Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Sep 19, 2009 11:43 am

Върнах се вкъщи! Прословутата английска точност нито е прословута, нито е английска, нито е точност. Искам да живея в Девън, по-конкретно - Екситър. И Али ми показа Бъкингам паласа! :yo: :smug:

Ама нямаше от онея гвардейци :cry:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Sep 19, 2009 1:19 pm

Mарфе, струва ми се, че като си отдъхнеш и имаш време, ще ми се иска да прочета твоя пътепис за Англия - като гледам ще е доста интересен :mrgreen: :wink:
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Mon Sep 21, 2009 12:30 pm

Значи, от просяците пред "Фантастико" по-нагли животни сигурно няма. ***** нещастниците, честно!
Вчера отивам да взема няколко бутилки кола. Пред входа някакви циганки застанали, спират потенциалните клиенти и ги тормозят за пари. "Хубаво, де", казвам си, "Аз дребни в мен тъй или иначе нямам, та к`во да се притеснявам". Не обичам да им давам пари, наистина, макар че ако имам дребни, обикновено го правя, за да ми се махнат по-бързо от главата. Стигам до входа на магазина и тръгвам да влизам, когато едната взе, че ми се изплю в краката. И после ми ревна насреща: "Ама моля ви се, Бог да ви поживи, дайте ми някакви стотинкииии"... Леле, ако беше мъж, такъв шамар щях да му отвъртя за това изпълнение, че сигурно още щеше да е в несвяст. Сериозно. Ще ме плюе и ще ми иска пари... Ама ха! Влизам в магазина, купувам си колата и излизам. На изхода ме пресреща някаква бабичка и започва да ми говори все едно и дължа нещо: "Абе, дай някакви пари да купа хлеб". Няма "моля", няма "може ли", няма нищо. И ме гледа все едно живея, за да й дам пари. Отново през главата ми минава мисълта за юмручно правосъдие и отново с мъка я прогонвам. Просто... Не знам... Не мога дори да ги съжаля, като се държат така.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Sep 22, 2009 6:43 pm

Уф..... Баба ми прави най-хубавата баница на света! Просто няма такъв майстор! С майка ми хапнахме и започнахме да я гледаме, като хипнотизирани. И се наложи да взема остатъка от баницата с мен, че майка ми и се разклати диетата. :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Sep 22, 2009 7:22 pm

Някъв пироман снощи запали и третият контейнер за боклук! :evil: :x Добре де, какво да направя?! В смисъл, какво?! Едната комшийка го видяла, мъжът й е катаджия, така че вече в полицията му имат описанието. И кво от тва?! Ебаси. :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Sep 23, 2009 5:32 pm

Мисля, че е крайно време да забранят или пушенето като цяло, или поне продажбата на цигари в магазините за хранителни стоки. А то така какво се получава - всеки заспал мррмот, който се навежда да остави пари в чинийката на касата, си хряска главата в стелажа за цигари отгоре! Безобразие! Хаос!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Wed Sep 23, 2009 7:13 pm

Също така и светофарите и пътните знаци :). В какво още си се отнасял?
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

RAT400
Sorcerer

Post by RAT400 » Fri Sep 25, 2009 10:41 am

Споделям, че вчера намерих един чили сос. Чили сос. Да бе. Чист капсаицин. Още от миризмата се насълзяват очите. Сложих три капки в полупълна дълбока чиния с чили и след първата лъжица изкарвах сълзи две минути и се потих десет, а лицето ми заприлича на домат; чинията после изяде един по-опитен приятел (след като върнахме половината в тенджерата и я допълнихме). Баси нещото. Чак хремата ми изчезна за час и половина.

Споделям и как се излекувах от въпросната хрема: сок от лук вместо капки за нос. Все едно ти минава бръснач от ноздрите до гърлото. Кашлици, глупости... ама след три капки във всяка ноздра носът се отпушва, а на другия ден вече почваш да забравяш сополите. Това народните лекове голяма работа...

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Sep 25, 2009 7:06 pm

Крушата! Най-великият есенен плод! :P
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Sep 25, 2009 7:26 pm

Гроздето я бие с бая преднина ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Fri Sep 25, 2009 9:16 pm

То има timeless appeal, различно е. :mrgreen:
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 26, 2009 3:14 am

Случвало ли ви се е да си направите резервация в хотел и като отидете се окаже, че сте я сбъркали за съседния месец? Еми на мен ми се случи днеска както сладко, сладко се готвих да прекарам укенд с приятелите в Торонто. Шибаният сайт рисетва датите за октомври като почнеш сърча наново и аз, както бях спал едва 3 часа нощта преди да летя, проспах този доста важен факт. Та... след като ми мина консултантският симпозиум, зарад който съм в Торонто, отивам в хотелчето и женицата отсреща ми се оцъкля леко като си казвам името. Регистрацията ми е ЛЕКО сбъркана, нали. Питам с надежда дали може да се фиксне някак положението. Ми може, ама само за тая нощ - следващата няма места. Прехвърля ме на мениджърката, която пък ми съобщава, че удоволствието за вечерта ще ми струва 160 долара (двойно повече от онлайн цената сиреч) и 100 секюрити депозит, пък и ми иска ми кредитна карта, а аз имам само таз на Христина. Не, дебит не приемат. Айде до отсрещния банкомат. Не, не пуска повече от 100 долара, мамицата му. Айде до банката. ТЯ Е ОТВОРЕНА ЗОМГ ВСЕ ПАК НЕ Е ВСИЧКОТО КАРЪК!!! Обаждам се на Христина, ма тя не ми влиза в положението по никакъв начин, та й тегля една майна и няма да й говоря докато не се прибера в Калгари, ДА ЗНАЕ! Взимам кеша, обратно в хотела. За 5те минути, които ме нямаше, са придошли 25 туристи. Питам мениджърката дали трябва да се наредя на опашката и тя ми казва да, трябва да почакам. Имало карък още значи! Чакам, чакам, чакам. Кво е това? Лимбо? Как да е, най-накрая си взех проклетата стая и сега кисна в едно всъщност адски приятно интернет кафенце, споделяйки историята с хора, които ВСЕ ПАК ЩЕ МЕ СЛУШАТ, пък било то и за сеира.

п.п. Христина сега ми звъни. Сигурно се е обезпокоила, но никой не й вдига, дейба. Защо ли?! Еми да си прочете форума, може и да разбере!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 26, 2009 3:18 am

Не бъди идиот и вдигни телефона на жената :)

Иначе звучи менструално доста, признавам :/
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Sep 26, 2009 3:42 am

Да, не е пропуснал да каже, че заради тоталното му, типично мъжко малоумие, сега трябва да цака 60% отгоре на цената... И че 3-часовото спане е било, щото нашият си е цъкал някоя игрица вместо да си легне.
Тя Христина има защо да крещи. А Александър, ако не желае да й вдига телефона, да си го фофти, тя си има достатъчно други тъпотии на главата, за да се занимава с някъв льольо, дет една резервация не може да си направи.

Ще ви учудя ли ако кажа, че ВСИЧКАТА документация и администрация в къщи я движа аз? И че вчера излях 1000 долара, за да застраховам льольо, щото льольо проблял кога трябвало да се застрахова в службата?

После ние сме били по-тъпия пол?
??
???
Не знам, може все аз да попадам на мъже, дет не могат гъза да си избършат - баща ми и брат ми и те са така - трябва да ходиш да им светиш за най-елементарното действие. Ма Александър ги бие, честно. Моите поне като си правят кефчето си подреждат нещата както трябва.

Ей на тва му викам карък бтв. :roll:

Да не съм офтопик - проверих 21 студентски рипорта днес, още съм в уни-то в 7 часа петък вечер, а имам още 2 да проверя. Искам да се изповръщам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Sep 26, 2009 4:27 am

Trichasovoto spane beshe zashtoto subota imah razstroistvo do 5 sutrinta (predizvikano ot antibiotika, koito pieh zaradi kashlicata, koqto me mucheshe sled gripa, koito jena mi mi lepna) i nqkak ne mi se speshe osobeno nedelq, pri polojenie che bqh hurkal do sledobeda.

...I ne si tursq opravdaniq, a uprajnqvam samoironiq, ako nqkoi nqkude tam se frucne dopulnitelno!!!

Osven tova na Aleksandur v kraina smetka mu izleze po-evtino ot purvonachalnoto cakane, shtoto buddy-tata mu ot Toronto uspqha da mu namerqt kude da stoi sledvashtite dva dena. Oniq, kanadskite roboti, nali.