Ох, нищо вече не мога да си вместя в програмата, имам да доглеждам поне 5 сериала, направо кошмар
 Ох, нищо вече не мога да си вместя в програмата, имам да доглеждам поне 5 сериала, направо кошмар 
Moderator: Moridin

Истинска поезия. Хареса ми дори повече от Spirited Away. Визията, атмосферата, света - всичко ужасно ми импонира, а героинята - макар и типично по Гиблиевски захарна - е толкова сладка, истинска, искрена, вдъхновена... Айде стига прилагателни, беж да го гледате
 Истинска поезия. Хареса ми дори повече от Spirited Away. Визията, атмосферата, света - всичко ужасно ми импонира, а героинята - макар и типично по Гиблиевски захарна - е толкова сладка, истинска, искрена, вдъхновена... Айде стига прилагателни, беж да го гледате 

Значи ако и той не ме впечатли, да отписвам Гибли, така ли?
  Значи ако и той не ме впечатли, да отписвам Гибли, така ли?passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Май вече не остана филм на Гибли, който да не съм гледала, хмм. Онзи ден открих съвсем случайно, че има Fullmetal alchemist Reflections ОВА и си я изтеглих, ама още не съм я гледала. Мислех си, че съм изгледала де що има ОВИ и филми, а тази съм я изпуснала
 Май вече не остана филм на Гибли, който да не съм гледала, хмм. Онзи ден открих съвсем случайно, че има Fullmetal alchemist Reflections ОВА и си я изтеглих, ама още не съм я гледала. Мислех си, че съм изгледала де що има ОВИ и филми, а тази съм я изпуснала 
 (появяват се и жълто-зелени сополи!!!!)
 (появяват се и жълто-зелени сополи!!!!)
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests