Hellboy II: The Golden Army
Искаше ми се да го харесам (най-вече заради Рон Пърлман, който си ме кефи), но не се получи. То и Хелбой като герой не ме радва особено, та вероятно и това е оказало влияние донякъде.
Историята ми беше безразлична, играта на актьорите като цяло ми беше дърво до дървото (почти изпитах носталгия по Хейдън Кристенсен, толкова пресилено и изкуствено играеха повечето), а от двете любовни истории направо ми се додрайфа. В сравнение с тях Анакин и Амидала са Ромео и Жулиета, а Нео и Тринити - Ред Бътлър и Скарлет О'Хара.
Хареса ми цялостната визия (Дел Торо все пак) и екшън сцените с участието на принца. Все е нещо.
Историята ми беше безразлична, играта на актьорите като цяло ми беше дърво до дървото (почти изпитах носталгия по Хейдън Кристенсен, толкова пресилено и изкуствено играеха повечето), а от двете любовни истории направо ми се додрайфа. В сравнение с тях Анакин и Амидала са Ромео и Жулиета, а Нео и Тринити - Ред Бътлър и Скарлет О'Хара.
Хареса ми цялостната визия (Дел Торо все пак) и екшън сцените с участието на принца. Все е нещо.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Мдаа изгледах го и тва. Освен визията Дел Торо Оунз /Баси яките беха елфите, онуй с крилата обра точките, швабата от дим и ковача също радваха/ другото смучеше на талази. Части от междузвздните, части от мъже в черно и други "добри" заемки поосраха пейзажа с големия вентилатор. Дебилния червен добряк мое да оди да цакат некъде карти с Хълк. Ненам кво му харесват някои на лафовет по изтъркани са от рогата му.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Атмосферата, особено като сме гледали и Лабиринта просто нема как да не ни фане за топките. Ма тва с бремеността беше странно и изобщо не ми се ще да се замислям по въпроса и ми лъхаше на класически хентай ;р Става филма са, ма просто не трябваше да го гледам след Батмана. Е здрава история кат за мене не видех ма стаа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Историята, сетинга и персонажите в Хелбой са умишлено дебилни и... абе изродски.
Иначе има си гореспоменатата смазваща визия (новия Батман може да си гледа работата с 200-милионния си бюджет), брутални лафчета и сцени, екшън-трепач - какво повече е нужно? Въобще филмчето е яко оф-бийт и точно затова ме кефи.
Иначе има си гореспоменатата смазваща визия (новия Батман може да си гледа работата с 200-милионния си бюджет), брутални лафчета и сцени, екшън-трепач - какво повече е нужно? Въобще филмчето е яко оф-бийт и точно затова ме кефи.
Мняя не го споменах тва за да почнете ги сравнявате.
Саше - Умишлено дебилен си е пак = дебилен. Зад тия лафове просто няма куулнес и тва е. За син на баси дявола моеше и по-добри да ръси. Тия са като извадени от бая евтин уестърн. Са ако ми куотнеш некоя яка ща призная.

Саше - Умишлено дебилен си е пак = дебилен. Зад тия лафове просто няма куулнес и тва е. За син на баси дявола моеше и по-добри да ръси. Тия са като извадени от бая евтин уестърн. Са ако ми куотнеш некоя яка ща призная.
Т.е. това го оправдава по някакъв начин?Roland wrote:Бате, на новия Батман щото целта му в ОСНОВАТА е да има неква убер специална визия
Ники, цялата ситуация с фиш-дюда ин лъв, бирата и песничката беше култова.
Abe Sapien: [Hellboy hands him a beer] Oh, my body's a temple.
Hellboy: Now it's an amusement park.
Пък изродите бяха баси изродите:
Johann Krauss: What a lovely baby.
Baby: I'm not a baby. I'm a tumor.
Сценката не беше лоша признавам, ма малко дървено изпълнена.
- Spoiler: show
Изхождаш от позиция, че филмът има нужда от оправдание. И Полет над кукувиче гнездо няма бруталнавизия. Е и?AlDim wrote:Т.е. това го оправдава по някакъв начин?Roland wrote:Бате, на новия Батман щото целта му в ОСНОВАТА е да има неква убер специална визия
And you can't dance with a devil on your back...