Ревютата:
http://www.shadowdance.info/magazine/mo ... nner-2049/
WTF, и аз не го знаех това, при все, че гледах трейлъра 5 пъти в киното тия дни..явно и аз ще чакам Blu-ray версията, аман от 3D шит.
трубадур wrote: ↑Sat Oct 07, 2017 10:23 pmЩях, но след като се оказа, че е 3Д насегде, могат дружно да ходят да мрат у кофата. Дося гледам 2 красиви трейлъра преди 2д филми и никъде нямаше показано с големи букви, поне аз не видях, че са се полакомили така и са прецакали визията с три де, мразя три де и оденето на блейда отпада с мощ. Отделно и родните кино салони да се шибат, задето не дават възможност да гледаш филма като хората.
чавес, душа, таковато, оригиналният филм и филмографията на вильо ме карат да не очаквам нищо освен пейсинг в гъза и тъпня, arrival е смехотворна чикия, както и всичко преди нея, с тоя реж и с ридлито доста не се разбираме (като последният твърди, че деко е реплика да ге).
Бих го гледала пак! Според мен беше страхотен филмРазмерът на екрана е ключов и за друг аспект на БР2049 – употребата на женски тела. Тук почти всички от тях са толкова съвършени, че са отвъд сексуалното, или толкова гигантски, че са много далеч отвъд подобието на човешкост. И все пак това концентриране върху женски тела, без еквивалентно показване на мъжките такива, не създава никакво усещане за експлоатация или опити за създаване на възбуда от страна на филма. Има само затвърждаване на този свят като напълно неестествен и комерсиален, извел докрай рекламната логика на XX век в лицето на гола холограмна жена с размерите на сграда, която се обръща лично към теб и ти казва, че изглеждаш самотен. В колективната ни кино памет задълго ще се отпечатат и напомнящите изкуството на фестивала Burning Man необятни скулптури на жени в пост-апокалиптичната пустиня, поразителни в своята разруха.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests