Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jun 11, 2008 12:12 pm

Според мен Иван и Андрей стават за съпорт. Много им се хилих миналата година, в музик идола :D . Иначе за водещи... незнам, чак зле не са, ама не ме грабват. Особено Андрей, тоз няма никъв усет към хумора и добре че е Иван, че иначе сам и за поддържаща роля нямаше да става.
Last edited by dellusion on Wed Jun 11, 2008 12:14 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 11, 2008 12:12 pm

Шанс за вас бтв :mrgreen:
особено за шайха и реакциите му по Павлов :mrgreen:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 11, 2008 12:18 pm

Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък. Гледал съм ги после като водещи на различни Шоута и нещо вече не им се получаваше. Нито смешките им са забавни, нито коментарите на място. Просто са пълна скръб в момента. А едно време определено се справяха страхотно.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 11, 2008 12:19 pm

Просто "в държавата на слепите едноокият е цар". При масова властваща чалгия е неизбежно някой като тия борсуци и Слави да възседнат вълната. Тва означава ли, че малкото умни хора останали тука трябва да си сваляме нивото двайсе стъпала до тяхното, Жоро?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 11, 2008 12:20 pm

DELgado wrote:Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък.
:shock:
А кой води "Сблъсък" сега?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 11, 2008 12:23 pm

Really couldnt care less :shock:

За мен всички заключения извън моите в последните няколко страници в тая тема са пълен булшит (или близо до такъв в по-умерените изказвания). Не съм мегафенът на И&А, та явно сте гледали повече предавания от мен, колкото и да ги хейтите ( :?: ), но в каквото съм гледал пускат доста добри и уместни лафове и улавят ситуацията. Баси тва не са STAND-UP КОМИЦИ, а некви водещи :shock: ако ги сравним с другите и особено с Део, дет се чуди изобщо кво да каже (вижте само началото на това с Жеко колко е абсурдно), са на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ отпреде.

едит: това преди поста на Ицо е писано

едит2: аман от тръшкане срещу сексуални шегички. Ако са направени добре, са си направени добре, независимо от тематиката. Изобщо думата "пошъл" и думата "хумор" имат изцяло независими значения и като цяло е безумно да се намесват.
Last edited by Moridin on Wed Jun 11, 2008 12:26 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 11, 2008 12:24 pm

passer-by wrote:
DELgado wrote:Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък.
Мислех че са го спряли. :oops:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 11, 2008 12:28 pm

DELgado wrote:
passer-by wrote:
не само че не са по спрели ами иван и андрей не са спирали да го водят- даже канят отпадналите от Мюзик Айдъл
Има някои теории че ще правят шоу на мястото на Слави.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 11, 2008 12:28 pm

DELgado wrote:
passer-by wrote:

bTV Програма за неделя 15 юни 2008
09:00 "Сблъсък" - ток шоу с водещи Иван и Андрей

02:40 "Сблъсък" - ток - шоу с водещи Иван и Андрей

Е, не са. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 11, 2008 12:31 pm

Баси доживях и Жоро да се праи на Пророк на Истината по форума. wtf :shock: Ако не друго Жеко го бива да позира аристократично :mrgreen:

Диме - оди си гледай бунтът на L :P
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 11, 2008 12:32 pm

Moridin wrote:
едит2: аман от тръшкане срещу сексуални шегички. Ако са направени добре, са си направени добре, независимо от тематиката. Изобщо думата "пошъл" и думата "хумор" имат изцяло независими значения и като цяло е безумно да се намесват.
Сам си го написал - някои просто сме ги гледали повече и с ръка на сърцето ти казвам, че от много, ама много време насам сексуалните шегички в устите на И&А се изтъркаха до толкова болезнена степен, че сега просто стоят като грозни кръпки върху сценария. Безвкусни са, тъпи са, не с никак забавни и НЕ улавят ситуацията. Нямам против шеги със сексуална насоченост, но техните сценаристи (както и тези на Слави бтв) са със заврени глави между краката и друго не могат да измислят явно. :evil:. Така че можеш да смениш тона с една идея и на свой ред да излезеш от блатото на буквализма. :evil:

Edit: Бтв, по време на Мюзик Айдъла се видя, че де що простотия ръсеха си беше 100000% по сценарий и вървеше по айтокюто. Самият Андрей веднъж се изцепи: 'гледайте сега какво са ми написали сценаристите да кажа и въпреки, че не ми се иска да го кажа, ще го кажа', след което изтърси мега простотия. Затова не обвинявам и тях пряко, а тъпите им сценаристи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jun 11, 2008 12:39 pm

Сценаристите на Слави са близко до гениални. Продуктът Цеко Сифоня & ЕмСи Фараона е може би най-смешното нещо, което съм гледал :D .
Look at the darkness...
...around me.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jun 11, 2008 12:40 pm

Явно зависи кой колко ги е гледал Иван и Андрей :) Аз ги гледах само във втория "Мюзик айдъл", и то по към края, и ми направи впечатление, че умеят много добре да импровизират, пасват си идеално като двойка (за разлика от водещите на "Пей с мен") и изпростяванията бяха в норма. Предполагам, че с повече гледане биха ми писнали, но сега съм на мнението на Моридин.

А оня дето води форт БОЯР ме отказа да го гледам :/ То бива, бива, ама непрекъснато да произнасяш погрешно името на форта/играта/самото предаване, което водиш, за бога, е върха на тъпотията.
Last edited by Ghibli on Wed Jun 11, 2008 12:41 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 11, 2008 12:41 pm

Бтв, вероятно има отделни хора, които отговарят за отделни образи и скечове и такива, които отговарят за подхвърлените шегички със сексуална насоченост. При Слави в началото на предаванията се получаваше и беше много смешно. Напоследък (какво ти напоследък, от много време насам) тия включвания не вървят. А че някои от скечовете са просто невероятни е факт, не споря. Затова и се чудя на разликата в качеството..., вероятно ги правят различни хора.

Едит: Съжалявам, че не съм си записвала някъде изцепките, за да мога конкретно да цитирам. :roll: Ама кой да се сети, че ще са ми нужни.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 11, 2008 12:44 pm

Еми нещата се поизчерпват... нема начин. А и ние сме бая презадоволени и заляти с информация и база за сравнение. Въпроса е, че тези предавания имат таргет аудитория за iq доста по-ниско от това за което се тупаме в гърдите тука. :roll: Кхъ кхъ... факт.

Иначе ако видите името на филма с део в имдб как е преведено английското ше се гръмнете :mrgreen:
Last edited by Xellos on Wed Jun 11, 2008 12:45 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”