Beowulf

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Oct 30, 2007 4:27 pm

Пък на мен ми е филтрирам сайтът и не мога да видя прословутата снимка...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 4:30 pm

Morwen wrote:Пък на мен ми е филтрирам сайтът и не мога да видя прословутата снимка...
Не ти и трябва. Доста е гнусна, пък и нищо не се вижда почти. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 4:35 pm

Специално за Морвчо:
Spoiler: show
Image
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Oct 30, 2007 4:35 pm

А, добри хора ми я пратиха:)
Ми грозен е и има лош дерматолог, но нищо особено впечатляващо не виждам...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 4:39 pm

А аз се хАбих специално да ти я качвам на личния си пик-сайт, щот Доматците не позволяват хотлинкинг. :roll:

Хора, тва е Грендел - точно такъв се очаква да е!!

И ми писна вече!!!
Spoiler: show
ImageImageImage
Last edited by shayhiri on Tue Oct 30, 2007 4:48 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Oct 30, 2007 4:44 pm

Очаква се да е неубедително безформен и жалък? Егати очакванията :shock:

Бтв, като за човек с такива претенции, се вееш на вятъра на комерса като платно. Казали, че ще е велик визуално филмът и ти ше си изплюеш дробовете да го хвалиш, въпреки че дори не си го видял още.
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 30, 2007 5:09 pm

Аз залагам на сценария и историята. За визията ми беше достатъчна само Анджелине за да ме спечелят. :wink: Въобще не ме интересува че филма ще е обработван да изглежда по този начин, стига това да не пречи де. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Oct 30, 2007 6:26 pm

Аааааааааааааааааааааааааа! :shock: В снимките от Доматите, които пусна Шайхито има една много страшна. В дъното с факла седи Бео. А на преден план се виждат само снажните :rofl: голи крака на майчето на Грендел, с токчета! :shock: Ааааааааааааааааааааааа! :shock: Socorroooooooooo!!! :ninja:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 30, 2007 6:28 pm

Е са Аджелина кой не би я обработил, ма в случая изглеждат някак мазновосъчни ефектите. Като за по-стара компютърна игрица биват по трейлъра. Ше видим де, хайп нема да има никъде за тва, а е рано и да поплюем;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Oct 30, 2007 6:57 pm

Хм, не знам, но техниците ни които работиха по тазгодишното издание на ArtFutura още хихикат тук там. Така или иначе бяха там, та използвали за да гледат Беоулф, предпремиерно и на 3Д! И още ми се търкалят, кокотейки се, насам-натам. :devil:
Та ще претегля дали да давам пари за кино или не. Ако започнем да събираме от билетите за кино - може един суперекран за компато на Хави и толкоз. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 8:43 pm

За всеки един умник тука, който се прекара да не го гледа на голям екран (поне тва, щот в бг кочината нямаме 3Д :roll: ) - АЗ ще го гледам на кино по два пъти!! :evil: Ако ще да станат и десет общо!! :roll:

Така че все тая! Аз печеля! :twisted: И Геймън.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 30, 2007 9:22 pm

Тая тема явно няма да я докарате до 70+ страници като една друга (hint - лигоизточваща и кряскаща :hihi: ), но да видим дали разочарованието няма да е сравнимо :spite: . Поне феновете на трейлърите не изкарват Беоулф филм на десетилетието и какво беше още там :mrgreen:

Или може би точно онази тема поохлади предварителните страсти :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 30, 2007 9:32 pm

За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Oct 30, 2007 10:01 pm

shayhiri wrote:За мен Беоулф очевидно е много по-важен и основополагащ филм дори и от 300. А разочарованието при 300 беше много специфично и се дължеше точно на тегобата на комиксовото наследство - така че не предвиждам такова с Беоулф.

Очевидно за кого? Тук други ясновидци няма - само ти си. :roll:

Оправдавай се ти, оправдавай се, знаем си те... И пак комиксите виновни :lol:

Ама и ти реагираш на провокация :spite:

Към Рол и Мор - като се замисля, адски сте прави. Няма нужда от ignore list. По-добре да се общува с всички тук, на различни нива, естествено. Прекланям се пред мъдростта ви и ви черпя по бира при първа възможност (за Мор май ще е утре) :beer:

Е, не се сдържах повече от няколко дни. I'm weeeeaaaaak :cry: :rofl:

Ама стоя зад думите си от една друга тема - "Щом допускате дадено действие, редно е да допуснете и противодействието му". Казвам го с нужното уважение и преклонение към форумната администрация.
Не, не се ебавам.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 31, 2007 12:56 am

Няма да стане 70 страници, филмът дори няма хубав трейлър ънлайк 300.