Beowulf
Специално за Морвчо:
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А аз се хАбих специално да ти я качвам на личния си пик-сайт, щот Доматците не позволяват хотлинкинг.
Хора, тва е Грендел - точно такъв се очаква да е!!
И ми писна вече!!!

Хора, тва е Грендел - точно такъв се очаква да е!!
И ми писна вече!!!
- Spoiler: show
Last edited by shayhiri on Tue Oct 30, 2007 4:48 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Очаква се да е неубедително безформен и жалък? Егати очакванията 
Бтв, като за човек с такива претенции, се вееш на вятъра на комерса като платно. Казали, че ще е велик визуално филмът и ти ше си изплюеш дробовете да го хвалиш, въпреки че дори не си го видял още.

Бтв, като за човек с такива претенции, се вееш на вятъра на комерса като платно. Казали, че ще е велик визуално филмът и ти ше си изплюеш дробовете да го хвалиш, въпреки че дори не си го видял още.
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Аааааааааааааааааааааааааа!
В снимките от Доматите, които пусна Шайхито има една много страшна. В дъното с факла седи Бео. А на преден план се виждат само снажните
голи крака на майчето на Грендел, с токчета!
Ааааааааааааааааааааааа!
Socorroooooooooo!!! 

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е са Аджелина кой не би я обработил, ма в случая изглеждат някак мазновосъчни ефектите. Като за по-стара компютърна игрица биват по трейлъра. Ше видим де, хайп нема да има никъде за тва, а е рано и да поплюем;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Хм, не знам, но техниците ни които работиха по тазгодишното издание на ArtFutura още хихикат тук там. Така или иначе бяха там, та използвали за да гледат Беоулф, предпремиерно и на 3Д! И още ми се търкалят, кокотейки се, насам-натам.
Та ще претегля дали да давам пари за кино или не. Ако започнем да събираме от билетите за кино - може един суперекран за компато на Хави и толкоз.

Та ще претегля дали да давам пари за кино или не. Ако започнем да събираме от билетите за кино - може един суперекран за компато на Хави и толкоз.

Luxury is a matter of having options!!!
За всеки един умник тука, който се прекара да не го гледа на голям екран (поне тва, щот в бг кочината нямаме 3Д
) - АЗ ще го гледам на кино по два пъти!!
Ако ще да станат и десет общо!!
Така че все тая! Аз печеля!
И Геймън.

Така че все тая! Аз печеля!

Тая тема явно няма да я докарате до 70+ страници като една друга (hint - лигоизточваща и кряскаща
), но да видим дали разочарованието няма да е сравнимо
. Поне феновете на трейлърите не изкарват Беоулф филм на десетилетието и какво беше още там 
Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти

Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти

За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.
shayhiri wrote:За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.
Очевидно за кого? Тук други ясновидци няма - само ти си.

Оправдавай се ти, оправдавай се, знаем си те... И пак комиксите виновни

Ама и ти реагираш на провокация

Към Рол и Мор - като се замисля, адски сте прави. Няма нужда от ignore list. По-добре да се общува с всички тук, на различни нива, естествено. Прекланям се пред мъдростта ви и ви черпя по бира при първа възможност (за Мор май ще е утре)

Е, не се сдържах повече от няколко дни. I'm weeeeaaaaak

Ама стоя зад думите си от една друга тема - "Щом допускате дадено действие, редно е да допуснете и противодействието му". Казвам го с нужното уважение и преклонение към форумната администрация.
Не, не се ебавам.