръгва. Чудя се как ли е реагирал следващият студент във ФМИ, когато е минал покрай банкомата и е видял там да се мъдрят цели-целенички сто лева
След това реагирах много положително на това, че почти всички банкомати започнаха да пищят настоятелно, докато си вземеш парите. Е, хубу де, почти единствените, които все още НЕ пищят настоятелно, са тези на ПИБ, която е и моята банка

Ама все пак... другите пищят и ми напомнят. А и сега това с тези пари, колкото и да е идиотска и неприятна ситуацията, все пак ми се струва поне това добре, че банкоматите вече не позволяват някой друг да си тръгне с твоите пари и че има някакъв начин да си ги вземеш.
А самият начин... и сроковете... грррррррр. Силно се надявам да не се наложи да чакаме целия месец и половина - не, не са ни парите за месеца, ама все пак 400 лева са си 400 лева

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.