Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jun 11, 2008 12:12 pm

Според мен Иван и Андрей стават за съпорт. Много им се хилих миналата година, в музик идола :D . Иначе за водещи... незнам, чак зле не са, ама не ме грабват. Особено Андрей, тоз няма никъв усет към хумора и добре че е Иван, че иначе сам и за поддържаща роля нямаше да става.
Last edited by dellusion on Wed Jun 11, 2008 12:14 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 11, 2008 12:12 pm

Шанс за вас бтв :mrgreen:
особено за шайха и реакциите му по Павлов :mrgreen:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 11, 2008 12:18 pm

Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък. Гледал съм ги после като водещи на различни Шоута и нещо вече не им се получаваше. Нито смешките им са забавни, нито коментарите на място. Просто са пълна скръб в момента. А едно време определено се справяха страхотно.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 11, 2008 12:19 pm

Просто "в държавата на слепите едноокият е цар". При масова властваща чалгия е неизбежно някой като тия борсуци и Слави да възседнат вълната. Тва означава ли, че малкото умни хора останали тука трябва да си сваляме нивото двайсе стъпала до тяхното, Жоро?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 11, 2008 12:20 pm

DELgado wrote:Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък.
:shock:
А кой води "Сблъсък" сега?
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jun 11, 2008 12:23 pm

Really couldnt care less :shock:

За мен всички заключения извън моите в последните няколко страници в тая тема са пълен булшит (или близо до такъв в по-умерените изказвания). Не съм мегафенът на И&А, та явно сте гледали повече предавания от мен, колкото и да ги хейтите ( :?: ), но в каквото съм гледал пускат доста добри и уместни лафове и улавят ситуацията. Баси тва не са STAND-UP КОМИЦИ, а некви водещи :shock: ако ги сравним с другите и особено с Део, дет се чуди изобщо кво да каже (вижте само началото на това с Жеко колко е абсурдно), са на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ отпреде.

едит: това преди поста на Ицо е писано

едит2: аман от тръшкане срещу сексуални шегички. Ако са направени добре, са си направени добре, независимо от тематиката. Изобщо думата "пошъл" и думата "хумор" имат изцяло независими значения и като цяло е безумно да се намесват.
Last edited by Moridin on Wed Jun 11, 2008 12:26 pm, edited 1 time in total.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jun 11, 2008 12:24 pm

passer-by wrote:
DELgado wrote:Иван и Андрей за мен се изчерпиха много отдавна. Още откакто се махнаха от Сблъсък.
Мислех че са го спряли. :oops:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 11, 2008 12:28 pm

DELgado wrote:
passer-by wrote:
не само че не са по спрели ами иван и андрей не са спирали да го водят- даже канят отпадналите от Мюзик Айдъл
Има някои теории че ще правят шоу на мястото на Слави.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Jun 11, 2008 12:28 pm

DELgado wrote:
passer-by wrote:

bTV Програма за неделя 15 юни 2008
09:00 "Сблъсък" - ток шоу с водещи Иван и Андрей

02:40 "Сблъсък" - ток - шоу с водещи Иван и Андрей

Е, не са. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 11, 2008 12:31 pm

Баси доживях и Жоро да се праи на Пророк на Истината по форума. wtf :shock: Ако не друго Жеко го бива да позира аристократично :mrgreen:

Диме - оди си гледай бунтът на L :P
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 11, 2008 12:32 pm

Moridin wrote:
едит2: аман от тръшкане срещу сексуални шегички. Ако са направени добре, са си направени добре, независимо от тематиката. Изобщо думата "пошъл" и думата "хумор" имат изцяло независими значения и като цяло е безумно да се намесват.
Сам си го написал - някои просто сме ги гледали повече и с ръка на сърцето ти казвам, че от много, ама много време насам сексуалните шегички в устите на И&А се изтъркаха до толкова болезнена степен, че сега просто стоят като грозни кръпки върху сценария. Безвкусни са, тъпи са, не с никак забавни и НЕ улавят ситуацията. Нямам против шеги със сексуална насоченост, но техните сценаристи (както и тези на Слави бтв) са със заврени глави между краката и друго не могат да измислят явно. :evil:. Така че можеш да смениш тона с една идея и на свой ред да излезеш от блатото на буквализма. :evil:

Edit: Бтв, по време на Мюзик Айдъла се видя, че де що простотия ръсеха си беше 100000% по сценарий и вървеше по айтокюто. Самият Андрей веднъж се изцепи: 'гледайте сега какво са ми написали сценаристите да кажа и въпреки, че не ми се иска да го кажа, ще го кажа', след което изтърси мега простотия. Затова не обвинявам и тях пряко, а тъпите им сценаристи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Wed Jun 11, 2008 12:39 pm

Сценаристите на Слави са близко до гениални. Продуктът Цеко Сифоня & ЕмСи Фараона е може би най-смешното нещо, което съм гледал :D .
Look at the darkness...
...around me.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jun 11, 2008 12:40 pm

Явно зависи кой колко ги е гледал Иван и Андрей :) Аз ги гледах само във втория "Мюзик айдъл", и то по към края, и ми направи впечатление, че умеят много добре да импровизират, пасват си идеално като двойка (за разлика от водещите на "Пей с мен") и изпростяванията бяха в норма. Предполагам, че с повече гледане биха ми писнали, но сега съм на мнението на Моридин.

А оня дето води форт БОЯР ме отказа да го гледам :/ То бива, бива, ама непрекъснато да произнасяш погрешно името на форта/играта/самото предаване, което водиш, за бога, е върха на тъпотията.
Last edited by Ghibli on Wed Jun 11, 2008 12:41 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 11, 2008 12:41 pm

Бтв, вероятно има отделни хора, които отговарят за отделни образи и скечове и такива, които отговарят за подхвърлените шегички със сексуална насоченост. При Слави в началото на предаванията се получаваше и беше много смешно. Напоследък (какво ти напоследък, от много време насам) тия включвания не вървят. А че някои от скечовете са просто невероятни е факт, не споря. Затова и се чудя на разликата в качеството..., вероятно ги правят различни хора.

Едит: Съжалявам, че не съм си записвала някъде изцепките, за да мога конкретно да цитирам. :roll: Ама кой да се сети, че ще са ми нужни.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 11, 2008 12:44 pm

Еми нещата се поизчерпват... нема начин. А и ние сме бая презадоволени и заляти с информация и база за сравнение. Въпроса е, че тези предавания имат таргет аудитория за iq доста по-ниско от това за което се тупаме в гърдите тука. :roll: Кхъ кхъ... факт.

Иначе ако видите името на филма с део в имдб как е преведено английското ше се гръмнете :mrgreen:
Last edited by Xellos on Wed Jun 11, 2008 12:45 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”