Hellboy II: The Golden Army
Искаше ми се да го харесам (най-вече заради Рон Пърлман, който си ме кефи), но не се получи. То и Хелбой като герой не ме радва особено, та вероятно и това е оказало влияние донякъде.
Историята ми беше безразлична, играта на актьорите като цяло ми беше дърво до дървото (почти изпитах носталгия по Хейдън Кристенсен, толкова пресилено и изкуствено играеха повечето), а от двете любовни истории направо ми се додрайфа. В сравнение с тях Анакин и Амидала са Ромео и Жулиета, а Нео и Тринити - Ред Бътлър и Скарлет О'Хара.
Хареса ми цялостната визия (Дел Торо все пак) и екшън сцените с участието на принца. Все е нещо.
Историята ми беше безразлична, играта на актьорите като цяло ми беше дърво до дървото (почти изпитах носталгия по Хейдън Кристенсен, толкова пресилено и изкуствено играеха повечето), а от двете любовни истории направо ми се додрайфа. В сравнение с тях Анакин и Амидала са Ромео и Жулиета, а Нео и Тринити - Ред Бътлър и Скарлет О'Хара.
Хареса ми цялостната визия (Дел Торо все пак) и екшън сцените с участието на принца. Все е нещо.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Мдаа изгледах го и тва. Освен визията Дел Торо Оунз /Баси яките беха елфите, онуй с крилата обра точките, швабата от дим и ковача също радваха/ другото смучеше на талази. Части от междузвздните, части от мъже в черно и други "добри" заемки поосраха пейзажа с големия вентилатор. Дебилния червен добряк мое да оди да цакат некъде карти с Хълк. Ненам кво му харесват някои на лафовет по изтъркани са от рогата му.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Атмосферата, особено като сме гледали и Лабиринта просто нема как да не ни фане за топките. Ма тва с бремеността беше странно и изобщо не ми се ще да се замислям по въпроса и ми лъхаше на класически хентай ;р Става филма са, ма просто не трябваше да го гледам след Батмана. Е здрава история кат за мене не видех ма стаа.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Историята, сетинга и персонажите в Хелбой са умишлено дебилни и... абе изродски.
Иначе има си гореспоменатата смазваща визия (новия Батман може да си гледа работата с 200-милионния си бюджет), брутални лафчета и сцени, екшън-трепач - какво повече е нужно? Въобще филмчето е яко оф-бийт и точно затова ме кефи.
Иначе има си гореспоменатата смазваща визия (новия Батман може да си гледа работата с 200-милионния си бюджет), брутални лафчета и сцени, екшън-трепач - какво повече е нужно? Въобще филмчето е яко оф-бийт и точно затова ме кефи.
Мняя не го споменах тва за да почнете ги сравнявате.
Саше - Умишлено дебилен си е пак = дебилен. Зад тия лафове просто няма куулнес и тва е. За син на баси дявола моеше и по-добри да ръси. Тия са като извадени от бая евтин уестърн. Са ако ми куотнеш некоя яка ща призная.
Саше - Умишлено дебилен си е пак = дебилен. Зад тия лафове просто няма куулнес и тва е. За син на баси дявола моеше и по-добри да ръси. Тия са като извадени от бая евтин уестърн. Са ако ми куотнеш некоя яка ща призная.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Т.е. това го оправдава по някакъв начин?Roland wrote:Бате, на новия Батман щото целта му в ОСНОВАТА е да има неква убер специална визия
Ники, цялата ситуация с фиш-дюда ин лъв, бирата и песничката беше култова.
Abe Sapien: [Hellboy hands him a beer] Oh, my body's a temple.
Hellboy: Now it's an amusement park.
Пък изродите бяха баси изродите:
Johann Krauss: What a lovely baby.
Baby: I'm not a baby. I'm a tumor.
Сценката не беше лоша признавам, ма малко дървено изпълнена.
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Изхождаш от позиция, че филмът има нужда от оправдание. И Полет над кукувиче гнездо няма бруталнавизия. Е и?AlDim wrote:Т.е. това го оправдава по някакъв начин?Roland wrote:Бате, на новия Батман щото целта му в ОСНОВАТА е да има неква убер специална визия
And you can't dance with a devil on your back...