Да, не е пропуснал да каже, че заради тоталното му, типично мъжко малоумие, сега трябва да цака 60% отгоре на цената... И че 3-часовото спане е било, щото нашият си е цъкал някоя игрица вместо да си легне.
Тя Христина има защо да крещи. А Александър, ако не желае да й вдига телефона, да си го фофти, тя си има достатъчно други тъпотии на главата, за да се занимава с някъв льольо, дет една резервация не може да си направи.
Ще ви учудя ли ако кажа, че ВСИЧКАТА документация и администрация в къщи я движа аз? И че вчера излях 1000 долара, за да застраховам льольо, щото льольо проблял кога трябвало да се застрахова в службата?
После ние сме били по-тъпия пол?
??
???
Не знам, може все аз да попадам на мъже, дет не могат гъза да си избършат - баща ми и брат ми и те са така - трябва да ходиш да им светиш за най-елементарното действие. Ма Александър ги бие, честно. Моите поне като си правят кефчето си подреждат нещата както трябва.
Ей на тва му викам карък бтв.
Да не съм офтопик - проверих 21 студентски рипорта днес, още съм в уни-то в 7 часа петък вечер, а имам още 2 да проверя. Искам да се изповръщам.