Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Sep 19, 2009 11:43 am

Върнах се вкъщи! Прословутата английска точност нито е прословута, нито е английска, нито е точност. Искам да живея в Девън, по-конкретно - Екситър. И Али ми показа Бъкингам паласа! :yo: :smug:

Ама нямаше от онея гвардейци :cry:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Sep 19, 2009 1:19 pm

Mарфе, струва ми се, че като си отдъхнеш и имаш време, ще ми се иска да прочета твоя пътепис за Англия - като гледам ще е доста интересен :mrgreen: :wink:
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 21, 2009 12:30 pm

Значи, от просяците пред "Фантастико" по-нагли животни сигурно няма. ***** нещастниците, честно!
Вчера отивам да взема няколко бутилки кола. Пред входа някакви циганки застанали, спират потенциалните клиенти и ги тормозят за пари. "Хубаво, де", казвам си, "Аз дребни в мен тъй или иначе нямам, та к`во да се притеснявам". Не обичам да им давам пари, наистина, макар че ако имам дребни, обикновено го правя, за да ми се махнат по-бързо от главата. Стигам до входа на магазина и тръгвам да влизам, когато едната взе, че ми се изплю в краката. И после ми ревна насреща: "Ама моля ви се, Бог да ви поживи, дайте ми някакви стотинкииии"... Леле, ако беше мъж, такъв шамар щях да му отвъртя за това изпълнение, че сигурно още щеше да е в несвяст. Сериозно. Ще ме плюе и ще ми иска пари... Ама ха! Влизам в магазина, купувам си колата и излизам. На изхода ме пресреща някаква бабичка и започва да ми говори все едно и дължа нещо: "Абе, дай някакви пари да купа хлеб". Няма "моля", няма "може ли", няма нищо. И ме гледа все едно живея, за да й дам пари. Отново през главата ми минава мисълта за юмручно правосъдие и отново с мъка я прогонвам. Просто... Не знам... Не мога дори да ги съжаля, като се държат така.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Sep 22, 2009 6:43 pm

Уф..... Баба ми прави най-хубавата баница на света! Просто няма такъв майстор! С майка ми хапнахме и започнахме да я гледаме, като хипнотизирани. И се наложи да взема остатъка от баницата с мен, че майка ми и се разклати диетата. :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Sep 22, 2009 7:22 pm

Някъв пироман снощи запали и третият контейнер за боклук! :evil: :x Добре де, какво да направя?! В смисъл, какво?! Едната комшийка го видяла, мъжът й е катаджия, така че вече в полицията му имат описанието. И кво от тва?! Ебаси. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Sep 23, 2009 5:32 pm

Мисля, че е крайно време да забранят или пушенето като цяло, или поне продажбата на цигари в магазините за хранителни стоки. А то така какво се получава - всеки заспал мррмот, който се навежда да остави пари в чинийката на касата, си хряска главата в стелажа за цигари отгоре! Безобразие! Хаос!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Wed Sep 23, 2009 7:13 pm

Също така и светофарите и пътните знаци :). В какво още си се отнасял?
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Fri Sep 25, 2009 10:41 am

Споделям, че вчера намерих един чили сос. Чили сос. Да бе. Чист капсаицин. Още от миризмата се насълзяват очите. Сложих три капки в полупълна дълбока чиния с чили и след първата лъжица изкарвах сълзи две минути и се потих десет, а лицето ми заприлича на домат; чинията после изяде един по-опитен приятел (след като върнахме половината в тенджерата и я допълнихме). Баси нещото. Чак хремата ми изчезна за час и половина.

Споделям и как се излекувах от въпросната хрема: сок от лук вместо капки за нос. Все едно ти минава бръснач от ноздрите до гърлото. Кашлици, глупости... ама след три капки във всяка ноздра носът се отпушва, а на другия ден вече почваш да забравяш сополите. Това народните лекове голяма работа...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Sep 25, 2009 7:06 pm

Крушата! Най-великият есенен плод! :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 25, 2009 7:26 pm

Гроздето я бие с бая преднина ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Sep 25, 2009 9:16 pm

То има timeless appeal, различно е. :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 26, 2009 3:14 am

Случвало ли ви се е да си направите резервация в хотел и като отидете се окаже, че сте я сбъркали за съседния месец? Еми на мен ми се случи днеска както сладко, сладко се готвих да прекарам укенд с приятелите в Торонто. Шибаният сайт рисетва датите за октомври като почнеш сърча наново и аз, както бях спал едва 3 часа нощта преди да летя, проспах този доста важен факт. Та... след като ми мина консултантският симпозиум, зарад който съм в Торонто, отивам в хотелчето и женицата отсреща ми се оцъкля леко като си казвам името. Регистрацията ми е ЛЕКО сбъркана, нали. Питам с надежда дали може да се фиксне някак положението. Ми може, ама само за тая нощ - следващата няма места. Прехвърля ме на мениджърката, която пък ми съобщава, че удоволствието за вечерта ще ми струва 160 долара (двойно повече от онлайн цената сиреч) и 100 секюрити депозит, пък и ми иска ми кредитна карта, а аз имам само таз на Христина. Не, дебит не приемат. Айде до отсрещния банкомат. Не, не пуска повече от 100 долара, мамицата му. Айде до банката. ТЯ Е ОТВОРЕНА ЗОМГ ВСЕ ПАК НЕ Е ВСИЧКОТО КАРЪК!!! Обаждам се на Христина, ма тя не ми влиза в положението по никакъв начин, та й тегля една майна и няма да й говоря докато не се прибера в Калгари, ДА ЗНАЕ! Взимам кеша, обратно в хотела. За 5те минути, които ме нямаше, са придошли 25 туристи. Питам мениджърката дали трябва да се наредя на опашката и тя ми казва да, трябва да почакам. Имало карък още значи! Чакам, чакам, чакам. Кво е това? Лимбо? Как да е, най-накрая си взех проклетата стая и сега кисна в едно всъщност адски приятно интернет кафенце, споделяйки историята с хора, които ВСЕ ПАК ЩЕ МЕ СЛУШАТ, пък било то и за сеира.

п.п. Христина сега ми звъни. Сигурно се е обезпокоила, но никой не й вдига, дейба. Защо ли?! Еми да си прочете форума, може и да разбере!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 26, 2009 3:18 am

Не бъди идиот и вдигни телефона на жената :)

Иначе звучи менструално доста, признавам :/
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Sep 26, 2009 3:42 am

Да, не е пропуснал да каже, че заради тоталното му, типично мъжко малоумие, сега трябва да цака 60% отгоре на цената... И че 3-часовото спане е било, щото нашият си е цъкал някоя игрица вместо да си легне.
Тя Христина има защо да крещи. А Александър, ако не желае да й вдига телефона, да си го фофти, тя си има достатъчно други тъпотии на главата, за да се занимава с някъв льольо, дет една резервация не може да си направи.

Ще ви учудя ли ако кажа, че ВСИЧКАТА документация и администрация в къщи я движа аз? И че вчера излях 1000 долара, за да застраховам льольо, щото льольо проблял кога трябвало да се застрахова в службата?

После ние сме били по-тъпия пол?
??
???
Не знам, може все аз да попадам на мъже, дет не могат гъза да си избършат - баща ми и брат ми и те са така - трябва да ходиш да им светиш за най-елементарното действие. Ма Александър ги бие, честно. Моите поне като си правят кефчето си подреждат нещата както трябва.

Ей на тва му викам карък бтв. :roll:

Да не съм офтопик - проверих 21 студентски рипорта днес, още съм в уни-то в 7 часа петък вечер, а имам още 2 да проверя. Искам да се изповръщам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 26, 2009 4:27 am

Trichasovoto spane beshe zashtoto subota imah razstroistvo do 5 sutrinta (predizvikano ot antibiotika, koito pieh zaradi kashlicata, koqto me mucheshe sled gripa, koito jena mi mi lepna) i nqkak ne mi se speshe osobeno nedelq, pri polojenie che bqh hurkal do sledobeda.

...I ne si tursq opravdaniq, a uprajnqvam samoironiq, ako nqkoi nqkude tam se frucne dopulnitelno!!!

Osven tova na Aleksandur v kraina smetka mu izleze po-evtino ot purvonachalnoto cakane, shtoto buddy-tata mu ot Toronto uspqha da mu namerqt kude da stoi sledvashtite dva dena. Oniq, kanadskite roboti, nali.