Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Oct 13, 2009 1:08 am

Бобсън, аз мисля, че идеята на прибирането на парите е по-скоро именно да може да ти ги даде по-късно, ако *ги забравиш*, както, срам, не срам, ми се е случвало. Е, не бяха 400 лева, по-малко бяха, ама... мдам, заспал мррмот, отива до банкомата, пъха картата, казва "100 лева", онова казва "моля, вземете си картата", заспалият мррмот си взима картата и си тръгва. Чудя се как ли е реагирал следващият студент във ФМИ, когато е минал покрай банкомата и е видял там да се мъдрят цели-целенички сто лева :)

След това реагирах много положително на това, че почти всички банкомати започнаха да пищят настоятелно, докато си вземеш парите. Е, хубу де, почти единствените, които все още НЕ пищят настоятелно, са тези на ПИБ, която е и моята банка :) Ама все пак... другите пищят и ми напомнят. А и сега това с тези пари, колкото и да е идиотска и неприятна ситуацията, все пак ми се струва поне това добре, че банкоматите вече не позволяват някой друг да си тръгне с твоите пари и че има някакъв начин да си ги вземеш.

А самият начин... и сроковете... грррррррр. Силно се надявам да не се наложи да чакаме целия месец и половина - не, не са ни парите за месеца, ама все пак 400 лева са си 400 лева :?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Oct 13, 2009 2:34 am

400 лева си е стабилна сума дори за сик програмистките заплати според мен :wink:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 13, 2009 10:29 am

МРАЗЯ комбинацията проливен дъжд плюс бурен вятър. Или едното, или другото, егати!
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Oct 13, 2009 10:35 am

Един колега до сега обясняваше, как са го преследвали 2 селекта кофи за боклук в Младост.
Look at the darkness...
...around me.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Oct 13, 2009 10:45 am

Мдам, още по-забавно ще е, когато кофите съберат смелост и излязат на пътя. През нощта, в дъжд, вятър *и* мъгла. И, разбира се, като напълно нелегални пътни превозни средства, нямат обозначаващи светлини. Малко е стряскащо.

Ама и да те преследват по тротоара пак си е леко зловещо.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 13, 2009 10:51 am

Roamer wrote:Мдам, още по-забавно ще е, когато кофите съберат смелост и излязат на пътя. През нощта, в дъжд, вятър *и* мъгла. И, разбира се, като напълно нелегални пътни превозни средства, нямат обозначаващи светлини. Малко е стряскащо.

Който е чел "Кристин", знае. :ninja:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Oct 13, 2009 1:04 pm

По времето на Президента Клинтън Банкоматите, които бяха в университета изплюваха парите в една кошничка и не можеха да ги прибират. намирал съм безшризорни 20тачки и съм ги прибирал.... след като изплюе и моето пари вземвам всичките понеже камери и т.н...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Oct 13, 2009 1:15 pm

Това значи, че по времето на президента Клинтън разсеяните хора са страдали твърде незаслужено, а наблюдателните са се обогатявали също толкова незаслужено.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Oct 13, 2009 3:06 pm

Roamer wrote:Мдам, още по-забавно ще е, когато кофите съберат смелост и излязат на пътя. През нощта, в дъжд, вятър *и* мъгла. И, разбира се, като напълно нелегални пътни превозни средства, нямат обозначаващи светлини. Малко е стряскащо.

Точно на пътя са били кофите :)

http://news.ibox.bg/opinion/id_1092497100
Look at the darkness...
...around me.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Tue Oct 13, 2009 5:56 pm

Животно влезе в окото ми... :neutral:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Oct 13, 2009 8:48 pm

Сутринта жена ми ме събуди в 6:30 с драматичен скандал на тема "ПРИНТЕРА НЕ ПРИНТИ И ТИ СИ ВИНОВЕН, ЗАЩОТО!". Милата нямала как да напринти куизовете за сутрешния си час, за които никой не се сети до 6:30 сутринта, разбира се, ама аз някак си е трябвало да бъда подготвен за съответното извънредно положение с изправен принтер, защото туй ми е основната работа преди заспиване - да оправям принтера. В крайна сметка въобще не успях да заспя отново до 11 часа и в момента трябва да ходя на работа шибано зомби, да не говорим че утре съм сутрешна смяна и ми се очертават я има, я няма 8 часа спане за 2 дена. Пластмасовата животинка пък просто беше забила и един рестарт я оправи за 30 сек, което веднага ме подсеща за древната мъдрост "Did you try turning it off and on?". Мисля си, че първото нещо, което трябва да изпринтя сега е бланка за ежедневни отчети за изправност на принтера.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Oct 13, 2009 8:52 pm

Vivian wrote:Животно влезе в окото ми... :neutral:
Радвай се че не си аниме героиня .... нямаше да е само в окото и щеше да има бая повече пипала.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Oct 13, 2009 9:41 pm

AlDim wrote:Сутринта жена ми ме събуди в 6:30 с драматичен скандал на тема "ПРИНТЕРА НЕ ПРИНТИ И ТИ СИ ВИНОВЕН, ЗАЩОТО!". Милата нямала как да напринти куизовете за сутрешния си час, за които никой не се сети до 6:30 сутринта, разбира се, ама аз някак си е трябвало да бъда подготвен за съответното извънредно положение с изправен принтер, защото туй ми е основната работа преди заспиване - да оправям принтера. В крайна сметка въобще не успях да заспя отново до 11 часа и в момента трябва да ходя на работа шибано зомби, да не говорим че утре съм сутрешна смяна и ми се очертават я има, я няма 8 часа спане за 2 дена. Пластмасовата животинка пък просто беше забила и един рестарт я оправи за 30 сек, което веднага ме подсеща за древната мъдрост "Did you try turning it off and on?". Мисля си, че първото нещо, което трябва да изпринтя сега е бланка за ежедневни отчети за изправност на принтера.

АБСОЛЮТНО КУЛТОВ ПОСТ.

Евала, Саше! :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 13, 2009 9:45 pm

кат каза ранно ставане, са как и кога се сменяше времето???
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Oct 13, 2009 9:57 pm

Сашко явно държи да го правя на резил пред всички, та да му уважа желанието все пак...

Сутринта се вдигам в 6:30 и си спомням, че не съм изпечатала куизовете на студентите. Вината е моя, че съм забравила, факт. Но понеже в къщи имаме ДВА принтера, живея спокойно с мисълта, че разполагам с нужния ресурс, нали, и мога да си позволя да си принтя нещото преди да изляза. А трябва да изляза в 7.
Е, сутринта, при два налични принтера НЕ можах да си изпринтя куизовете. А няма накъде повече да ги бавя, щото ми трябва време да стигна до фака, оттам ми трябват 10 минути преди часа да пиша по дъската и т.н. Гъста програма, забавянето е критично. Изнервям се и отивам да питам Сашето, което е кибичило до 3 сутринта да си цъка някоя игрица, кво му става на принтера. Получавам отговор, че принтерът е капут, че вчера Сашо искал да му оправя някви настройки, ма не успял. Некви кабели трябвало да се сменят, да се търсят преди това и т.н. Часът е 6:47 в тоя момент и аз ТОТАЛНО нямам време за трабълшут, а номерът с рестарта на принтера съм го пробвала вече безуспешно, щото все пак не падам от Марс и имам неква идея как работят тия неща. Остава ми само да се взривя, защото любимият ми съпруг пак е наебал техниката без да ми каже. Покрещявам му малко, лицето не се вдига да ми помогне, аз му покрещявам още малко. Чак тогава той ми снася малко по-координираното и членоразделно, че уайърлеса на принтера се ебава и проблемът е в това. Т.е., че принтерът се е наебал сам, а не щото нашичкият си е цъкал по настройките, както бтв много обича да прави. Що не го е оправил тогава, след като го е забелязал и се е опитвал и е било толкова просто, за мен е мистерия. Как да е, изхвърчам навън и до този момент живея на високи обороти - рейсът ми закъсня с 15 минути, трябваше ДА ИНСТАЛИРАМ тъпия принтер на служебния ми Мак за да изпринтя тия говна, щото миналата седмица правих реинстал на системата и още не съм оправила всички настройки. Седях един час повече в лаба, щото закъснях за упражнението и студентите бяха некоординирани. Сега отивам на среща с шефа. А Александър нека зомбира - не е станал зомби, щото се е уморил от труд некъв. За разлика от мен.

ПП. Докато седях на спирката и псувах на глас ппо неидващият рейс, една кола почти ме прегази. Завъртя се пред мен на леда (осъмнахме с натрупал сняг бтв) и задницата и мина на милиметри от мен.
Last edited by Amelia on Tue Oct 13, 2009 10:01 pm, edited 1 time in total.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.