А за рокличките Унисекс на Кселоса си спомням как облечени в тях, като чавдарчета правехме тимурувски команди да помагаме на самотни старци. Само че един дядка си помисли, че ще го крадем и ни подгони с търнокопа

Moderator: Moridin
Аз. Ще да съм бил от последните, които са носили такива. Помня и синя десетолевка с лика на Георги Димитров. В първи клас три такива ми стигаха да изкарам пет дена на лагер в хижата, без да се лишавам от шоколадови яйца.Xellos wrote:Ония весели тъмносини унисекс роклички в детската градина дали некой си спомня.![]()
Някак шоколадовите яйца не ми се връзват тук. Те се пазаруваха в Кореком срещу долари. Стояха на пиедестал в детските очички. Имах един съученик, наполовина турчин, чийто баща беше собственик на хотел и магазини, който за рожденния си ден ни почерпи дружно с шоколадови яйца!!! Ех, каква радост беше!tigermaster wrote:Аз. Ще да съм бил от последните, които са носили такива. Помня и синя десетолевка с лика на Георги Димитров. В първи клас три такива ми стигаха да изкарам пет дена на лагер в хижата, без да се лишавам от шоколадови яйца.Xellos wrote:Ония весели тъмносини унисекс роклички в детската градина дали некой си спомня.![]()
Факт. Мен ме гепиха млилиционери в опит да купя яйцче за детето си с нелегално закупени долариAlanna wrote: Някак шоколадовите яйца не ми се връзват тук. Те се пазаруваха в Кореком срещу долари. Стояха на пиедестал в детските очички. Имах един съученик, наполовина турчин, чийто баща беше собственик на хотел и магазини, който за рожденния си ден ни почерпи дружно с шоколадови яйца!!! Ех, каква радост беше!
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 40 guests