Beowulf
Специално за Морвчо:
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А аз се хАбих специално да ти я качвам на личния си пик-сайт, щот Доматците не позволяват хотлинкинг.
Хора, тва е Грендел - точно такъв се очаква да е!!
И ми писна вече!!!
Хора, тва е Грендел - точно такъв се очаква да е!!
И ми писна вече!!!
- Spoiler: show
Last edited by shayhiri on Tue Oct 30, 2007 4:48 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Очаква се да е неубедително безформен и жалък? Егати очакванията 
Бтв, като за човек с такива претенции, се вееш на вятъра на комерса като платно. Казали, че ще е велик визуално филмът и ти ше си изплюеш дробовете да го хвалиш, въпреки че дори не си го видял още.
Бтв, като за човек с такива претенции, се вееш на вятъра на комерса като платно. Казали, че ще е велик визуално филмът и ти ше си изплюеш дробовете да го хвалиш, въпреки че дори не си го видял още.
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Аааааааааааааааааааааааааа!
В снимките от Доматите, които пусна Шайхито има една много страшна. В дъното с факла седи Бео. А на преден план се виждат само снажните
голи крака на майчето на Грендел, с токчета!
Ааааааааааааааааааааааа!
Socorroooooooooo!!! 
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е са Аджелина кой не би я обработил, ма в случая изглеждат някак мазновосъчни ефектите. Като за по-стара компютърна игрица биват по трейлъра. Ше видим де, хайп нема да има никъде за тва, а е рано и да поплюем;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
Хм, не знам, но техниците ни които работиха по тазгодишното издание на ArtFutura още хихикат тук там. Така или иначе бяха там, та използвали за да гледат Беоулф, предпремиерно и на 3Д! И още ми се търкалят, кокотейки се, насам-натам.
Та ще претегля дали да давам пари за кино или не. Ако започнем да събираме от билетите за кино - може един суперекран за компато на Хави и толкоз.
Та ще претегля дали да давам пари за кино или не. Ако започнем да събираме от билетите за кино - може един суперекран за компато на Хави и толкоз.
Luxury is a matter of having options!!!
За всеки един умник тука, който се прекара да не го гледа на голям екран (поне тва, щот в бг кочината нямаме 3Д
) - АЗ ще го гледам на кино по два пъти!!
Ако ще да станат и десет общо!!
Така че все тая! Аз печеля!
И Геймън.
Така че все тая! Аз печеля!
Тая тема явно няма да я докарате до 70+ страници като една друга (hint - лигоизточваща и кряскаща
), но да видим дали разочарованието няма да е сравнимо
. Поне феновете на трейлърите не изкарват Беоулф филм на десетилетието и какво беше още там 
Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти
Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти
За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.
shayhiri wrote:За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.
Очевидно за кого? Тук други ясновидци няма - само ти си.
Оправдавай се ти, оправдавай се, знаем си те... И пак комиксите виновни
Ама и ти реагираш на провокация
Към Рол и Мор - като се замисля, адски сте прави. Няма нужда от ignore list. По-добре да се общува с всички тук, на различни нива, естествено. Прекланям се пред мъдростта ви и ви черпя по бира при първа възможност (за Мор май ще е утре)
Е, не се сдържах повече от няколко дни. I'm weeeeaaaaak
Ама стоя зад думите си от една друга тема - "Щом допускате дадено действие, редно е да допуснете и противодействието му". Казвам го с нужното уважение и преклонение към форумната администрация.
Не, не се ебавам.